Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er Juventus i spiller imod. Havde du forventet et frispark?
Forza Napoli Sempre!
Juventus er AIDS.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Det var fandeme noget møg. Stor indsats af holdet, som alligevel mangler den sidste dygtighed for at ´finish off´ modstanderne.

Det er dog vældig irriterende at vi kun gider at bevise os som et tophold i kampene mod de andre søstre.

Sommervinduet bliver meget vigtigt.
Fik ikke set kampen, men kan forstå på de kommentarer, jeg læser, at Buffon holdt Juve inde i kampen med nogle store redninger i første halvleg. Ærgerligt at tabe, men til at leve med når Sassuolo også tabte.
Mojn do!
Jeg kunne godt have undet holdet et point i den her kamp. Selv Mario løb mere end vanligt(uden at have set statistik) men han virkede godt træt da han blev pillet ud - jeg synes desuden han var god og virkede motiveret. Nu skal vi dog se noget kontinuitet og ikke mindst flere mål. Derudover fylder en mand som Kucka bare utrolig meget - hvilken tyngde han tilbyder fremfor fx Bertolacci.
Jeg er sgu stadigvæk lidt ærgelig over at det ikke lykkedes at hive minimum et point hjem I kampen mod Juventus. Stor cadeau til Gigi i den anden ende – det var fandeme nogle solide redninger han hev op i tide og utide. Aviserne kalder Pogbas mål irregulare, og ja ja, det var det vel. Men sker det ikke ved hver dødbold efterhånden? Det er mest skidt af baglinjedommeren i så fald, hvorfor diskussionen om dennes tilstedeværelse kan tages op igen igen igen.

Jeg var egentlig ikke så nervøs for denne kamp – altså at mentaliteten ikke ville være til stede. Det har vi kunnet finde ud af hele dette kalenderår mod de større/store hold. Det er nærmere det bløde program vi går ind i nu, som bekymrer. Det jeg mest bekymrer mig over, er at Jack nu igennem flere kampe har været decideret anonym. Han virker ærlig talt udbrændt allerede, hvilket bekymrer. Baccas tekniske fumlerier pisser mig også lidt af - han er godt nok bare afslutter(en dygtig én af slagsen) men ikke meget andet.

Rygtekarrussellen kører som sædvanligt. Et sammenstemmende mediehav mener at Silvio har gjort sig klart, at han vil have kørt Brocchi i stilling som træner for Milan. Jeg foretrækker stadigvæk kontinuitet på trænerpositionen, og spillertruppen har gjort det ganske klart at de står bag deres træner.

Hvis vi alligevel skal kigge lidt på Brocchi, så er der nok en grund til at Silvio pt. er ekstra glad for ham. Han har på et unbeaten run i 11 kampe(10 sejre og 1 uafgjort) hvilket gør at man ligger nr.1 i rækken. Det var der ikke meget som tydede på ved årsskiftet, hvor holdet havde været som nat og dag. Man lavede en helveds masse mål, men der var så også udsalg i den anden ende. Brocchi gik væk fra sin 4-3-3 med to 8’ere, og spiller faktis nu en diamant opstilling – han har haft held med at Zanellato har stabiliseret midtbanen og sendt den ellers normale anfører, og boliviansk landsholdsbobler, Gamarra på bænken af flere omgange. Yderligere har det nok også hjulpet at Mastalli kom tilbage fra et mildest forfejlet lejeophold i Lugano, hvor han spillede i et schweizisk reserve-sekunda-liga. Defensiven er blevet stabiliseret og yderligere fortsætter man med at lave mange mål. Der er også nogle interesante fyre på toppen i form af Luca Vido(har lige forlænget), Andrea Vassallo og ikke mindst Patrick Cutrone.

Efterårs statistk: 7-0-6 29-22 21pts.
Forårs statistik: 9-1-0 25-4 28pts.

Udover Locatelli som allerede er rykket op, kunne man godt forvente at Ivan De Santis rykkes op i seniortruppen(han har også lige forlænget) til næste sæson, mens jeg også godt kunne se for mig en af de tre nævnte angribere fungere som 26. eller 27. trupmedlem såfremt vi skal spille europæisk fodbold næste år.

Rygtemøllen kører også allerede med et lejemål af Mateo Kovacic, som Zidane tilsyneladende ikke skulle se frygtelig meget fremtid i – det ville være fint. Derudover snakkes der om Graziano Pellé, som ikke vil forlænge med Soton og til sommer kun har et år tilbage. Jeg kunne forestille mig at Milan snupper enten ham eller Pavoletti(Genoa). Prisen bliver afgørende i den sammenhæng.

Vi behøver heller ikke gå transferamok denne sommer. De Sciglio, Ménez og Luiz Adriano kan fint agere cashcows til at hente Mammana, Vazquez, Pavoletti/Pellé. Resten kan fyldes ud af egne ejede spillere, såsom Paletta overtager Mexés position. Matri tager Luiz Adrianos position, Agazzi for Diego Lopez, De Santis for Ely. Vangioni ankommer på en fri transfer.
Pellé kunne være spændende, men det vil kræve, at vi spiller med indlæg, da han har sin force i boksen. Udfordringen vil være, om han kan spille sammen med Bacca, da begge er boksspillere.

Jeg tror ikke, Berlusconi har tillid til Mihajlovic, og han derfor nok ryger til sommer.

Mojn do!
Pellé synes jeg faktisk er en bedre boldstation end Bacca. Jeg er ikke vildt imponeret over Baccas evner som opspilsstation. Nogle vil måske anfægte at Pellé er 30 og bla bla, men hans styrker ligger trods alt ikke i sin hurtighed. Lidt a la Big Luca er han en targetman.

Jeg kunne godt se ham som et anderledes alternativ på toppen.

Men igen, så er det hele lidt uvist idet vi ikke har en klar ide om hvem der er træner efter denne sæson.

Og hvis det bliver Brocchi og en omgang diamant skal vi simpelthen ha en 10´er der ved hvad pokker han foretager sig.
Derfor jeg stadig er mest fan af at sælge Bacca, hvis der kommer et bud på 30+ mio. euro.

Bacca har gjort det fint, men han er ikke god i modgang, hvilket Milan har oplevet meget af på det sidste. Desuden har han en tendens til at falde ud af kampene.
Mojn do!
Bacca er afhængig af, som tidligere skrevet, at blive sat i scene. Han bevæger sig godt, har instinkt, er hurtig og en meget dygtig afslutter, men jeg har det, indrømmet, lidt blandet med ham.

Han har det svært med at spille med ryggen mod mål og generelt indgå i et pasningsspil. Han skal nærmest kun være i boldberøring omkring feltet med mulighed for at afslutte.
annonce