Snak

Mere indhold efter annoncen
Mit bud på en løsning er; Stefano Eranio som træner, Filippo Galli som hjælpetræner, Ibrahim Ba som fysisk træner, Martin Lauersen som sportschef og Angelo Colombo som transfer-guru.

Havner Berlusconi i spjældet, kan Marcel Desailly være præsident.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
@Old Bull Lee
Allegri blev valgt som årets træner i Italien i sæsonen op til at han kom til Milan - udfra det kan man jo egentligt godt forstå meningen med det. Man regnede med at man havde hentet landets største træner talen - at virkeligheden så skulle vise sig at være anderledes er en anden sag.

Omkring Tassotti så er der ingen tvivl om at han nyder stor respekt i klubben. Spørgsmålet er dog om han er manden til at stå i spidsen for holdet eller om hans plads nu en gang er som assistent.
Snak om Vælte Peter til PSG allerede til januar, og at Zio vil lægge hovedet på blokken hvis det er Barbara det skal styre klubben, og ikke Berlusca.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Hvad vil PSG dog med ham, når de har Zlatan og Cavani. Jøses.

Omkring ledelsessituationen er det ikke nemt, hvilken side man skal "holde" med.
Mojn do!
Nu har vi jo efterhånden fået gennemført generationsskiftet i truppen, mon ikke det også snart er ved at være tid for et skifte højere oppe.

Galliani må være forberedt på at uddelegere nogle arbejdopgaver, hvis han gerne vil fortsætte som direktør, at han ikke har fundet plads til f.eks. Maldini syntes jeg er rigtig ærgerligt, et klubikon uden lige, der tilsyneladende gerne vil bidrage, skal der selvfølgelig gøres plads til.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Foggy, Fede Raiola skal vel bruge lidt muffe.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Raiola er af to verdener. Han er fantastisk, når andre klubber har en spiller, man selv gerne vil have, men han er en pest, når man har en af hans klienter i stalden, da spilleren før eller siden rygtes videre.
Mojn do!
Galliani har efter sigende bedt om et møde med Berlusconi Sr. om et møde for at høre hvem der driver klubben i realiteten. Det er med andre ord et "det er mig eller hende (Barbara)" budskab. Mon ikke at Galliani kommer til at tabe den kamp?
Galliani til PSG.. YEES! Lad det nu ske. Og Maldini ind i stedet.
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Hvad skulle det hjælpe?

Maldini har med garanti ikke samme netværk som Zio Fester.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce