Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, selvom vi skriger på en ny stopper nærmest hver dag så har Aléx faktisk gjort det ret stærkt. Medmindre han vil hjem til Brasilien kunne jeg godt forestille mig at man forlænger ham en ekstra sæson.

Zapata har haft uanede muligheder for at skifte væk til både engelske, tyske og italienske klubber. Men han vil ingen steder, og senest lød det at man havde fundet papirerne frem til en forlængelse af aftalen. Så det anser jeg heller ikke som urealistisk medmindre han selvfølgelig udelukkende tænker sign-on fee.

Jeg tror kun vi ser en ny central stopper i den kvartet man har - formentlig en spiller i alderen 22-26 år gammel.
@ Lentini

Vel ikke utænkeligt at Alex gerne vil slutte af hjemme i Santos. Hans gamle holdkammerat fra de gode gamle dage, og jeres tidligere "ven" Ricardo Oliveira, fik jo sin anden ungdom i Santos sidste år.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Nej – det er det naturligvis ikke. Jeg tror det afhænger mest af hvad Aléx selv vil, fordi tror egentlig klubben som sådan gerne ser ham forlænget. Naturligvis til en lønnedgang.

Jeg synes også det er vigtigt, at man ikke sluser for meget ud i transfervinduerne. Det der Moratti-trip med at skifte halve og hele hold ud hver sommer, synes jeg ikke gavner specielt meget.

Milan skal gerne toppe deres startelver til næste sæson, og her skal der i mine øjne hentes tre mand ind. Jeg så gerne at man hentede Jemerson, Witsel og en ordentlig 10’er, som kunne være fx Vazquez eller Saponara(mistænker kraftigt Sinisa for ikke at have lagt diamanten på hylden).

Hvis jeg skulle frådse ville jeg da også gerne have Tonelli fremfor eksempelvis Zapata. Man ved hvad man får i pålidelighed og så er jeg stadigvæk en sucker for italienske spillere.

Men med tre ovennævnte startspillere er man faktisk numerisk dækket ind. Ved Witsel får du en spiller der både behersker en kontrollerende 8’er-rolle samt en defensiv betonklods på 6’eren skulle det være behovet.

Målmænd: Donnarumma, Abbiati + billig tredjeløsning.
Højre backs: De Sciglio, Abate.
Centerforsvar: Romagnoli, Jemerson, Aléx, Zapata(fråds-Tonelli) + ungdom(fx De Santis)
Venstre backs: Antonelli, Vangioni(done deal)
Regista: Montolivo, Mauri, Locatelli.
Kontrollerende mezzala: Witsel, Kucka
Kreativ mezzala; Bonaventura, Bertolacci.
Offensiv midt: Vazquez, Prince.
Angribere: Bacca, Ménez, Niang, Luiz Adriano og en femteløsning (fx El Ghazi).

Så er der udslusning af spillere som Diego Lopez, Méxes, Calabria(udlejning), De Jong, Nocerino, Poli, Honda og Balotelli. Det er fire indkøb + 2 ungdomsspillere. Der har man så været præcis i sine mangler, og hentet det ind man behøver, naturligvis i en ordentlig form for kvalitet.

Frådset kommer i Tonelli og El Ghazi.

Edit: Så er det naturligvis et low blow af rang at nævne Ricardo Oliveiras navn i denne tråd. Gianni Comandini havde en større karriere for Milan end Oliveira.
Vi skal lige huske at man kun må have en trup på 25 mand fra den kommende sæson. Donnarumma, Locatelli, samt evt. Calabria og Jose Mauri kan naturligvis føres på U21 listen, men stadig er det værd at notere sig.

Tonelli har jeg en fornemmelse af at der bliver kamp om til sommer. Han er interessant for mange klubber. Ligesom flere andre af Empolis spillere.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Hell yeah!!! Måske vi slipper af med Galliani af omveje.
I hvert fald er han og ADL mistænkt i en stor skattesag.
Mon ikke Galliani søger råd hos mesteren i at undgå søgsmål, Silvio?

Har du et link? Jeg vil gerne se hvad han har rodet sig ud i.
Aktionen, teatralsk kaldet "Operazione Fuorigioco", startede faktisk allerede i 2012 med en aflyttet telefonsamtale mellem Lavezzi og hans agent, hvor spilleren spurgte om en schweizisk bankkonto. Dette vækkede myndighedernes mistanke.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Det er naturligvis trist for italiensk fodbold med en ny skandale (afventer naturligvis stadig omfanget).
Men det er nok ikke super usundt at få ryddet lidt op.
annonce