Snak

Mere indhold efter annoncen
Og nu ryger Adriano ud af det blå? Nogen der ved hvad der sker og hvad planerne er for angrebet? Er det så bare Balotelli, NIang og Bacca for resten af sæsonen?
Måske man skulle prøve at kigge på Pato igen :-D Det kunne være så fedt!
Niang, Balotelli, Bacca, Menez og Prince, burde være nok til at dække angrebet.
Adriano handlen vil give et pænt profit, men det kan da ikke være noget klubben har planlagt. Adriano startede inde mod Roma!
Jeg tror klubben gerne havde beholdt adriano som gør det ganske fint, men handlen er en sjælden profit til klubkassen, som jo er hårdt presset efter sommerens optimisme. Det er bedst for alle parter når vi ser på holdets sammensætning. Vi har mange angribere, og balo er jo tiltænkt en del chancer i foråret desværre. Menez skal jo også på holdet, så jeg tror adriano ville ryge af holdet selv om han har gjort det fint nok. Man kan jo håbe at der så bliver luft til at købe noget kvalitet til midten, men jeg tror desværre de blot skal lukke hullet eftersom vi jo ikke ligner et hold der vil i Champions League næste år.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Jeg synes det er en noget vemodig afsked – jeg kan sgu godt lide Luiz. Luiz Adriano er knap så selvisk som fx Bacca, Ménez og Mario er det, men hans store arbejde og bevægelse er med til at skabe plads, og gøre sine holdkammerater rigtig gode. Prisen er dog rigtig fin – 14,5mio€ + bonus, mens Luiz også får en ganske fin lønstigning til 6mio€ + 2mio€ i bonus. Mon ikke han selv er fint tilfreds med det skifte, som giver ham en pæn økonomisk gulerod. Numerisk er vi også fint dækket ind til de forreste pladser, nu hvor Mario er tilbage alt imens Ménez også snart er tilbage.

Modsat Serpente, så tror jeg faktisk at der kommer en geninvestering i en midtbanespiller. Med det samme bringes tre navne i spil: Witsel, Banega og Fellaini. Witsel er min drøm, men umiddelbart vil han stadigvæk være for dyr en investering. Banega derimod er langt mere realistisk, alt imens Fellaini, modsat Witsel, er mareridtet. Jeg kan ikke rigtig se hvad vi skal med et stort kluntet langsomt belgisk lokum, hvis største kompetence er at lave ekstremt mange frispark. Vi er samtidig Milan, og skal derfor kunne spille fodbold – det vil være en opgave for svær til Fellaini.

Spændende bliver det dog også med situationen omkring Diego Lopez, De Jong, Cerci og El Shaarawy. Om Galliani får dem afsat, og om det tilmed bliver under tilfredsstillende vilkår.
Til Cerci kan det nævnes at det stadigvæk er den Qatar baseret fond som spænder ben for et skifte til Genoa. De ser ham helst blive solgt - det har jeg meget svært ved at se ham blive. Det er nok mere sandsynligt til sommer, men med en væsentlig prisreduktion til følge ift han blev købt for af Atletico i sin tid.
Vildt med Adriano. Den havde jeg ikke set komme, der havde været lidt løse rygter - men dem havde jeg ikke taget seriøst! Kunne bestemt lide Adriano, professionel ingen brok over de få starter og arbejdede hårdt. Men når det er sagt, så syntes jeg ikke rigtig han svingede sammen med Bacca. Niang syntes jeg fungere bedre og han får penuts i løn i forhold til Adriano.
Jeg ved ikke om hvor meget Milan har presset på for denne transfer, men der havde været løst snak om at Adriano ikke var faldet til og ikke var tilfreds. Alligevel må denne transfer komme bagpå mange også for vores træner Mihaj som startede med manden i søndags.

Omkring hvad pengene skal bruges til, umildbart INTET tror jeg. Vores klubkasse bløder, vi er fint dækket i angrebet med Balotelli tilbage og Menez på trapperne.
Jovist vil vi holde øje med markedet, men forventer på ingen måde en stor handel fra vores side - Maks et lån med købsoption.

Er iøvrigt også spændt på at se hvad der sker med Cerci, SES, De Jong. Lopez tror jeg vi beholder grundet hans skade. Endvidere blev Ely slemt skadet i dag (2mdr ude), så mon ikke Zapata/Mexes bliver til sommer.
Det er da en okay handel for jer? Ud med en marginalspiller, der begår sig på en plads, I er godt besatte, og tilmed med et overskud på 6 mio. €. Jeg forstår - ligesom nogle af jer - ikke altid Milans transferpolitik, men her fortjener Galliani da ros.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Jeg synes det ville være en mærkelig strategi hvis ikke indkomne transfermidler benyttes på at optimere holdet på sine svage punkter. Nuvel, det ville da ikke undre hvis vi pludselig skal spare selvom vi for et halvt år siden gik transferamok.

Sinisa skal fandeme præstere, så de gentagende rygter om Conte forsvinder. Jeg vil hade at se det fjols som Milan-træner.
Ja nu må vi se, men hvis man også får afsat SES, mon man så ikke går relativt stærkt efter en opgradering til midtbanen, det er jo også en ganske stor lønpost man slipper af med. Der er dog også ejerskabet at tage højde for, Bee virker jo ikke ligefrem som det sikreste kort.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce