Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg skulle selvfølgelig have skrevet "bred konsensus". For det skinner da tykt igennem i tråden, at folk er utilfredse med det hentede i forsvaret og på den kreative del af midtbanen.

Dit besyv af jeres forsvar finder jeg noget besynderligt. Romagnoli er ikke en forstærkning - endnu. Ely er ikke en forstærkning, punktum. Calabria er spændende, men heller ikke en spiller, man skal sætte sit lid til lige nu. Desuden er manglerne vel ikke nær så presserende på backpladserne, som de er i centralforsvar.

Midtbanen har fået en god bredte og er nok en smule forstærket i forhold til sidste sæson. Men der mangler én skaber. Jeg angreb står, som nævnt, udenfor besyv - den er klar forstærket i forhold til sidste sæson. Men alt i alt er jeres hold som helhed ikke blevet forstærket nok. Man kan have åh så godt et angreb, men når modstanderen scorer lige så mange eller flere mål i den anden ende, så er man lige så vidt. At Galliani & Co. ikke har spenderet mere/bedre på hvad tydeligvis var og er jeres største akkileshæl, skriger jo til himlen. Og det falder næppe tilbage på Mihajlovic.

Omvendt så mener jeg kort og godt at Miha på ingen måde besidder egenskaberne til at lede Milan.

Det kan hverken du, jeg eller nogen som helst allerede bedømme nu, omstændighederne og ikke mindst tiden taget i betragtning.

Jeg kan ikke erindre at have set så inkompetent en træner i min tid som Milan-fan. Det har jeg været siden 1987, så den liste omhandler både Oscar Tabarez of Fatih Terim.

Så du mener simpelthen, at Mihajlovic er mere inkompetent end både Inzaghi og Seedorf, samt Leonardo?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@Flying
Nu blander du vist tingene sammen.
Der er forskel på et tilfredsstillende transfervindue og om hvorvidt vi er blevet forstærket.
Holdet har naturligvis stadig tydelige mangler og man kan diskutere om pengene er blevet brugt fornuftigt - eller det kan man i princippet ikke.

Du er naturligvis berettiget til din holdning, men jeg mener at Romagnoli er en bedre spiller end Rami - i hvert fald når det kommer til Serie A.

Men alt i alt er jeres hold som helhed ikke blevet forstærket nok. Man kan have åh så godt et angreb, men når modstanderen scorer lige så mange eller flere mål i den anden ende, så er man lige så vidt. At Galliani & Co. ikke har spenderet mere/bedre på hvad tydeligvis var og er jeres største akkileshæl, skriger jo til himlen. Og det falder næppe tilbage på Mihajlovic.

Jo det gør det jo netop. For det er hans ansvar at skabe de bedste resultater udfra de eksisterende præmisser.
Det er Mihas ansvar at han ikke har skabt tilstrækkelig opbakning til forsvaret. Det er Mihas ansvar at han foretager en ubegribelig defensiv udskiftning der tæt ved koster os sejren i Udine.
Det er Mihas ansvar at han ikke bruger vores bedste spillere.
Det er Mihas ansvar at han benytter spillere på pladser hvor de åbenlyst ikke vil kunne præstere.

Det kan hverken du, jeg eller nogen som helst allerede bedømme nu, omstændighederne og ikke mindst tiden taget i betragtning.

Det kan du muligvis ikke, men det mener jeg bestemt at jeg kan. Det bør være evident for enhver der har fulgt med i Milan i år.

Så du mener simpelthen, at Mihajlovic er mere inkompetent end både Inzaghi og Seedorf, samt Leonardo?

Ja i aller højeste grad.
Efter 7 kampe havde Inzaghi hentet 14 point. Eneste nederlag var 0-1 hjemme mod Juventus.
Efter 7 kampe havde Seedorf 13 point.
Efter 7 kampe havde Leonardo 9 point (som Miha). Efterfølgende tog han dog 8 sejre af 10 mulige med 1 nederlag og en uaggjort i de kommende kampe.
Jeg tror jeg har gjort det klart fra da han blev ansat, at jeg personligt ikke er speciel vild med Sinisa. Hans fodbold i Sampdoria var ikke videre inspirerende om end han skal have anerkendelse for at få sit hold til at fungere som en enhed, også selvom hans udgangpunkt var lige en tand for defensivt til min stil. Men at han allerede skal fyres – syv kampe inde i sæsonen, er at tage munden for fuld.

Han har dog lavet nogle ret store fodfejl hidtil. Fx i Audi Cup blev midtbanen med Jack, Berto, Honda og De Jong kørt over af Bayern. Nuvel var det træningskamp, men der var ingen tegn på at lige den konstellation overhovedet havde en fremtid. Alligevel stiller han den mod Fiorentina i Firenze i første kamp, og selvom Fiorentina overhovedet ikke tåler sammenligning med Bayern kan det da undre at han insisterer på at stille med den midtbane. Og dette er bare en af fejlene – de andre er nævnt af en del omgange nu.

Vores sportslige setup er en joke efterhånden(eller det har den været i flere år), selvom vi rent faktisk har en sportsdirektør – Rocco Maiorino. Han virker dog som en dukke, Galliani bare dirigerer med. Nærmest en scoutagtig funktion, idet hans kald sidste efterår fra Kroatien om en vis Brozovic, blev overhørt af Galliani – ligesom alle de andre scouts. Det var også ham som stod som et andet fæ udenfor den colombianske lejr, til Copa America, og forsøgte at få fat på Jackson Martinez, men ikke fik adgang. Derimod er Galliani lydhøre overfor sine venner i Madrid eller Genoa. Eller når Kia Joorabchian eller Mino Raiola har et outcast de skal af med.

Det er dog også naivt at tro man kan rette al elendighed op på et transfervindue. Det havde jeg ikke forventet, men jeg havde forventninger om at man tog nogle rigtige skridt i den rigtige retning – men som tidligere beskrevet er Gallianis fascination af angribere ødelæggende. Jeg synes ellers det startede pænt med prioritering af Romagnoli, Kondogbia, Bertolacci og Martinez(til hvem det så blev Bacca). Det var ”minimumsforstærkningerne” og det var fint i min verden, selvom det adskiller sig fra min egen præference, da man også forlængede De Jong. Det lignede ganske klart at der skulle smækkes et boldværk ind foran Mexés-Romagnoli i form af Bertolacci-De Jong-Kondogbia. En midtbane egentlig meget lig det kompetencesæt Sinisas Doria-midtbanen bestod af, naturligvis bare bedre end dem, hvor han havde Obiang-Palombo-Soriano.

Men dette krakelerer, fordi man i Milan altid skal favne indover ansvarsområder som ikke tilhører en. Jeg tror faktisk at Galliani var overrasket over at Sinisa ville af med Mexés, og pludselig stod han med et ekstra indkøb som skulle laves centralt, hvilket han aldrig fik gjort, fordi Berlusconi nu ville være både træner og sportsdirektør på en og samme tid, og forlanger Mexés forlænget – så fylder vi en plads op med en spiller træneren under ingen omstændigheder har lyst til at bruge – Flot!

Kondogbia kikser, og i ren desperation søger Galliani(som altid) i sin sædvanlige Genoa-kasse på renden af deadline, og finder Kucka. Jeg kan godt lide Kucka, som er en fysisk stærk B2B-spiller der altid leverer varen via sin dedikation, men noget kontrollerende balancerende mezzala som Kondogbia er han ikke. Og alternativet dertil kikses(Witsel) – endda fulgt op med jordens ringeste forklaring fra fladpanden, Galliani. Fordi man har 100mio€ til indkøb behøves de ikke klattes væk i vildskud. Og rettidig omhu er der intet af, selvom man via sin økonomiske power rent faktisk kunne have materialet klart forholdsvis tidligt i vinduet, hvilket ville give den nye træner optimale arbejdsvilkår. Det nedprioriteres og forpurres, fordi Galliani kæftede op i Monaco omkring beløb på Kondogbia hvorfor vi blev mødt af vanvidskrav efterfølgende, mens Raiola lokker med Balotelli og Zlatan, der får mundvandet til at flyde over ved Galliani.

Mexés-farcen gør at Zapata pludselig er førstevalg, alt imens Sinisa får en spiller i Kucka, som kommer for sent i vinduet, og ikke helt matcher de oprindelige kriterier man tydeligvis satte sig i Kondogbia og Witsel, der er ret ens i deres spidskompetencer.

Det ligger dog Sinisa til last, at han skal være dumstædig omkring Mexés. Jeg kan forstå han fravælger Aléx, som nu i en alder af tilsyneladende 53 ikke længere dur til noget som helst. Men at Ely skulle være wunderkid, som sætter Mexés ud af spillet, kan ingen vidst spotte nogen steder. Nu er han hér – så brug ham for helvede! Hvis han da vil beholde sit job….
Rekrutteringen af Sinisa i sin tid undrede mig også en del. Man gik først efter Carlo – hvilket ikke lykkedes, og alternativet var: Mihajlovic? Uden at tage munden for fuld omkring fodboldviden, men det er jo ikke fordi deres fodbold byggede særlig meget på samme præferencer. Jeg troede faktisk man kastede sig over Montella, efter Berlusconi skød Gallianis idé om Sarri ned(foreslået af Sacchi, naturligvis) fordi han er kendetegnet ved en mere offensiv fodboldstil. Mon det er derfor Galliani er så stille som tilfældet er? Fordi Sinisa er Berlusconis idé? Han var jo også meget stille omkring Seedorf, der heller ikke var hans, men Barbaras idé. Allegri, derimod, kastede han sig ind foran hver gang.

Og til dem som kontinuerligt kalder Seedorf for en katastrofe som træner. Tjek lige hans pointsnit i det halve år som Milan-træner i Serie A. Han var tredjehøjest på den liste, og det til trods for interne kampe med spillere og ingen opbakning what-so-ever fra Galliani. Og flere gange endda med historier i medierne imod sig, som lignede meget noget der var Gallianis værk. Muligvis grøn i sin mandskabshåndtering, men ikke ueffen rent taktisk som træner.

Jeg savner sgu også en kompetent teknisk direktør – jeg ville give meget for at få Leonardo tilbage i den rolle. Han var dygtig, kompetent og ikke mindst, lyttede han til sit netværk, når de mente at de virkelig havde noget at komme med som i tilfælde af fx Pato og Silva.

Men om Sinisa gerne vil beholde sit job, er det på tide at bruge kræfter på at se de første syv kampe igennem igen, og analyserer på hvad som rent faktisk har fungeret. De fire kampe(Fiorentina, Empoli, Napoli og Genoa) kan han så kassere og bruge tid på at kigge Inter, Palermo og Udinese-kampene igennem. Derudover burde han arbejde med spillernes mentalitet, og holde det arbejde udenfor mediernes søgelys. Jeg orker ikke flere pisk igennem pressen, hvilket Hondas ”udfald” signalerer at spillerne heller ikke gider. Systemer er for så vidt ligegyldige i den sammenhæng, når holdets mentale tilstand er ramt. Ofte forvirrer det mere end godt er at skifte rundt for meget på selvtillidsramte spillere.

At vi skal forstærke os er ikke videre overraskende, i og med, holdet kontinuerligt skal opjusteres. Hovedprioriteten må være en centerforsvarer + en 10’er. Problemet er bare at januarvinduet ikke er videre let at manøvrere i og jeg orker næsten ikke at udskifte Mexés med Andrea Ranocchia.
Nu blander du vist tingene sammen.

Næh, jeg er udmærket klar over, hvad jeg mener.

Du er naturligvis berettiget til din holdning, men jeg mener at Romagnoli er en bedre spiller end Rami - i hvert fald når det kommer til Serie A.

Bevares! Kolera er muligvis også marginalt bedre end pest. Bare fordi Rami var ringe, betyder ikke Romagnoli har været god for jer.

Jo det gør det jo netop. For det er hans ansvar at skabe de bedste resultater udfra de eksisterende præmisser.

Men når præmisserne er, at forsvaret er blevet ´styrket´ med Romagnoli - der har potentiale - og Ely - der sandsynligvis aldrig bliver til noget, så er det dælme også svært. Hvilket også er min pointe.

Det er Mihas ansvar at han ikke har skabt tilstrækkelig opbakning til forsvaret.

Nej. Det er vel Galliani´s skyld.

Det er Mihas ansvar at han ikke bruger vores bedste spillere.

Hvis du tænker på Mexes, så ved du ikke hvad der spiller der. Det kan da godt være, Mexes har været komplet umuligt. Jeg nægter at tro på, at Miha ikke spiller Mexes, bare fordi han kan.

Det kan du muligvis ikke, men det mener jeg bestemt at jeg kan. Det bør være evident for enhver der har fulgt med i Milan i år.

På syv kampe... Nej.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Det er så heller ikke fordi at næste kamp er synderlig let – ude mod Torino.

Jeg kunne godt tænke mig at se, selvom det nok bunder i et urealistisk håb, at se følgende elve starte i Torino.

Diego Lopez; Abate, Mexés, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Honda(CAPTAIN); Bacca, Balotelli.

Men mon ikke at Antonelli fordriver Abate fra startopstillingen og skubber De Sciglio modsat. Alt imens Bertolacci igen skal forsøges som mezzala, der skubber Jack frem og Kaptajnen ud på bænken. Zapata starter naturligvis i stedet for Mexés i det centrale forsvar.
Næh, jeg er udmærket klar over, hvad jeg mener.

Jeg er ikke i tvivl om at du er klar over hvad du selv mener. Men når du ytrer dig her, blander du begreberne sammen.
Snakken gik på om hvorvidt Milan havde en forbedret trup - ikke at forveksle med en god trup. "God" er en kvalitativ betegnelse mens "bedre" er et realtivt begreb. Dermed roder du også rundt i begreberne.
Når Romagnoli er bedre end Rami, er der pr. definition også tale om en forbedring.

Bevares! Kolera er muligvis også marginalt bedre end pest. Bare fordi Rami var ringe, betyder ikke Romagnoli har været god for jer.

Nej præcis.
Jeg har jo netop ikke sagt at Romagnoli har været god, men at han er bedre.

Meget belejligt undgår du også at nævne en klar opgradering at midtbanen. Snakken gik jo på om hvorvidt holdet var styrket. Du siger nej - jeg siger klart ja.

Men når præmisserne er, at forsvaret er blevet ´styrket´ med Romagnoli - der har potentiale - og Ely - der sandsynligvis aldrig bliver til noget, så er det dælme også svært. Hvilket også er min pointe.

Ja, så er det jo også blevet styrket. Og det skal jo sammenholdes med at Miha gør det væsentligt dårligere end sine to forgængere.
Og i øvrigt interessant at du ikke mener at jeg kan se at Miha er talentløs på 7 kampe, mens du på 2 kampe kan vurdere at Ely ikke bliver til noget...

Nej. Det er vel Galliani´s skyld.

Meget kan man skyde Galliani i skoene, men det er trods alt ikke ham der sætter holdet.
Når Miha kan (eller i hvert fald burde kunne) konkludere at vores forsvar har problemer, er det hans ansvar at løse den udfordring. Dette kunne eksempelvis gøres ved at stille en mere defensiv central midtbane eller at ændre taktikken.

Hvis du tænker på Mexes, så ved du ikke hvad der spiller der. Det kan da godt være, Mexes har været komplet umuligt. Jeg nægter at tro på, at Miha ikke spiller Mexes, bare fordi han kan.

Det har du ret i - det gør ingen af os.
Tilbage står dog det faktum at Miha ville af med Mexes. Det lykkedes som bekendt ikke og nu er han totalt frosset ud. I en grad hvor Llamas fra primavera holdet blev udtaget på hans beskostning.
Det synes i hvert fald at være "politisk" motiveret og ikke relateret til hans kunnen på banen.

Jeg gentager lige mig selv.
Mihajlovic er ikke den eneste synder. Hans niveau har dog vist sig at være så fornærmende lavt, at han må ud af vagten nu.
Spørgsmålet er jo om man tror at Miha ville være den rigtige såfremt alle de andre problemer i klubben blev løst.
Mit helt klare svar er nej, omend det jo er en hypotetisk snak.
@ Rosso

Nej. Jeg skrev ´forstærket nok´ - hvilket ikke er sket.

Meget belejligt undgår du også at nævne en klar opgradering at midtbanen. Snakken gik jo på om hvorvidt holdet var styrket. Du siger nej - jeg siger klart ja.

Jeg mener da bestemt, jeg i mit oprindelige indlæg nævner, at midtbanens bredte er blevet bedre - men du kan da ikke oprigtigt mene, at Kucka og Bertolacci har været pengene værd, samt at de udgør en markant kvalitativ forbedring af jeres midtbane i forhold til sidste sæson? En klar forbedring af angrebet, en marginal forbedring af midtbanen og en stort set ikke-eksisterende forbedring af forsvaret er for mig lige med, at holdet ikke er forstærket nok.

Og i øvrigt interessant at du ikke mener at jeg kan se at Miha er talentløs på 7 kampe, mens du på 2 kampe kan vurdere at Ely ikke bliver til noget...

Mihajlovic har trods alt en nyere historie - som Bisp kan oplyse dig med - der tyder på, at manden kan skabe resultater. Ely har spillet i Serie B og har været mildest talt elendig, når han har spillet for jer. Endvidere er det selvsagt altid nemmere at vurdere spillere, som vi ser og kan bedømme, end trænere, hvis arbejde for langt det meste af tiden foregår væk fra kameraerne.

Meget kan man skyde Galliani i skoene, men det er trods alt ikke ham der sætter holdet.

Men det er ham, der skal skabe ´opbakning til forsvaret´, i form af spillerkøb. Uanset hvordan du vender og drejer det, så har der ikke været nok tranfermæssigt fokus på de defensive problemer, I døjede med i sidste sæson. Og det kan Mihajlovic ikke klandres for.

Min pointe, for klarhedens skyld: Mihajlovic går selvfølgelig ikke fri - hvem gør? - men at fyre ham efter syv kampe, når han har arvet et hold der egentlig kun er forstærket i angrebet, er galimatias.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Det er svært at gisne om. Men det stod klart ret tidligt at Mexes ikke havde en fremtid under Sinisa. Berlusconi blandede sig unødigt i den affære ved at forlange Mexes forlænget. Berlusconi har ganske sikkert haft den tanke at Mexes skulle være starter - det er dog en disposition Sinisa ganske tydeligt ikke er enig i. Dermed fjerner man en starter og opgraderer reserverne Zapata, Ely og Alex, hvilket overordnet set svækker vores centerforsvar. Jeg tror Galliani blev sat skakmat af det træk fordi man numerisk er dækket ind men ikke efter rette hierarki.

Berlusconi havde dog en samtale med Sinisa mandag. Mon ikke Mexes er blevet vendt under den samtale?
Generelt er Milan jo sådan set her fra det kolde nord, et klassisk sydeuropæisk galehus. En karismatisk folkeforfører som præsident med nogle håndlangere/lakajer, dyre spillere med lækkert hår og en hel masse trænere der ryger ind og ud lige så snart tingene ikke spiller og fans der altid protesterer over holdet eller præsidenten og hans lakajer.

