Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad skulle ledelsen gøre i dette tilfælde? Vi har ofte alle travlt med at skyde på både Silvio og Galliani - ofte med rette. Men i dette tilfælde har jeg meget svært ved at se hvad man ellers skulle gøre.

Om man er i Mihas hjørne eller ej, må man vel overordnet konstatere at han ikke er bestået. Han lagde skrækkeligt ud, fik rettet lidt op før jul, havde en rigtigt god januar og til dels februar hvorefter alt faldt til jorden igen. I skrivende stunde er vi ét sølle point fra at være ude af det europæiske regnskab, med mindre vi leverer en overraskelse i Coppa´en.

Det sløve start kunne måske undskyldes med at han havde nogle nye principper han ville implementere. Den går bare ikke her når sæsonen så småt synger på sidste vers.

Med en mand som Miha, burde man kunne man forvente disciplin, struktur og væsentligt færre udfald. Det er bare ikke det han har leveret. Som Lentini skrev lidt tidligere, har vi jo netop fejlet når vi har stået overfor, på papiret, svagere modstandere.

Som leder har den gode serber simpelthen ikke fået det optimale (eller bare noget der ligner) ud af de ressourcer (spillere) han har til rådighed. Og hvad end han har / havde af filosofier og principper, så har han ikke formået at få dem implementeret.

Samtidig er det også meget svært at se hvad der skulle gøre at situationen ændrer sig.

Det må og skal enhver leder måles på - og her er der svært at komme frem til mere end én konklusion.

Dermed er det naturligvis Berlusconi & co´s opgave at tænke fremad. Der er vel samtidig ikke noget odiøst i at der er forskellige holdninger til hvem der skal overtage tøjlerne.

Vil Brocchi være et sats? Ja, det er svært at se anderledes på det. Vi må dog også forholde os til en virkelighed der omfatter at vi ikke bare kan vælge og vrage mellem trænere.

For mig at se er der to overordnede scenarier.

1) vi starter en opbygningsface hvor en række unge / yngre spillere får et ansvar og en rolle på holdet. I Dette scenarie skal vi nok også næste år satse på kvalifikation til EL med CL som en mulig bonus hvis vi overpræsterer. Her ser jeg egentligt at både Brocchi og EDF kunne være ganske fine bud idet de er vant til at arbejde med talenter. Det kræver dog naturligvis at der er enighed om målsætningen.

2) med "lidt" kinesiske penge i baghånden, går vi ud og investerer i mere etablerede spillere, med CL som målsætning. Her er de to førnævnte ikke de bedste bud, hvorimod Lippi med hans erfaring ville være mere oplagt.

Derudover kan der naturligvis være masser anf andre kandidater og meget kan ske mellem nu og sommeren.
Hvad man ellers skulle gøre? Galliani kunne eventuelt tage sit fede Armani sæt og skride.

Man kunne eventuelt styrke den sportslige del ved ansættelse af en kompetent dygtig sportsdirektør, som rent faktisk ved hvad fanden han foretager sig.

Man kunne have en mand som forvalter 90mio mere fornuftigt og ikke bævler løs om at nu skal der være en forskel. Det kommer saftsuseme an på hvordan de 90mio er forvaltet.

Man kunne eventuelt lade være med at ansætte en træner hvis styrke ikke er den offensive del af fodboldspillet. Samtlige forsvarsspillere og defensive midtbanespillere har alle præsteret væsentlig bedre i år end sidste år. Offensiven halter dog - skader har ikke hjulpet på det.

Man kunne eventuelt lave et ordentlig januar arbejde ved IKKE at fjerne samtlige reserver til kanten og erstatte dem med pensionistkontrakten, Prince, der ikke er i nærheden af acceptabel form eller kompetence til kanten.

Der er sgu mere end rigeligt at skyde Galliani i skoen. Han er mere end almindeligt medskyldig, hvilket Silvios udtalelser også (overraskende) antyder.

Brocchi er ikke et helt håbløst valg. Han skal dog være smart nok til at fastholde det defensive grundlag Sinisa har skabt og lægge på offensivt. Det kan han måske også idet han hidtil har været succesfuld med offensivt spil på Primavera. De laver en helvedes masse mål på det hold. Til gengæld laves der også grelle fejl defensivt. Derudover er han fleksibel - de har vel nærmest været igennem samtlige systemer denne sæson, både med 3-mands forsvar, flad 4´er, diamant, trekant med 8´ere eller en 10´er. Cutrone ser også mere og mere spændende ud. Felicioli laver rigtig mange assists fra sin position på backs og der er flere lidt spændende typer på holdet.

Men hvis Brocchi skal være succesfuld kræver det sgu at den skaldede fladpande snart mander sig op og leverer er stykke acceptabelt arbejde. Han kunne passende slægte Barbara på hvor end det ikke tiltaler ham, med at omgive sig med kompetente mennesker der har større indsigt på visse punkter. Sabatini ville være rigtig fin i den sammenhæng - særligt fordi han er dygtig til at anvende sit netværk og hente spændende unge talenter. Det kan han - Silvio siger det er vejen frem og så må Galliani sgu spænde hjelmen en anelse.
Dæleme lidt af en ilddåb for unge Locatelli at starte inde i fraværet af Montolivo. Men spændende er det sgu også - og lidt af et vink med en vognstang til Poli.

Læste om en statistik der siger at siden Niang blev skadet har vi kun scoret to gange i fire kampe. Nuvel, han er god, men er han virkelig så essentiel? Lidt af en øjenåbner i så fald hvis Niang har så stor betydning for vores offensive spil og mål.
@Lentini
Er det sikkert at han starter? Læste at Montolivo trænede med og forventes at blive klar.

Men møghamrende spændende. Tror dog ikke at vi får ham meget at se den kommende sæson - navnlig ikke hvis planen er at spille med tre på midten. Tvivler neget på at der er plads til både ham og Monty.
@ Rosso

Nej, det gør han ikke. Montolivo ventes klar alligevel. Så vi må væbne os lidt med tålmodighed.

Hvis vi nu spiller i Europa næste år vil der være rigeligt med plads til at give kampe til Locatelli også. Hvis vi kan få ham at spille 15-20 kampe næste år i alle turneringer vil det være rigtig fint. Så har han også mulighed for at vise at han er tilliden værd.
Stærk opstilling vi starter med, men et skræmmende hold Juve har!
Alt andet end et nederlag vil være et super resultat!
Håber vi byder dem op til dans, men tør ikke at tro/håbe på noget. Vores sidste 4 kampe har væltet vores serie a kampagne fuldstændig og de gamle dårlige dyder er kommet igen!
Lad os håbe denne kamp kan være vendepunktet for resten af sæsonen.
God kamp til alle
Stærk opstilling vi starter med, men et skræmmende hold Juve har!
Alt andet end et nederlag vil være et super resultat!
Håber vi byder dem op til dans, men tør ikke at tro/håbe på noget. Vores sidste 4 kampe har væltet vores serie a kampagne fuldstændig og de gamle dårlige dyder er kommet igen!
Lad os håbe denne kamp kan være vendepunktet for resten af sæsonen.
God kamp til alle
Nogen der ved om dagens kommentator officielt er analfabet?
Liechtensteiner og Montolivio....??!! Det er jo DM i skolefodbold!
Der var i tæt på at komme foran, men flot redning af Buffon.
Forza Napoli Sempre!
Der kom føringsmålet.
Forza Napoli Sempre!
annonce