Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er vel snarere et spørgsmål om at vi også skaber os et bedre økonomisk grundlag ved at kvalificere os til Europa.

Dertil skal det kommercielle brand styrkes.

Ser man fx på PSG, så har det jo fint kunne lade sig gøre at investere massivt fra første dag og fortsat være i Europa.

Det er vel tæt på naivt at forestille sig at et konsortie med deltagelse af nogle af Asiens stærkeste finansmænd, ikke har tænkt dette scenarie igennem.

Mon ikke vi fx ser en markant forøgelse af klubsponsorater.

Men det er vel planen at Milan skal tilbage i Europa allerede fra sæsonen 17/18? Og eftersom FFP ikke kører fra sæson til sæson, men over 3 årige perioder, så tæller næste sæson også med i FFP regi, hvis/når Milan kommer i Europa i 17/18.

Derfor kan klubben heller ikke bare uhæmmet spendere løs bare fordi man ikke lige spiller europæisk næste sæson.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Ffp er de nye ejeres problem, og de lader til at have store planer. Henter de zlatan kan vi igen nyde at følge holdet, og det er i virkeligheden lige så vigtigt lige nu. Vi trænger til at se en stjerne som Zlatan, og så må kinamand bare finde løsningen på økonomien. Er det billigere at bruge 200 mil plus løn, på en knap så god angriber der så smutter gratis om 3 år , end at smide 300 til zlatan i løn, som er transferfri? Hvad har vi brugt på matri og pazzini tilsammen? Ca en zlatan. Jeg vælger zlatan. Halve løsninger er ikke billigere.


Man er dybt naiv hvis man tror at Zlatan vælger at returnere til Milan. AC Milan er hverken økonomisk stærk nok eller sportsligt attraktiv nok til at kunne hente spillere fra øverste hylde.
Det ved du jo ikke. Ingen ved konkret, hvad de evt. nye ejere har af planer.
Mojn do!
@haraltidret

Superfed skarp analyse, med dybde og understøttede argumenter.
Altid en fornøjelse at få et seriøst perspektiv.

Personligt ville jeg sætte pris på hvis du i højere grad ville berige os med dine fabelagtige indlæg.
FFP lemper reglerne ved et ejerskifte, skal nok finde link. Men ellers gælder de samme regler for os som for andre - det er klart!
Overtager kineserne, tror jeg ikke på man skal tage det som en selvfølge at vi går ud og investere massivt på spillerindkøb. Det ville da være fantastisk lige nu og her, men det er altså endnu vigtigere at vi satser langsigtet. At klubben får sit eget stadium på sigt bør være første prioritet og at vi skære kraftig på vores omkostninger vil også være god og sund fornuft.
Kigger man på vores nuværende trup, er der generelt for høje lønninger og for lidt kvalitet. Det skal der ryddes op i og denne sommer kan vi altså tage et stort skridt i den rigtige retning.

SES, Alex, Philippe Mexes, Kevin-Prince Boateng og Mario Balotelli er allerede fortid. Lopez, Menez og Adriano er jeg helt sikker på vi også siger farvel til. Matri, Verdi og Gabriel finder vi også nye klubber til.
Udover disse må man formode at spillere som Poli, De Sicglio, Ely, Bertolacci, Honda også kan være på vej væk.
Derudover kan man heller ikke afvise at vi kan blive fristet af gode bud på: Jack, Niang og Bacca...
Så næsten alle spillere er i spil... bliver spændende at se hvad der kommer til at ske!

Ang indkøb, jammen så ville jeg til hver en tid sige JA TAK til Zlatan. Manden er fantastisk, en superstjerne, en leder og en rollemodel. Jeg ville gå langt hvis der var en chance... Jeg tror desværre ikke på det, PL eller USA ligner hans destination.

Ellers ærgre jeg mig meget over at det ikke er os der har signet Banega, en fantastisk spiller som i den grad ville have pyntet på vores midt. Lad os håbe Galliani hiver en kanin op hatten ala Zlatan eller Ben Afre :-)
Jeg er enig med Gusten her. Desuden er Zlatan ikke indbegrebet af en ledertype, mange ting kan man sige om ham, men en leder er han bestemt ikke. Det giver ingen mening at smide Mauri og Niang med som har vist glimt af deres potentiale og kan blive profiler i de næste 5-10 år også investere i en her og nu løsning med Zlatan. Zlatan må gerne komme, men det skal ikke være på bekostning af vores talenter.
@Fossa
Det kan du simpelthen ikke mene. Zlatan er klart en anden type leder end fx Maldini og Zanetti. Men ikke desto mindre en fantastisk leder der altid går forrest med fight, attitude og skyhøje krav til sig selv og sine medspillere.

Har folk virkelig allerede glemt hvad Zlatan gjorde for kulturen da han kom til klubben?

Er enig i at det ikke giver mening at sælge Niang og Mauri. Det kunne dog være en ide at sende sidstnævnte afsted på lån for at få noget spilletid.
Lej gerne Mauri og Niang ud. Zlatan har vindermentalitet, men han har ikke den mentalitet, der gør at han kan løfte et hold i modgang. Desuden så vil AL spil gå gennem Zlatan, jeg husker tydeligt efter den første sæson, hvor Zlatan skiftede til Paris, at vi havde meget mere flow i vores spil. Som sagt jeg vil gerne have Zlatan, men ikke på bekostning af vores fremtid
Hvorfor skulle det dog være på bekostning af vores fremtid?
annonce