Grundlæggende så trænger man til en ny organisation, fra toppen og ned til holdet. Som Lentini noterede, så sker det lidt for ofte at ledelsen blander sig i andres arbejde, eller føler trang til lige at komme med en kommentar om andres arbejde i pressen. Det er noget rod. Meget kan man også sige om at ansætte sin datter i en så stor stilling i så stor en virksomhed, når hun dybest set ikke har kvalifikationerne til det, altså bortset fra efternavnet. Det kan man mene om hvad man vil, men problematisk er det i hvert fald at nøgle-personer i ledelsen bekriger hinanden. Selvom der i det mindste er lagt låg på det offentlige cirkus, så er der næppe nogen tvivl om at der stadig er langt til fred og fordragelighed.

Det var også noget frygteligt cirkus med det nye projekterede stadion. Vi kan vidst roligt slå fast at bjørneskindet blev oversolgt længe inden man havde fået jagttegnet. Man kommer altså bare til at se lidt dum ud når man så nu må tilbage og finde ud af man så deler San Siro/Guiseppe Meazza med naboerne fremadrettet.

Klare linjer omkring hvilke opgaver falder under hvilke individer, virker som et godt sted at starte. Hvis Galliani skal sidde for bordenden i den sportslige del af butikken, så er det ham der har ansvaret for hvem der er træner og for hvordan man forholder sig til køb og salg af spillere, hvordan man organiserer sin scouting-organisation og udformer en strategi for ungdomssektoren og finder nøgle-personer til at stå i spidsen for alle disse områder. Så skal Il Presidente ikke pludselig til at blande sig og forlange at spiller X skal have en ny kontrakt eller at komme med gode råd til træneren omkring hvor længe man skal træne intervalspil eller hvilken formation man skal spille næste weekend.
Klare linjer om hvem der gør hvad og har hvilke opgaver. Altid.

Galliani elsker angribere. Det gør Papa B også. Det er naturligvis altid godt at have nogle dygtige angribere, der er bare ikke altid at man løser sine problemer ved at hente nogle nye offensive spillere.

Situationen med Mexes er vanvittig. Først trumfer Papa B en forlængelse igennem. Mexes er så med i hele opstarten, og sådan som jeg husker det var han måske klubbens bedste spiller i opstarten. Blandt andet med et par vilde scoringer. Så nærmer vi os sæsonstarten og han glider helt ud af holdet og Galliani er så på vej til at sende ham på lån i Fiorentina, men trækker stikket i sidste øjeblik (tak for det i øvrigt), efter alt at dømme efter pres oppefra. Siden har Mexes ikke spillet og der skal vel reelt ikke være andre muligheder overhovedet før han kommer på banen som det ser ud nu.
Jeg ved ikke hvad der er skyld i situationen, men det ser meget besynderligt ud at man ikke kan sætte sig udover det personlige og fokusere på hvad der er i holdets bedste interesse.

Det virker fuldstændigt vanvittigt på mig, at man i runde tal har 700+ mio. kr. at smide på markedet og så står til sæsonstart med et midterforsvar der består af:
- Zapata, der gennem adskillige sæsoner har været 3./4. valg i midterforsvaret.
- Alex, der allerede i store dele af sidste sæson lignede en mand der var færdig på højeste niveau og havde store fysiske problemer.
- Romagnoli, talentfuld spiller med en flot første hele sæson i Serie A under bæltet. Et lovende talent for fremtiden, men heller ikke en spiller som man med rimelighed kunne forvente ville kunne være forsvarsstyrmand for et Serie A tophold. Jeg ville nok også påpege at prisen var alt, alt for høj, men Galliani havde afsløret sin hånd og Sabatini malkede ham.
- Rodrigo Ely, en ung spiller der besidder talent, men lad os nu bare være ærlige, heller ikke stjal alle overskrifterne i Serie B.

Det er mig komplet ubegribeligt at en erfaren sportsdirektør ikke kan se at de fire ikke er godt nok.

