Snak

Mere indhold efter annoncen
Kan se du ikke fik mit min edit med, det var et venligt stik i siden, ligesom din kommentar med mine forudsigelser..

Nå men mht. til programmet, Inter har ikke mødt nogle hold over top 6, her har Milan mødt 4

Inter har mødt de 3 bundpropper

Milan har ikke mødt en eneste af de 4 nederste.

Sådan helt objektivt vil jeg mene at er et nemmere program for Inter, især når der kun er spillet 10 kampe

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Ah, beklager så!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Hvordan forestiller du dig opstillingen i en 4-4-2 skulle se ud?Det var Miha som sagde i et interview at når alle mand (angribere) var klar ville han spille med en 4-4-2

Jeg har ligesom dig, Bishop, lidt svært ved at forestille mig helt præcist hvordan vi udnytter spillerne optimalt. Men det kunne godt ligne noget henad: (forsvaret giver vist sig selv) Jack/Menez-Monty/De Jong-Berto/Kucka-Cerci/Niang og så Bacca & Adriano/Balo i front.

Jeg ved ikke om det er optimalt eller hvad men jeg savner stadig to angribere på toppen i en 4-3-3, for vi har altså ikke de mest chanceskabende wings.
"Old Lull Bee"
Niang, Suso, Menez og Jack ville godt kunne spille kant. Er åben overfor en 4-4-2, da jeg mener at det er bedst hvis Bacca og Luiz Adriano spiller sammen.
Der findes egentlig en god del scenarier for en 4-4-2.

Med Montolivos form er han selvskrevet til en af de to pladser centralt. De Jong kan bruges når man har behov for en mere holdende spiller. Alternativet hedder Bertolacci som er stærkere i det fremadrettede spil. Dertil kommer naturligvis Poli som bidrager med et kæmpe løbepensum. Det samme kan siges om Kucka. Jeg synes dog at Kucka er rigtigt meget "hverken eller". Noget som man igen også kan sige om Poli.

Til venstre burde Bonaventura have spillet sig til en fast plads. Spørgsmålet er dog hvem der skal ligge til højre. Et bud kunne være Menez (der også kan tage pladsen til venstre). Der er naturligvis en meget offensiv option. Det samme gør sig gældende for Cerci. Skal man have en lidt mere løbestærk type, vil Honda være det bedste bud.

Så er der naturligvis vores "ven" KPB. Han har senest spillet 8er i Schalke. Jeg ser dog egentlig også at han kunne gøre en god figur på de brede pladser.
Som tidligere nævnt, byder han ind med fight, presspil og har også fint styr på både sine pasninger og skud fra distancen.

Forrest ser jeg klart en fordel for Bacca. Der er dog næppe mange der vil være uenige i at vi ikke får det maksimale ud af hans talent når han ligger som 9er i en 4-3-3. Han er klart bedst med en makker.
Her er der igen en del muligheder. Han kan have en mere flakkende type som fx Menez eller Balo ved siden af ham eller lige bag ham.
Alternativt har vi Luiz Adriano som er mere stationær i boksen, hvilket tillader at Bacca kan falde lidt ned i banen som han også er glimerende til. Noget af det samme får man også fra Niang.
Jeg er bare bange for at vi med en 4-4-2 står med samme problem som 4-3-1-2.

Vi mangler en oplagt position til højre midt, ligesom vi mangler en oplagt person til 10´er positionen.

Og hvis Honda endelig skal i spil, så ser jeg ham alligevel hellere på 10´er pladsen end på højre midt.

Jeg er helt enig i at en 4-3-3 ikke er god for Bacca, jeg synes bestemt også vi skal spille med 2 angribere.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Ja vores mangler er ret tydelige.

Vores sammenspil i feltet er dog blevet markant bedre. I sidste sæson så skød vi udefra eller Menez driblede 7 mand før han scorede, nu kommer vi frem til flere chancer og hvis vi havde scoret på de 2-3 100 procents chancer havde vi haft en helt anden diskussion.

Grunden til at jeg "glæder" mig til en 4-4-2 er at se om Miha kan få skabt en balance mellem sikker defensiv og scorende offensiv.

Højre kant er up for grabs, men det er nok Cerci der kommer til at sidde på den med Berto og Monty i midten.

Jeg er enig i at 4-3-1-2 er bedre end 4-3-3 eller 4-4-2, vores spillere passer bedre ind og Jacks niveau stiger med 50%. Vi har bare ikke kanter der er gode nok offensivt til at have en angriber på toppen, og ingen kanter der er defensivt gode nok til en 4-4-2..

Kan lige forestille mig de kontraer vi kan blive straffet på når både Menez, Bacca, Cerci, og Adriano stadig står på modstanderens banehalvdel efter tabt bold.
"Old Lull Bee"
Tror man skal lade være med at tænke 4-4-2 for traditionelt. Tror ikke vi vil spille med faste kanter, hvis vi vælger den formation. Altså jeg tror der bliver meget frihed i formationen. Det er i hvert fald mit håb.

Omkring Prince. Så vil jeg til en hver tid fortrække ham frem fx Honda. Honda har fået et hav af chancer, på forskellige pladser. Men ud over et kæmpe løbepensum, så bidrager manden ikke med meget og han skal jo ligesom sætte vores offensive spil. Væk med ham, tror der er flere klubber der gerne vil have ham, så han burde være til at afsætte!
Prince er måske ikke en fantastisk signing. Men bestemt en chance man bør tage. Han er gratis og kommer på en 6 mdr lang kontrakt. Så lad os give ham chancen, manden kan bestemt være kamp afgørende når det køre for ham. Fin handel.
Jeg er så pissetræt af at man hiver den ene efter den anden afdankede tidligere Milanspiller tilbage, så hellere spille med 10 mand...
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Problemet er at vi har for mange middelmådige midtbanespillere og derfor er vi i denne situation.

KPB kan i min verden heller ikke bruges dels pga. hans historik med Ghana og Schalke, dels pga. has alder men også fordi vores hold har brug for at se frem og ikke tilbage.

Den 10´er position er vanskelig men jeg jeg holder på at både Menez, Balo og Niang vil kunne udfylde pladsen bedre end Honda, KPB eller Jack. Måske som der tidligere er blevet nævnt, kan en Berto også prøves af.

Det vigtigste i vinterens transfervindue bliver igen at afsætte en del af det skrald på bænken og planlægge/gøre plads til indkomne spillere til sommer.
"Old Lull Bee"
annonce