Snak

Mere indhold efter annoncen
Ely var en del af Serie Bs suverænt bedste forsvar med 28 mål imod sig i 42 kampe. Det er 7 færre end det 2. bedste forsvar og hele 21 bedre end Frosinone der sluttede på den følgende plads i tabellen.


Eh? Ely spillede for Avellino, som havde det 8. bedste forsvar i Serie B, 14 mål flere indkasseret end Carpi.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Jeg forstår iøvrigt ikke helt hvordan man har tænkt sig at stille op, hvis vi skulle gå over til en 442, og heller ikke hvordan det skulle komme vores spillere til fordel. Ja Monty og De Jong kunne muligvis fungere sammen centralt, men hvem skulle spille på siderne, og hvordan skulle rollerne fordeles? Og hvem skal sætte vores angribere op?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Jeg tror ikke på Top 3 mere. Sinisa har skuffet mig lidt, men om han skal fyres, det bør han ikke. Bortset fra Romagnoli og måske Mexes har vi ingen gode midterforsvarer og De Jong SKAL spille 6´eren, Montolivo er slet ikke så stærk defensivt. Også må Kucka og Bertolacci spille centralt.
@Bishop
I venstre side har vi både Bonaventura og Menez som begge gjorde det rigtigt godt da Pippo spillede systemet.
I højre side kan Menez også bruges mens både Honda og Cerci dækker pladsen.

De Miha testede systemet imod Napoli, var det med Cerci til højre og Bonaventura til venstre.

Det ville samtidig kunne tillade at backs havde en position lidt længere tilbage i banen.

Spillet kan sættes både de to centrale midtbanespillere - i den forbindelse har Bacca vist at han er dygtig til at falde ned i banen. Det samme er Balo.

Opspillet kan også gå via de to brede midtbanespillere, der naturligvis skal kunne sætte den direkte modstander.

Ikke mindst er der også backs der kan slå indlæg fra en lidt dybere position, eller en dyb stikning til den brede midtbanespiller i deres egen side.

Generelt set mener jeg at vi har en ganske glimrende trup til det system og det kunne forhåbentlig give lidt bedre balance og opbakning til vores akilleshæl - det centrale forsvar.
Milan har da typer til at diamant-opstillingen. Problemet er jo at vores 10er på ingen måde fungerer. Selvom jeg ikke personligt forestillede mig at Honda skulle blive profil i ligaen, havde jeg dog ventet mere acceptable præstationer end tilfældet har været. Jeg har meget svært ved at se balancen i det defensive skulle blive så pokkers meget bedre i en 4-4-2. Særligt hvis man foreslår Menez og Cerci til kanterne - der er intet defensivt arbejde i de to. Hvis man har det ønske at have disse to spillere inde samtidig ville en 4-3-3 være væsentlig mere oplagt.

Apropos Honda - så er ledelsen, ikke underligt, ikke videre begejstret for den type af kommentarer som Honda leverede. Bliver spændende at se fremtiden for Honda i Milan. Han præsterer ikke tilnærmelsesvis tilfredsstillende og har nu lagt sig ud med ledelsen.

Mexes fik desuden en halvleg igår fra start. Han har haft nogle fysiske problemer og spørgsmålet er om han er fit til kampen mod Torino - det kan man da håbe. Særligt fordi Alex var ringe imod Monza(herregud!). Medierne snakker hele tiden om Mexes´ snarlige afgang. Jeg ville ikke sælge skindet så hurtigt endnu, idet han igen kan komme bagfra og få en rolle. Jeg håber det så vi ikke få klumrian Ranocchia at se i rødt/sort - han mangler ganske enkelt format. Og vi har allerede lidt nok med disse gode centerforsvarer med regelmæssige hjerneblødninger. Problemet er dog også at det er meget svært, ihvertfald for mig, at finde en kvalitets forsvarer der er realistisk at købe til vinter. Dog synes jeg ikke man skal købe for at købe.

Der går desuden allerede rygter omkring midtbaneforstærkninger. Og i den henseende er det vigtigt at handlen med Bee går igennem, fordi navnene er ikke just billige. Som det forlyder pt. vil man igen kaste sig over Witsel - til januar vil prisen være sænket yderligere og Zenit værende mere lydhøre eftersom hans kontrakt bliver kortere og kortere, og bliver ikke forlænget. Et køb af Witsel vil formentlig være som den kontrollerende højre mezzala - Kucka har gjort det godt hidtil, hvor vi med Witsel yderligere opgraderer niveauet. Han burde dog ikke være en 1.prioritet, det afhænger dog hvem man kan hente til den offensiv midt i et svært vinter vindue. Jeg kunne godt forestille mig krav af overpris på interessante emner mm man tager en chance i Dennis Praet -> ikke rygtet til os.

Ellers er der lidt løs snak om Sissoko, Meyer og Calhanoglou. Førstnævnte gider jeg ikke fordi jeg gerne ser lidt mere teknisk boldomgang på banen.
Med Witsel som en påstået realitet har man også 6 ganske dygtige spillere til den centrale midtbane:

Witsel, Kucka, Montolivo, De Jong, Bertolaccu og Bonaventura.

Det gør Nocerino, Poli og Mauri overflødige. De to første kan fint herpes ud, mens sidstnævnte meget gerne skal finde et lejemål i Serie A. Det burde man også stærkt overveje at gøre med Ely - han er ikke klar til Milan endnu. Spørgsmålet er om han nogensinde bliver det.

Suso har heller ikke vist nok til at kunne være en del af dette Milan. Honda heller ikke og man frygter næsten at Prince får en kontrakt i Milan på den baggrund.
Det ligger vel nærmest i kortene at vi får moon-walkeren retur. Personligt synes jeg ikke det er så skidt endda - mere om det senere.

Det jeg dog først og fremmest frygter, er at Galliani og/eller Miha sidder og tænker (og det er desværre nok ikke helt urealistisk) at den gode Prince skulle have fundet formlen til at spille trequartista.
Hvis det skulle være tilfældet, fristes jeg til at med glæde at acceptere Post Danmarks nye takster og sende begge førstnævnte herrer, et pulverbrev.

Det ville simpelthen være idioti af værste skuffe - omvendt så burde vi som Milan fans nærmeste forvente det.

Noget kunne dog tyde på at det ikke nødvendigvis er tilfældet og at 4-3-1-2 er lagt på hylden - i hvert fald for en stund.
Efter en kammeratlig snak med Berlusconi, peger pilen dog i retning af at vi sadler om til en klassisk 4-4-2 med to 6ere.
Vi har haft en større snak om for og imod dette system, så det vil jeg holde ude af denne dialog.

Der hvor jeg ser KPB være et aktiv for klubben er på to plan:
Han har noget af den vildskab og fanden-i-voldskhed som jeg nogle gange (læs: tit) savner at se. På den måde kunne han minde lidt om Gattuso (naturligvis ikke som spillertype). Han er en vinder, han råber sine medspillere op og ikke mindst er han god til at få fansne på stadion op i gear.

Rent spillemæssigt ser jeg ham også kunne bidrage med noget. Først og fremmest i form af et enormt løbearbejde. Han kan meget af det samme som Kucka, bare med bedre teknik og bedre afslutninger.
Positionsmæssigt ser jeg han som en god mulighed som 6er mens han også ville kunne bruges på de to brede midtbanepladser. Herfra ville han kunne udfordre 1:1 og slå indlæg ind i boksen eller afslutte fra distancen selv.
Skulle vi veksle med 4-3-1-2, dækker han jo også mezzalaen rigtigt godt.

Tilbage står også vores udfordring med en CB. Som du siger Lentini - hvem er det lige vi skal hente? Én ting er evident (dog desværre ikke for vores sportslige ledelse) - Rannochia er på ingen måde svaret.

En af mine personlige gamle favoritter - Marco Simone - var ude med lidt af en bredside til ledelsen på netop dette punkt. At det alle dage har været Milans DNA med et stærkt forsvar. Det nytter ikke at bruge en masse penge, hvis man ikke bruger dem udfra en plan og et koncept. Hans kommentarer er henvendt til Berlusconi, men i virkeligheden peger fingeren derhen hvor den altid ender - på Galliani.

Så her er paradokset - vi er i gang med at bygge et nyt hold op. Vi har ikke den økonomiske pondus vi engang havde og vi kan ikke med sikkerhed tilbyde CL-deltagelse hvert år.
Alligevel mangler vi en forsvarer fra øverste hylde, som både kan styrke forsvaret her og nu og samtidig agere mentor og forbillede for de unge spillere. Eller med andre ord - vi mangler vores senatorer.
Hvor mange gange har Thiago Silva ikke sagt at han nok ikke var nået det niveau han har, hvis ikke Maldini havde været det til at lære fra sig.

