Snak

Mere indhold efter annoncen
Kan ikke rigtig forstå Montys 4´er. Han har stort set ikke spillet, og de kampe, han har fået, er imo ikke til 4.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Jeg synes Jack har været svingende. Det har da været fint til tider, men også flere sløje præstationer. Hypet i kølvandet på Napoli-kampen forstod jeg reelt set ingenting af i og med jeg synes der også har været dårlige præstationer iblandt.

Viola,

Det er jeg klar over. Udinese vil dog nok forholde sig præcis som Chelsea gjorde det ift. Torres. Derudover er Gasperini kendt for at være entusiatisk omkring Armero. Nok fordi han matcher profilen af hvad Gasperini ønsker. Igen, synes det ville være dumt af Galliani ikke at lufte muligheden for Preziosi, som vel nærmest er kendt for at skifte et halvt hold hvert halve år.
Sherif,

Montolivo kunne sagtens også være en UB. Men jeg er dog ikke enig, fordi han giver noget balance til midtbanen der har skræntet gennem sæsonen. Han er bestemt også en stor del af grunden til Milan pludselig kan spille til nul efter hans tilbagekomst.
I øvrigt gør man alt for at pille selvtillidsmæssigt ud af Albertazzi, der forventes at starte inde imorgen mod Madrid, overfor Bale.
@ Lentini

Udinese er jo ikke ligefrem kendt for at forære deres spillere væk, så mon de er villige til at gøre det i Armeros tilfælde? Specielt hvis Genoa skulle være interesserede i ham, ville det jo være tosset af Udinese.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Armero-Antonelli er nu også tænkt som lejeaftaler. Det er jo det eneste vi kan finde ud af i Milan udover vattede afdankede overbetalte fallerede stjerner, eksempelvis Torres.
Mht til bedømmelserne så synes jeg De Jong ligger til 5, de 1-2 kampe hvor han ikke har været Milans bedste spiller synes jeg ikke er nok til at han skal ned på 4, han har trods alt en del kampe hvor han er Milans bedste.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Hvad med De Sciglio, skal han snydes for en karakter? Der er ikke nok Farsopoli over dig, Lentini!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Haha, Farso havde med statsgaranti givet udspecificerede SKRIFTLIGE karakterer der ville tage en hel dag at nå igennem.

De Sciglio ligger på en 3´er.

Så blander vi os i øvrigt omkring den fedladne Muriel i Udinese, som Samp ellers gerne vil have. Vi vil dog sende Niang afsted den anden vej i et lån.
Nu hvor Milan åbenbart er ved at lave en klasse handel med at hente cerci og slippe for Torres, så troede jeg lige at Milans ledelse endelig havde fået spændt hjelmen ordentlig på og holdt igen med vinen når de diskuterer transfers...

Men åbenbart ikke..At sige farvel til Niang og tage fede Muriel ind vil næsten være en klassisk Milan handel i nyere tid.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
annonce