Snak

Mere indhold efter annoncen
Rosso
Synes du forventer for meget. Hvilken 10er levere assists hver kamp? I dag synes jeg han gør en ok figur, hvor han ikke taber bolde hele tiden. Men jeg er enig i at vi stadig skal have en anden, hvis dette er hans topniveau
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Han leverer det samme hver gang - masser af løbearbejde.
Han tilbyder sig ikke som omdrejningspunkt, han er svag i mand-mand situationer og han er alt for langsom.
Men det lyder bare som om vi har forskellige forventninger til en 10er.
Nej, hvor er det bare typisk os.
BACCA!
BACCA begge de mål han laver idag havde pazzini og matri brændt.
Rosso
Vores syn er kun forskelligt på hans dagspræstation. Jeg er enig med dig i at han generelt ikke er god nok, ihvertfald ikke som starter
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Calabria er vel tæt på at være MoM - imponerende.
Selvom vi lukker 2 mål ind, gør vi det fint nok. Sejren burde dog havde været med et mål mere, det havde vi fortjent. Næste kamp er ude imod Udinese på tirsdag, der er noget, der skal forbedres.
dejligt med 3 point, selvom jeg troede vi ville miste det hele da de scorede til 2-2. godt indhop af calabria, og kucka var solid nok. næste kamp bliver spændende
Fin kamp. Også imponeret af Kucka og Calabria. Til gengæld fik jeg lange løg, hvor er eneste gang De Sciglio havde bolden. Voldsomt så meget han svinger.
Det andet mål Palermo er fandeme også skidt og De Sciglios store akilleshæl defensivt blev udstillet - han kigger for meget bold. Han skal følge Hiljemarks løb igennem kæderne. Ikke stoppe og slet ikke forsøge at trække offside fem meter inde i eget felt. Det er skidt forsvarsspil.

Jeg tror i øvrigt ikke han er så cool rent mentalt for efter 2-2 scoringen kunne han ikke tæmme en bold. Holdet virkede også ryster generelt - formentlig fordi man havde kampen under kontrol.

Verdensklassemål af Bacca hiver dog stikket hjem. Det er en meget flot scoring, da det ikke er videre let at heade den vinkel med den saft Bacca fik sat på.

Calabria var stærkt - meget (overraskende) god defensivt.
annonce