Hvem er det lige der skal lære fra sig på det nuværende hold? Mexes? Han skulle nødig til at danne skole for forsvarer i Milano.
En løsning kunne naturligvis være at hive special-trænere ind. Noget som Maldini selv, tit har råbt op omkring.
Hvis vi ikke kan have dem på banen, må vi have dem udenfor.
Måske Maldini selv kunne være en mulighed - til trods for hans forhold til Galliani. Mr. Bee og hans konsortium skulle efter sigende også have en del ideer i den retning, og har i hvert fald ønsket at Maldini skulle være en del af klubben igen.
En anden mulighed kunne være at prøve at fiske Jaap Stam der har en tilsvarende rolle i Ajax i dag.

Det er i hvert fald svært at få øje på et transferemne der kan hæve niveauet fra dag 1.

Blandt emner der er en smule mere realistiske, synes jeg at Sportung Lisabons Paulo Oliveira ser spændende ud. På de kanter omtaler de ham som den nye Carvalho - omend man naturligvis skal være meget varsom med den slags sammenligninger.
Lentini

Montolivo og Kucka er ikke midtbanespillere, der fortjener at blive karaktiseret som dygtige. Montolivo er færdig og Kucka er ikke dygtig. At kalde Bonaventura dygtig er også at stramme den, han er udemærket. Men ikke en spiller der bør være i start 11´eren for et hold, der vil slutte i top 3.

Jose Mauri skal nødvendigt kun lejes ud, han er rigtig ung og kan blive god om et par år.

Bertolacci, tror jeg skal ha noget tid før han viser det niveau, han havde i Genoa.


Witsel-Bertolacci
------De Jong---
@Fossa
Bare lige for at forstå dig - hvilke spillere tænker du skulle være i Milan (såfremt man vil være i top3)?

Og til info, så har KPB aldrig spillet i Genoa.
Problemet med 4-2-3-1 taktikken som du foreslår Rosso, er at selvom vores backs ikke får så mange offensive pligter så er vores 3 "faste" backs Antonelli, Abate og De Sciglio bare ikke gode rent defensivt.

I min verden er de i høj grad med til at skabe den ustabilitet som midterforsvaret har.
I nogle af de mål der er blevet scoret imod os, er det enten Antonelli eller De Sciglio som har sluppet deres markering. Jeg medgiver at Romagnoli og Zapata heller ikke har spillet skidegodt og vi har i den grad brug for en general.

Problemet er, som jeg også tidligere har benævnt, at vi igen igen igen står med en trup der er sammensat af 4 mænd. Berlusconi, Galliani, Inzaghi og Mihajlovic. Det betyder også noget internt at spillere er blevet lovet en startplads under Inzaghi og er røget helt nederst i hierarkiet under Miha, eller som i Mexes situation at man har forlænget med løfte om spilletid af Berlu.

Det er også noget af en hovedpine Miha står med når han skal vælge den centrale midtbane. De Jong og Monty spiller lige op, har lige stor vægt i omklædningsrummet og er lige dårlige ud af position, de har endda næsten samme alder og det giver ingen mening at omskole en af dem. Jeg syntes at Monty ikke er noget nær så dårlig som du siger Fossa. Egentlig kan jeg meget godt lide vores midtbane når den består af Kucka, Jack og Monty og syntes at Monty og Kucka ER dygtige, bare til hvad de kan. Vi bliver ikke lige så presset i opspillet som da De Jong spillede Regista, og han er en bedre mulighed når vi, spiller mod "bus-parkerings-hold" og Monty ligger udenfor feltet og spreder spillet.

Vi står i en situation hvor vi bliver nødt til at bygge et hold op og vi har i den grad brug for slidere som Kucka der samtidig er lavet af stål. Med hold, mener jeg egentlig også organisation ligesom Rosso også er inde på det. Jeg skrev i sommers at nogle af problemerne lå i at trænerstaben var løbet tør for idéer, da de fleste trænere havde været med siden Allegri og vi havde de samme problemer.

Prinsen ville være en katastrofe at få tilbage. Han har da meget gejst men uden at vide hvad han lavede i Schalke, så skal der ekstremt meget til at blive "fyret" i fodbold især når man er/var landsholdsprofil. Han viste også et meget ustabilt niveau den sidste sæson han spillede for os.

Vi må se hvad Menez kan gøre ved den 10´er position når han kommer tilbage, og forhåbentlig hente en habil forsvarskaptajn til vinter.

Det er brand ærgeligt at man i sommers ikke formåede at hente en Simon Kjær på fri transfer. Han viser stadigt et højt niveau og kender italiensk fodbold.

"Old Lull Bee"
annonce