Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg syntes diskussionen omkring Berlu er lidt tåbelig! For hvad var AC Milan uden Berlu? Berlu er skylden til at vi i dag er Milan fans, længere er den ikke. Og når en mand bruger så mange millioner hvert år også efter han er gået ud af politik m.m. Så fortæller det mig, at manden oprigtigt elsker klubben AC Milan.
Gør han mange ting forkert?, helt sikkert. Men mange ting har han jo også gjort rigtig, der er jo en grund til at klubben har vundet så mange titler under ham som præsident.
Gu er han tåbelig at høre på til tider, og gu blander han sig ofte for meget - selvom det faktisk er blevet bedre med alderen. Men når manden betaler hele gildet, så er det bare en ting man må lære at leve med. Ellers kan man ikke være spiller, ansat eller fan af klubben.

Nb nu må folk ikke tror jeg bryder mig om Berlu. Det gør jeg bestemt ikke. Men alt det han har gjort for AC Milan, det elsker jeg ham for. Har været fan siden 1988 og det skyldes jo i stor grad Berlu.

Nå nok om det.

I weekenden gælder det Atalanta. En kamp der bare skal vindes! Det tror jeg også på vi gør, men skader og karantæne til Jack gør kampen endnu mere vanskelig. Spændende at se hvem Mihaj erstatter Jack med og hvem der glider ind på midten. Mine bud Poli og Honda. Mit håb, De Jong og Niang/Adriano :-)
Ja det bliver spændende mod Atalanta, når vi er ramt i hver kæde af skader og karantæner.

Mexes burde være selvskrevet men grundet Mihas Milan historie, så bliver det sikkert Ely.

Honda på midtbanen ser jeg slet ikke som en mulighed. Poli er nok det sikreste men man kan håbe på at De Jong trodser tidligere tiders inkompabilitet og claimer den position.

Det er skide ærgerligt at det netop er den venstre side der bliver ramt. Da den lige er begyndt at fungere. Niang ser jeg helst i front eller i højre side, jeg tror til gengæld ikke at han starter inde, det er dog lige en anelse for tidligt at give ham 60/70/80/90 minutter.

Vi har ikke nogen der er rigtig oplagt til at spille den venstre kant udover Menez og Jack. Hvis man skulle gå totalt amok og overraske kunne man evt spille med Antonelli på den plads, rykke De Sciglio over på venstre og sætte Calabria ind på højre back. Det er dog nok lige en tand for flabet men hey! Vi har en 16 årig knøs på kassen
"Old Lull Bee"
Nogle som har meldinger om hvornår Balotelli og Menez er tilbage fra deres skader? :)
\"Jeg har sparket 2 straffespark, og har brændt begge 2. Det rutinen der gør det! \" - Citat: Preben Elkjær!
Menez er først klar til næste år.

Balotelli skulle være "lige rundt om hjørnet".
"Old Lull Bee"
Iøvrigt skulle Lopez også have en knæskade (patellar tendonitis) der holder ham ude. Han er i øjeblikket taget til Spanien for at få behandling, og der er ikke sat en dato på hans returnering.

Monty pådrog sig også en skade under Lazio kampen, men den er vist ikke alvorlig.
"Old Lull Bee"
"Jeg syntes diskussionen omkring Berlu er lidt tåbelig! For hvad var AC Milan uden Berlu?........... "


Jeg synes det er tamt man ikke kan kritisere Berlusconi, "bare" fordi han har smidt oceaner af penge i klubben, selvfølgelig kan man det, ingen kan blive fritaget for kritik. Det er jo heller fordi at Maldini bare kunne blive ved med at spille fodbold fordi han havde viet sit professionelle liv til Milan. Der kommer en tid for alle, også Berlu.

Der er vel ikke nogen der har givet udtryk for at Milans succes ikke i allerhøjeste grad skal tildeles Berlusconi, for det skal det da, men at det skulle være pga af rent kærlighed til klubben er nok naivt at tro, Milan har jo været et politisk redskab for Berlusconi. Det har dog kastet meget godt af sig for os fans. Men nu hvor Berlusconis tid er ved at være ovre, og de sidste politiske krampetrækninger er ved at rende ud, så er det nok ikke helt tosset at der bliver skiftet ud på de øverste rækker.

Og som nævnt tidligere, så er det jo også ret tydeligt at successen kom sig af de finansielle midler og ikke ledelsesegenskaber fra Berlusconi. Den økonomiske krise har jo sat sine tydelige spor i Milan, og klubben er meget langt fra fordoms styrke, den derute må lige som sucessen også falde tilbage på Berlusconi.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
moderator
Det minder lidt om Wenger-diskussionerne, hvor argumenterne gik på hvad Wenger i løbet af hans tid i klubben havde gjort, og det blev brugt til at trumfe hvad der var behov for i dag og hans styrker/svagheder.

Milan har lidt ret meget under at den økonomiske virkelighed har ændret sig, og der nu er større fokus på klubbernes driftsresultater. Og Berlusconi har på ingen måde sikret at klubben tilpassede sig. Tværtimod har klubbens virke båret præg af et kortsigtet fokus. Og det overordnede strategiske fokus har jeg svært ved at forestille mig Berlusconi ikke skulle have haft ret markant indflydelse på.
https://kortlink.dk/sudv
Bishop.
Hvor meget ved vi reelt set om de fyrringer? Igen bygger du noget op på et tyndt grundlag.
Inzaghi blev vel først fyret sent, fordi de stadig overvejede at beholde ham. Han føler sig ikke dårligt behandlet, så hvorfor skulle vi sætte ham i den kasse? Han fik lang snor og en chance som han ikke greb, og de skiltes som venner. Seedorf har jo ikke udtalt sig om situationen, og det er måske fordi han bærer sin del af skylden til fyrringen. Jeg ser ihvertfald ingen klare tegn på svigt. Da slet ikke noget som kaster skygge over klubben. Jeg anser stadig klubben med stolte øjne.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Inzaghi har udtalt at han både var bitter og skuffet over at blive fyret, ligeledes kørte der lidt historier i sladderpressen om aflevering af firmabil osv. Ligesom at det var pinligt at vidne hvor lang tid fyringen af Inzaghi trak ud, man kunne klare det så snart sommeren startede, men nej det blev trukket i langdrag.

Seedorf har ikke udtalt sig, men situationen omkring hans løn og mangel på samme, vidner ikke om en gnidningsløst fyrringproces. Fra mange sider var der forlydende om at der var/er decideret kold luft imellem Seedorf og Milan... Seedorf tog det helt sikkert ikke pænt at blive fyret, men Milan kunne da også sagtens have håndteret den sag bedre.

Det er da godt at du stadig er lige stolt over Milan.

Edit:

Men sagens kerne er vel også at det utrolig dårlig dømmekraft fra vores ledere at de 2 blev ansat i første omgang, og så ovenikøbet på 2 års kontrakter.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Bishop: For det første, så kommer jeg med en lang forklaring. Du vælger at udpensle/fremhæve en sætning. Det syntes jeg er ret unfair.
For det andet: Jeg siger på intet tidspunkt at man ikke må kritisere Berlusconi. Tværtimod, giver jeg dig og andre ret i at man faktisk kan kritisere Berlusconi på mange områder. MEN samtidig siger jeg også, Berlu er som sådan ikke problemet for AC Milan. Da han betaler hele gildet, hvilket han har gjort siden han overtog klubben. Endvidere påpeger jeg bare at Berlu har gjort Milan til den klub den er i dag og er skyld i at du og jeg er fan m.m.
AC Milan har jo aldrig været en klub som under Berlu skulle give overskud. Tingene har imidlertid ændret sig. FFP og mange rigmænd er kommet ind i fodboldverdenen og Berlu er blevet fattigere. Derfor skal AC Milan selvfølgelig omstille sig. Og her må man sige vi klart har fejlet indtil videre.
Men selvom der er masser af arbejde i forhold til at få AC Milan til en mere sund forretning, så skal vi da være glade for at vi har en klub ejer der oprigtig ønsker sin klub det bedste og ikke bare lader den stikken. Fusionen med Bee og planer om et nyt eget stadium må være vejen frem som jeg ser det. Men det er klart at Milan skal have styr på omkostningerne.
Til sidst, hvem hævder at AC Milan succes undre Berlu ikke først og fremmest kom af kapital? Jeg gør i hvert fald ikke!
annonce