Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvfølgelig ligger det ikke i kortene med en sejr i finalen mod juve, men omvendt er det ikke umuligt. Sådan er fodbold jo. Realistisk set vil juve vinde 8 af 10 kampe over os i holdenes nuværende tilstand. Men i princippet kan vi nøjes med uafgjort og så vinde på straffe.
Chancen for pokalen er måske lidt mindre end sjette pladsen, som dog også bliver svær. Især når vi snart skal bryde kontinuiteten for at spille 4-3-1-2. derudover skal menez og balo spilles ind på holdet og især sidstnævnte kommer til at koste. Men vi ved jo heller ikke hvordan menez er efter skaden.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Nu spilles finalen altså også først den 21/5, så det er nok lige tidligt nok at spå om holdenes form små fire måneder inden.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
@ V4E

Det handler ikke om form (om x måneder) - men tro. Troen hos de kære Milan-tilhængere.

Hvad mener de, at man skal satse på: Alt på rød (!)... eller slå op og satse på ligaen.

Én sejr og Europa - eller 17 kampe og 6. plads = Europa. Erkend det, V4E, den er svær :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Hvorfor skal det være enten eller?

Milan kan da sagtens satse på begge dele uden det får konsekvenser i ligaen.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
@ gusten

Jo, jo, det skal man jo sige.

Men en finale, alt på et brædt, alt på ét - og det sker = Europa.

Kontra i ligaen, alle slår alle, der er mange om nummer 5 og ned.

Er det ikke fristende at satse alt på rød?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Nej, det er ikke fristende når man uden problemer kan satse på begge turneringer. Vi taler om en walkover på hjemmebane i den sidste semifinale, hvorefter finalen først bliver spillet når Serie A er færdigspillet. Giv mig bare en god grund til ikke at satse på begge turneringer i Milans tilfælde.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Ja selvfølgelig kan og skal Milan satse på begge turneringer.

Personligt tror jeg dog at chancen for Europa er størst via ligaen. Men jeg er dog ikke enig i at det i en evt. finale mellem Juve og milan hedder 80/20 i Juves favør.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Slår vi Inter søndag, så lever top 3/4. Taber vi, handler det om 6 pladsen. Uafgjort, 5 pladsen.

Så man kan ikke sige andet at vi skal spille en meget meget vigtig kamp søndag. Jeg er fortrøstningsfuld, men det første mål bliver selvfølgelig nok meget afgørende. I alle de kampe vi har scoret i denne sæson, er det lykkes os at få points. Så mål til os er kravet.
Inter ser ud til at lande Eder, hvilket man må sige er en god forstærkning. Lad os håbe han ikke er skarp imod os på søndag.

Ang transfer, så kan det være vi er heldige med at afsætte De Jong og Nocerino til USA. Lad os håbe det....
Men nu står det jo snart lokalopgøret, bookmakerne er enige om at vi er svage favoritter, men favoritter, non the less. jeg er enig, vores spil har været stille og roligt opadgående, det modsatte er tilfældet for Inter. Forskellen på Milan og Inter første halvdel af sæsonen er at inter har været mere kyniske, set på spillet synes jeg ikke vi har været dårligere, heller ikke set på statistikker.

Jeg havde forudset at det ville ville vende tidligere og at vi allerede i vinterpausen ville være tættere på Inter, men det holdt ikke stik, dog ser det ud til at det begynder at vende nu, i hvert for Inter der nu "endelig" bliver straffet for at de ikke skaber nok i kampene.

Så er det bare op til os, vi har brug for nogle, stolpe ind, kampe. Indtil videre har der ikke været mange "nemme" point..

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
“Il nostro obiettivo è l’Europa League”

Citat: Barbara Berlusconi 28/1 2016

Hvad siger i til det?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce