Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kan huske hvad du skrev - og jeg er stadigvæk ikke enig i det. Så nej, du har ikke sidenhen vist dig at have ret.

Jeg gider ikke rive op i det igen, og da især ikke i jeres ellers nogenlunde hollænder-fri tråd, men det er da for dumt at påstå, at Mancini har haft en taktik der gik ud på at score ét mål per kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Fantastisk resultat vi opnår i dag, stærkt. Vi er det 3 hold der tager points fra Napoli på hjemmebane! Det er altså vigtigt at huske på, kønt var det ikke... langt langt fra, men resultatet gør at man leve med sådan en uskøn kamp!
Overordnet lykkes det os at holde Napoli fra de vilde chancer, men heldet er og med os ved Mertens stolpe skud bl.a. Vi var gode uden bold i dag, vi risikere ikke meget og lukker rummene godt ned. Vores gameplan defensivt virkede i den grad. Så det er meget positivt.

Det negative er selvfølgelig, at vi jo stort set intet kunne med bolden i dag. Undtagen ved vores mål, hvor vi lykkes at slå 3-4 sammenhængende afleveringer og score et flot mål. Efter pausen var der ellers nogle muligheder for gode omstillinger, men i dag var vi elendige med bolden!

Lad os glæde os over det ene point og kigge fremad. Moralen må være i top, vi er ubesejret i 10 kampe og har klaret alle kampene mod top 6 holdene med bravur! Næste kamp lørdag mod Torino.

Nb Dejligt at se Menez med et fornuftigt indhop. Han lignede i glimt sig selv i dag
hvis d godt husker hvad jeg skrev så gav din kommentar ingen mening. Da jeg aldrig har påstået at Miha ikke ville stille defensivt op en eneste gang uanset modstander....

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Dejligt at se Menez med et fornuftigt indhop. Han lignede i glimt sig selv i dag

Synes nu, at han lignede en lang skygge af sig selv.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Menez satte nærmest ikke en fod rigtigt og kunne heller ikke løbe. Tilbage i fitnesscentret med ham.
Mojn do!
Menez kæmpede fint og lage en fin dybde aflevering til Niang som desværre afsluttede elendigt. Ok indhop af ham, især når man sammenligner med, hvad han præsterede i hans indhop mod Genoa!

Ellers, så syntes jeg at hvis man:

Kigger på vores kommende kampe, så ser kampprogrammet okay ud.
http://www.resultat.dk/hold/ac-milan/8Sa8HInO/kommende/
Der er selvfølgelig en del svære kampe tilbage, men top 6 holdene har vi hjemme! Er spændt på at se hvad der sker. Tror ihvertfald på, at vi ender som minimum i top 5.
Kan vi knække Sassuolo på deres bane, bør top6 være hjemme.

Hader at møde dem, da deres offensiv ofte driller modstanderen.
Mojn do!
Det tog lidt mere end 29 år før Zapata selv fattede sin problematik. Efter kampen mod Napoli udtaler den kære colombianer ”Når jeg er koncentreret, kommer ingen forbi mig.” – utroligt at manden selv skulle ramme hovedet på sømmet, og han følger op med at sige at han arbejder meget hårdt på at forblive fokuseret, selv når han laver en fejl. I aften lukker han så fuldstændig ned for Higuaín i en magtdemonstration a la den Koulibaly lavede på Bacca i den anden ende – Zapatas topniveau er højt, og som tidligere beskrevet har han alle værktøjer til at være et monster, men hans mentale tilstand er kritisabel, og jeg ved ikke om det er Sinisa som har haft fat i ørene på ham. I hvert fald har præstationerne imod Palermo og nu Napoli været mere end godkendt, faktisk ret stærke præstationer. Og man kan da håbe at det kan være noget nær standarden når han bruges, fordi så kan man uden at blinke forlænge hans aftale til sommer sammen med Aléx, hvorfor vi ikke skal rumstere for meget rundt i geledderne og kan ”nøjes” med at hive en yngre talentfuld spiller ind.

Kucka er ved at blive en yndlings. Sikke et hjerte og iver han ligger for dagen. Råstyrke en masse og 100% dedikation – det er noget vi kan lide.

Holdet er begyndt at få en identitet, og at komme tilbage 0-1 ude mod Napoli, giver en identikation af at holdet har nerve og selvtilliden i orden. Det bliver godt når vi uddeler lussinger hjemme på San Siro 10.april – indtil da håber jeg bare holdet formår at holde fødderne solidt plantet på jorden og tager dette opslidende ræs en kamp af gangen, startende på lørdag imod Torino – den kamp er simpelthen vital for den videre gang i sæsonen.

Pirlo21 må i øvrigt have falkeblik, fordi de glimt Ménez skulle have vist må have været lysglimt.. Eller er jeg blevet gammel og svageligt seende. Han er (meget forståelig) langt fra sidste sæsons form, og som tidligere skrevet tror jeg ikke på vi får ham at se i absolut topform denne sæson. Det virker ikke videre realistisk at han skulle ramme det niveau – tæt på må han gerne nå, fordi han kan blive en meget vigtig joker, men i aftes lignede han ikke én der havde sin sædvanlige klæberfod på. Bacca viste i øvrigt også sine begrænsninger, når vi er presset. At holde i bolden er han ikke synderligt god til – han er en glubsk afslutter, men en fastholdende opspilsstation? Not so much. Der er Luiz Adriano væsentlig mere anvendelig.

Men fedt fortsat at have noget at spille for.
"Og man kan da håbe at det kan være noget nær standarden når han bruges, fordi så kan man uden at blinke forlænge hans aftale til sommer sammen med Aléx, hvorfor vi ikke skal rumstere for meget rundt i geledderne og kan ”nøjes” med at hive en yngre talentfuld spiller ind."

Ligepræcis det scenario ville være en af grundstenene for holdets succes næste sæson. En sommerpause hvor man ikke skal ændre for meget på bagkæden er stærkt savnet. Men det kræver selvfølgelig to ting, 1 at Zapata rent faktisk kan holde sit høje niveau, og 2 at Romagnoli ikke bliver solgt til en af de europæiske topklubber der sikkert allerede nu har følerne ude.

"Kucka er ved at blive en yndlings. Sikke et hjerte og iver han ligger for dagen. Råstyrke en masse og 100% dedikation – det er noget vi kan lide."

Kucka har vist sig at være et rigtig godt køb, bare han ikke laver en Nocerino, og så falder igennem i næste år. Den samme frygt sidder jeg lidt med med Bonaventure, men det er mest fordi jeg ikke kan begribe at vi har fået en ligaens bedst præsterende midtbanespillere for en slik.

Ja holdet har bestemt fået identitet og samtidig har Miha virkelig fået styr på psyken, spillerne tror på det og spiller med en selvtillid der ikke er set i mange år. Igår var det dog storet set kun defensivt det fungerede, men det har jo trods alt også været vores akilleshæl i snart mange sæsoner.

Bacca viste ikke det store igår, men arbejdsbetingelser for ham var heller ikke tilstede, jeg synes egentlig ikke at han dumpede karaktermæssigt, da han arbejde rigtig godt for holdet, og han brændte samtidig ikke nogle store chancer. Det taktiske udgangspunkt var bare ikke lagt op til hans spil, dog synes jeg alligevel at det var fornuftigt at starte med ham.

Vi er kommet rigtig godt ud af de svære kampe her i anden halvdel af sæsonen, vi har mødt 3 af de 5 hold der ligger over os, har har fået 7 point med derfra. Det er sgu godkendt!

Om 4 runder burde der være gode chancer for at vi har overhalet Inter, og er tættere på top 3. Men det kræver selvfølgelig at man man ikke nosser i det og udnytter at der er en del indbyrdes kampe blandt klubberne i toppen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Vi har mødt 4 hold fra top 6, Fiorentina, Inter, Roma og Napoli. Ikke tabt og hentet 8 points! Så det ikke mod de gode hold vi dumper.
Nu kommer 3 meget svære kampe som vi faktisk skal vinde for at tro på top 3. Torino (hjemme), sas(ude) og chievo (ude). Bliver meget svært at vinde alle 3, men med 12 runder tilbage er det kravet!
Nå en kamp afgangen og lad os håbe Juve og Napoli vinder deres kampe næste runde :-)
annonce