Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er vel snarere manglende selvtillid at Cerci ikke leverer et slutprodukt og snarere fremstår uskarp?

Flot mål i øvrigt. Vi må gerne holde den hjem, fordi modstanderne frem mod finalen burde være en overkommelig modstand i form af først Carpi og (forhåbentlig) Spezia eller Alessandria i en evt semi.
Måske lentini, men det plejer at kræve selvtillid at udfordre så meget. Ellers ville han vel spille tilbage.
Sidste kamp kom førsteholdet ind og reddede reserverne. Nu håber jeg ikke reserverne kommer ind og vender kampen. Vi ved poli er mand for det
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Fint Bacca lige fik scoret.

Nu er vi selv skyld i, hvis vi ikke kommer i den finale.
Mojn do!
Baccaaaaa! Ham og romagnoli er virkelig 2 klassekøb.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Iskoldt Bacca-mål. Men hold kæft, hvor er det irriterende at tage fejl. Alt, jeg har skrevet herinde, er forkert. Pioli bliver ikke fyret, Mihajlovic bliver ikke fyret, Lazio røg ikke ud, og det gjorde I heller ikke. Fire på stribe af forkerte forudsigelser.
Kan du ikke lige skrive, at Milan ikke vinder Scudettoen!
Mojn do!
Haha foggy.

Nu du er igang, så skriv lige at jeg ikke vinder i lotto, og at jeg ikke er damernes mand.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Hahaha!! Milan vinder ikke Scudettoen. Det er vist ret åbenlyst, som det ser ud nu. Det kan enhver se.

Sorry, Serpente, men jeg har svært ved at se, at du vinder i Lotto. Du vil gerne have, jeg skal skrive, du ikke er damernes mand, så det er du ikke.
Jeg havde desværre ikke mulighed for at se kampen igår, da jeg befinder mig under sydlige himmelstrøg.

Det var jo dejligt at vi vandt - forhåbentlig kan det, sammen med en sejr i sidste kamp, give noget selvtillid inden det igen går løs i januar.

Jeg er dog nysgerrig på en ting og håbede at én ville give lidt insight.
Hvordan fungerede vores 4-4-2? Herunder specielt vores to centrale på midten samt wings.
Jeg så kun kampen med et halvt øje, så vil ikke kunne give dig en ordentlig afhandling på det ene og det andet. Jeg synes, i det jeg så, at man fik sat Cerci i ganske fornuftige situationer, men det bliver bare aller helveds ufarligt. Han kan sagtens sætte en mand, men for pokker hvor mangler der skarphed - det bliver hele tiden sådan en omgang lige-ved-og-næsten.

Men ellers synes jeg faktisk det var ganske solidt uden at være prangende. Samp har dog tydeligvis kæmpe problemer og det hjælper ikke af at der går Balkan i den for Zukanovic.

Romagnoli er i øvrigt meget dygtig taget hans alder i betragtning. Pengene virker godt givet ud på ham selvom det var en heftig sum.

Jeg kan være nysgerrig på hvordan en central akse med bare Bertolacci og Montolivo vil se ud. Jeg kan frygte det bliver en tand for offensivt. Montolivos mange interceptions kommer også af Kuckas pres. Kucka går mere efter kødet mens Bertolacci og Montolivo gerne vil forudse spillet, som de begge også er gode til. Begge, tror jeg, fatter fordel af at spille med en mere hidsig prestype-spiller som fx Kucka. Men det er en situation der bliver spændende at følge.

I øvrigt har vi faktisk meget spændende talent i Niang, Romagnoli og Donna. Jeg kan håbe at mediernes fokus på de tre unge spillere, kan skabe lidt plads for De Sciglio, som tidligere var eneste stort talent, og sammenligningerne med Maldini så ud at tynge hans relativt skrøbelige psyke plus kontinuerlige skadesforløb ikke hjalp på det. Jeg synes han så fin ud imod Sampdoria

Generelt tror jeg bare holdet savner stabilitet og kontinuitet. Derfor synes jeg det ville være dumt at udskifte Sinisa eller lave storvask i truppen med udskiftning af et halvt hold.
annonce