Man kan diskutere om man egentlig skulle have købt Bertolacci overhovedet. Forstå mig ret, han er en god spiller og han viste det tit for Genoa. Han var deres vigtigste spiller og stod for både kreativitet, oplæg og scoringer.
Men havde man brug for ham? Det må man jo have følt at man havde, for man fik da sendt en ganske stor check afsted til Sabatini for ham. Sammen med Romagnoli betalte købet af Bertolacci vel i runde tal for hele Romas mercato.
Indtil videre, så har Bonaventura bare set langt bedre ud på den position som Miha mener Bertolacci altså skal spille og så føler man altså det giver mening at flytte Bonaventura væk og hen på en position han ikke ser ud til at høre naturligt hjemme på og heller ikke performer i samme grad på.
Det falder naturligvis tilbage på Miha hvordan han vælger at bruge spillerne.

Så er der det taktiske. Jeg er klar over at man forventer offensiv fodbold i Milan. Jeg er klar over at Papa B mener at han i virkeligheden er en fantastisk fodboldtaktikker og nok skal fortælle trænerne en ting eller to, hvis ikke de spiller sådan som han synes de bør.
Men udgangspunktet må trods alt være i de spillere man har til rådighed. Ikke hvordan man, hvis alt var helt optimalt, gerne ville gøre tingene. Som Rossoneri skrev, så er det vel ikke mejslet ned i sten at man skal spille 4-3-1-2, med regista, højre/venstre mezzala, 10´er osv. Det er muligt at det var planen da man startede, men jeg fornærmer forhåbentlig ikke nogen ved at sige at det ikke helt har fungeret som man havde drømt om.
Man har ikke den 10´er der. Honda er ikke præ-Real Madrid Kaka, det er der heller ikke nogen af de andre der er. Men alligevel, så skal man altså for alt i verden spille med en sådan 10´er.

Man har problemer nok med midterforsvaret i sig selv, men fordi man har lagt sig fast på en midtbanekonstellation med en dyb regista og en højre/venstre mezzala, så kan man altså ikke bruge De Jong hvor han er bedst og i det mindste aflaste midterforsvaret lidt af den vej. Det på trods af at der egentlig er bred enighed om at De Jong er en klassespiller på højeste niveau når han bliver bedt om at dække netop den rolle han er bedst i, ligesom der er ret bred enighed om at han aldrig nogensinde har været eller bliver nogen Pirlo/Xavi eller en naturlig mezzala.
Man kæmpede ellers for at forlænge aftalen med ham, så man kunne beholde ham i truppen i denne sæson, men nu vil man så ikke rigtigt bruge hans forcer.
Det synes jeg overhovedet ikke giver nogen mening.
Hvis man havde andre planer for den 6´er position, som jo i bund og grund er den eneste man kan forvente at han dækker, hvorfor så ikke bare lade ham smutte? Det var vel ikke planen at forlænge med en relativt højt lønnet spiller, blot for at have ham som back-up i tilfælde af at man havde brug for en skraldemand engang imellem?

Så er der hele den der ide med at man bare kan råbe af og skælde ud på voksne mennesker, når ikke tingene fungerer. Det er fint at forestille sig at en træner med jernhånd kan tvinge det bedste frem i spillerne. Jeg køber den ikke. Det er 2015 vi befinder os i og i kan jo selv forestille jer hvordan i selv ville reagere hvis jeres chef, hvis i har en sådan, skabte sig på den måde. Jeg er temmelig sikker på at de fleste af jer ville se på jobindex og tilsvarende når i kom hjem.
Når så Galliani også føler behov for at holde halvanen time lange taler i omklædningsrummet og bede spillerne stramme op, fordi klubben har brugt mange penge på dem... Idiotien når nærmest uanede højder. Det handler jo ikke om at man bare skal "tage sig sammen", eller ej. Så simple og banale er tingene jo ikke.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Godt indlæg Viola...

Min eneste anke til hvad du skriver er sektionen vedr. opstillingen/formationen, jeg synes faktisk at efter Miha gik væk fra den defensive 6´er og over til Monty som Regista at der var klare forbedringer at spore. Problemet er dog nu at Miha af besynderlige årsager insistere på at ødelægge sin opskrift ved at forcere Berto ind på midten.

Jeg mener ikke at man allerede nu kan kassere ideen med en regista og højre/venstre mezzala.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce