Snak

Mere indhold efter annoncen
Bacca var da ikke uskarp? Den nedtagning var verdensklasse så at han overhovedet fik afsluttet var klasse. Uheldigvis fik målmanden nappet en ok afslutning. Han fik også scoret med hovedet på en svær bold der blev dømt offside, tvivlsom kendelse i øvrigt. Jeg synes bacca gjorde hvad han kunne. Det var niang, cerci og Honda der bør have kritikken.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
@Serpente
Bacca havde fire forsøg, hvoraf ét var inden for rammen (samme stats som Niang) mens han løb i tre offsides.
Det er umiddelbart ikke min definition på en skarp angriber.
Vi skal i hvert fald have et resultat i Rom nu!


Det skal du skam ikke frygte for. Stensikker sejr til jer.
Daje!
Optimismen bliver langsomt suget ud af os!
Endnu en trænerfyring ser jeg ikke som løsningen. Dog mener jeg stadig at Miha har underpræsteret, men en hver træner fortjener tid i min optik (mere end et halvt år, og gerne mere end 1 medmindre det er helt forfærdeligt).
Synes godt nok det var en tung en den her. Lidt sløv indledning og Destro kunne sagtens have gjort det til 1-0, men efter det sidder vi egentlig på kampen og skaber mere end rigeligt til at komme foran og lukke den forpulede kamp. Det bliver noget af en opgave at hive holdet op igen til en meget svær kamp på Olimpico i Rom i weekenden, men det synes jeg faktisk har været en af Sinisas styrker som Milan-træner. Han har før formået at hive spillerne op igen. Det som holdet ikke synes at fatte, er at være der fra start – synes efterhånden vi kommer sløjt ud til mange kampe, og det er noget som falder tilbage på Sinisa. Milan kan ikke være en dieselmotor, der lige skal spilles varm den første halve time. Det går sgu ikke.

Det som irriterer mig i kølvandet på nederlaget, er at nogle spillere ignorerer Montolivo, da han påminder dem om fansene. I stedet styrer de udenom og forsvinder ned i omklædningsrummet, uden tanke på hvem det egentlig er som betaler deres fyrstelige lønninger. Det er under alt kritik. Pågældende spillere burde indkaldes til kammeratlig samtale hos den sportslige ledelse. Jeg tvivler dog på det. Hondas udtalelser var iflg. Galliani dårlig oversættelse.. Hvad ville Maldini gøre i sådan en situation som fx teknisk direktør?

Yderligere er det bekymrende hvordan kaptajnen ignoreres. Var det sket under Maldini? Baresi? Næppe. Og jeg tvivler på at nogen af de personer havde overlevet, havde en vis Rino stadigvæk været en del af truppen. Det viser meget godt det anarki, der hersker i Milan-truppen. Det er for fladt, og klare ledere er ikke at finde. Er det et kulturelt spørgsmål, burde de øvrige spillere i truppen selv forklare pågældende udskud, hvad det vil sige at være en Milan-spiller. Mindes hvordan Laudrup og andre fra Dream Team 1 stillede sig sammen, og gav Hristo Stoichkov ”en på næsen”, fordi han opførte sig som Kongen af Bulgarien, da han ankom til Barcelona i sin tid. Jeg ved sgu ikke om dem som forstår budskabet så har røv nok i bukserne til at tage ansvaret, og sætte pågældende spillere på plads. Jeg tvivler ærlig talt på det.

Derudover har Moggi(om man kan lide ham eller ej) helt ret i hans udtalelser omkring Milan.
Troede desuden at nye trænere ville være første brød for journalisterne, men tog fejl, nye centrale midtbanespillere blev det istedet. Herregud!

Forstod i øvrigt ikke at Sinisa smed en desillusioneret Cerci på banen idag? Vi gør alle mulige krumspring for at få ham ud, og så bliver han kastet på banen?? Han virker som meget følsom og tryghedsorienteret i min verden, så besynderligt skift og der kom også et udueligt indhop ud af det.

Til Roma kampen kan Kucka og Luiz Adriano passende introduceres igen til fordel for hhv Bertolacci og Niang.
Miha kan passende droppe den 4-4-2. Den har vi slet ikke spillerne til.

Tilbage i en 4-3-1-2 med en mere kompakt central midt med Bertolacci og Kucka på siderne af Montolivo og Bonaventura på den offensive.

Jeg forstår heller ikke idéen med Cerci. Spillere, der er på vej ud af klubben, skal sgu ikke spille.

Desuden forlyder det, at Miha ikke vil sælge Zapata. Dybt godnat ikke at sælge, når andre klubber endelig vil have vores skrald. Der er så mange spillere i den nuværende trup, som kan undværes.
Mojn do!
Er det egentligt kommet frem, hvorfor De Jong er udset som synder i Milan?

De seneste to sæsoner har han været klubbens bedste. Montolivo gør det ikke ligefrem bedre.

Måske Milan skulle stille med en betonmidtbane som Inter og håbe, de tre forreste kan levere nogle mirakler.
Mojn do!
Taktisk har vi jo vist os mere farlige med, ja og bedre defensivt med Monty på banen.

De Jong og Monty har desværre ikke vist sig at fungere specielt godt sammen. ingen af dem fungere specielt godt på en af siderne, og deles om pladsen på midten kan de heller ikke finde ud af.

Man kunne da godt forsøge endnu en formationsændring, med en tremandsmidtbane bestående af Berto, De Jong og Bona. En Beton midtbane ser jeg slet ikke vi har spillerne til?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@Foggy
Du må lige forklare hvorfor du mener vi ikke har spillerne til 4-4-2.

Bonaventura har sagt at det er hans foretrukne system. Montolivo og Bertolacci passer (som typer) rigtigt fint til systemet.
Honda har vist at han kan mestre pladsen.
Nu har vi KPB som synes at blive prøvet på højre midt.
Bacca er klart bedst med en makker. Det samme er Niang, Adriano og Balo.

4-3-1-2 fungerede jo beviseligt ikke, så jeg kan ikke begynde at forstå hvordan det skulle være løsningen.

Jeg mener at Lentini rammer hovedet på sømmet med at der mangler kultur og et hierarki. Der findes ingen senatorer og vi skal måske væbne os med tålmodighed til spillere som Donnarumma, Romagnoli, Calabria, Locatelli m.fl. kan træde i karakter.
annonce