Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er god sjældent midterforsvaret der har kostet mål i denne sæson, men jeg kan ikke genkende den prop du omtaler lentini. Vi har lukket mål ind i næsten alle kampe. Vi har kun en sejr hvor nullet blev holdt. Vi giver ikke så mange dødboldsmål væk i år, og vi har også lidt færre røde kort, men det er bare utrolig svært at spore den fremgang du nævner. Jeg kan i hvert fald ikke se den desværre.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Godt så! Kom så med de 3pts.
Honda burde have scoret, men viser alligevel godt overblik ved målet, og har allerede gjort mere end cerci i hele sæsonen. Vi kommer tilbage nu, men det er samlet set bare ikke godt nok igen.
Vildt at abate er målscorer, så mangler vi bare sciglio
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
@ Serpente

Vi har siden Napoli kampen indkasseret 6mål i 9kampe. Det er et snit over 38 kampe der vil være på 25mål. Det er mere end godkendt - så jo, der er sat prop i. Siden Napoli har modstanderen max scoret en gang pr kamp.
Ja!!! Kill \´em off.
Du glemmer bare hvem vi har mødt siden. I det lys er et mål pr kamp ikke godt nok.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Det er så 0,66 pr kamp inden denne kamp. Det er ganske godkendt. Og hvis du begynder at plukke i resultater som du antyder kan du jo ikke skabe et periodiske billed som jeg gør, hvilket er meget uhensigtsmæssigt hvis en bedømmelse af defensiven skal gøres målbar.
Kom nu. Lige en kasse og så er den kamp lukket.
"Old Lull Bee"
Enig med Lentini.
Synes bestemt vi har fået stablet et solidt defensivt fundament på benene. De individuelle fejl, som fx i dag, er svære at tilskrive serberen.
Nøglen til det defensive koncept, har i min optik været at spille med bredde på midtbanen. Det viste sig med 4-3-3 (som vel reelt var en 4-5-1) og også med 4-4-2.

Hurdlen var at finde balancen ift at skabe chancer. Her synes jeg at det fungerer fint med to på toppen. Meget afhænger dog af individuelle præstationer fra wings. Jeg synes dog at Honda, til trods for en stor afbrænder, har indgået fint i spillet i dag.

Samtidig synes jeg at Bertolacci gør en rigtigt fin figur, hvor han formår at indgå i det offensive spil og skabe chancer.
Jaaa!! Det store læs.
annonce