Snak

Mere indhold efter annoncen
Omkring 4-4-2 har Galliani efterfølgende ævlet om 4-2-4 fantasia - manden er jo idiot. Havde han virkelig forestillet sig at have fx Menez og Cerci på kanterne med Adriano og Bacca på toppen? Helt hul i hovedet. Manden burde mentalundersøges.
@ Lentini

Løsningen er altid flere angribere. Altid.
Balance er for tøsedrenge.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Ideen med 4-4-2 (med Mihajlovic´ øjne) er to ting:

- bedre balance centralt på midtbanen.
- bedre ´service´ til de to angribere.

For første gang i lang tid, må jeg sige at han giver ret god mening.

Og så skal ser retfærdigvis siges at 4-2-4 snakken oprinder fra Miha og ikke Galliani. Nok er manden en lallende idiot 23 timer og 50 minutter i døgnet, men har skal dog ikke klandres for alt.

Jeg har heller ikke hørt snak om ´fantasia´ som i relation til Leonardos påfund. Conte har jo også spillet noget han kaldte 4-2-4 med azzuri for nyligt.

Inden vi brækker et ribben i hånlig latter over tanken, så skal vi nok lige se på hvad tanken egentlig går ud på.
Nogle siger vi spillede 4-4-3 i de seneste kampe. Jeg vil ret hårdnakket påstå at det hedder 4-5-1 (og nej det er ikke fordi vi skal hive FM snakken frem igen). Min pointe er at vores to wings (eller hvad vi skal kalde dem) i defensiven, jo stod dybere end de to mezzalaer.

For mig at se, har dette været nøglen til vores defensive opblomstring.

3-mands midtbanen fungerer, efter min bedste overbevisning hverken værre eller bedre en den tidligere har gjort. Kucka render stadig lige forvirret rundt, Montolivo er stærk i den holdende og spilfordelende rolle og der er stadig tvivl om hvem der skal være den sidste (omend Bertolacci klart ligner det bedste bud).

Den negative bivirkning ved 4-3-3 / 4-51 har været at vores 9er (primært i skikkelse af Bacca) har været helt udenfor spillet.

Manøvren går ud på at skifte den ene af de centrale midtbanefolk med en angriber og lade de to resterende have en mere holdende rolle.

Så progressiv en tanke er det nu heller ikke.
Vasquez ville være lækkert, men vi mangler stadig at komme af med skraldet.

Honda, Suso, Noce og evt. Mauri.

Vores forsvar er jeg begyndt at have det lidt bedre med men syntes stadig at det er 1. prioritet, dernæst midtbanen enten en 8´er (IKKE KPB!) eller en 10´er afhængig af vores opstilling.
"Old Lull Bee"
@ Viola

Ja, men det er intet nyt heller. Det mest bemærkelsesværdig er næsten at jeg stadigvæk kan blive irriteret over den slags mundævl..

Men 1) Galliani vil med hans 4-2-4 ævl gerne have det til at lyde som om vi spiller med 4 angribere. 2) Han synes garanteret det er en vældig god idé(min påstand) at spille spillere som Ménez, Cerci, eller Balotelli samtidig på kanterne. 3) Man skal have Jack inde i en 4-4-2 for at opretholde balancen på holdet, ellers er det bare et ”held og lykke” til de to centrale midtbanespillere samt backs 4) Der er himmelvid forskel i at spille fx Ménez og Cerci samtidig i en 4-4-2 med to angribere eller i en 4-3-3 med én spidsangriber. 5) Jeg forestiller mig at Sinisa har snakket skaldepanden efter munden, fordi det viger meget bort fra hvad han normalvis lægger til sin strategi.

@ Old Bull
Enig omkring centerforsvaret, det er bare forbandet svært at finde en åbenlys kandidat der rent faktisk kan styrke os.
@Lentini
Jeg er nu ret sikker på at Balotelli er udset som angriber. Det samme med Niang.

Omkring Gallianis udtalelser, så gik snakken på at 4-4-2 var det foretrukne system. I parentes bemærket, nævner han (Galliani) at Miha henviser til systemet som 4-2-4.
Det er i hvert fald det interview jeg har set - skulle han have udtalt sig anderledes i andre sammenhænge, så ret mig gerne.

Der er ingen tvivl om at både Menez og Cerci er meget offensive i deres spil. Man kan dog vende den om og sige at vores defensiv er blevet bedre, selv med Cerci til højre. I de seneste to kampe synes jeg faktisk at han har leveret en ganske fornuftig støtte til defensiven.

Synes også lidt du negligerer de forskellige arbejdsopgaver der ligger i mezzala-rollen. Da det er deres opgave at støde frem i banen, vil de, som vi ofte har set, også blive fanget fremme i banen. Med to holdende centrale spillere, vil der være bedre cover og jeg kan faktisk ikke få øje på at det skulle være så meget mere offensivt. En "himmelvid" forskel kan jeg i hvert fald ikke forestille mig det bliver.

Spørgsmålet er så også om Menez overhovedet er i planerne for fremtiden - med hans skadeshistorik og ikke mindst Bonaventuras flotte form in mente. Det vil selvfølgelig kræve at man henter en mere skolet wing ind til januar.
Spændende kamp imorgen. Den skal selvfølgelig vindes, men uden Jack, Bertolacci og Monty. Så kommer vi i den grad (frygter jeg) til at mangle flow og kreativitet. Nu må vi se!

Håber på følgende opstilling:

Donnarumma

De Sciglio Alex/Mexes Romagnoli Antonelli

Poli De Jong Kucka

Cerci Bacca Niang

Ikke en fantastisk opstilling, men Atalanta er ikke et skræmmende udebane hold. Er spændt på kampen som jeg bestemt ikke anser som en walkover! Bacca gør forskellen tror jeg og Cerci kommer også til at spille en hovedrolle.

Men vi er stadig i den situation, hvor man bliver nødtil at tage en kamp af gangen! Men efter udekampen mod Juventus den 22 nov - så har vi altså et fornuftigt kampprogram. Hvor jeg virkelig tror på at vi kan hente ind på toppen! (Sampdoria hjemme, Carpi ude, Verona hjemme, Frosinone ude, Bologna hjemme)

N.b spændende: <a rel="nofollow" href="http://www.football-italia.net/75400/serie-closing-coefficient-gap" title="http://www.football-italia.net/75400/serie-closing-coefficient-gap" target="_blank">http://www.football-italia.net/75400/serie-closing-coefficient-gap</a>
Ja det kan meget vel blive den opstilling på midten, nu det også ser ud til at Monty er ude.

Det er godt ikke meget krativt man kan forvente fra den midtbane, men til gengæld kan man håbe på at vi kan kan holde nullet, og at Cerci kan holde sit niveau og Bacca scorer på sine chancer.

Det er ærgerligt lige som man har spillet en rigtig god kamp, så bliver holdet fuldstændig splittet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Der skydes på følgende opstilling imod Atalanta,

4-3-3; Donnarumma; De Sciglio, Mexes, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Montolivo, Poli; Cerci, Bacca, Honda.

Honda som venstre kant? Det ser lidt sløjt ud, men Niang må ikke have fysik nok til en startplads. I øvrigt kontant udmelding fra Sinisa omkring Hondas utilfredshed omkring manglende spilletid. Jeg håber japanerne er fortid 1.februar.

Ellers synes jeg egentlig opstillingen er som forventet.
Nå, denne morgens nyheder siger at Niang starter inde istedet for Honda. Montolivo skulle være klar fra start også. Han er forhåbentligt i omdrejninger, for med Kucka og Poli kommer hele opspillet til at sættes igennem ham.

Så må Niang og Cerci gerne ramme højt individuelt niveau fordi det bliver der brug for.

Skader eller ej - vi skal have tre point i denne kamp og fortsætte den opadgående formkurve.
annonce