Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er jo en grund til at Berluscas kneppeaffald tog til møde med UEFA (ikke FIFA) omkring klubbens økonomiske situation. Klubber med økonomien i orden tager ikke til den slags møder, så om hun er blevet tilkaldt eller ej, er for så vidt underordnet.

Jeg er ikke helt med på hvad du mener i forhold til PSG.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Hver enkelt sag er forskellig.
At PSG, ligesom en lang række andre klubber, har fået de straffe som de har fået, gør ikke at alle fremtidige kendelser og strafudmålinger kan måles direkte op mod disse.

Der ligger bunkevis af forskellige afgørelser på uefa.org, som man hver i sær kan studere, hvis man ønsker at få lidt klarhed over de enkelte domme og ikke mindst den opfølgning og de mål som klubberne forpligter sig til at efterkomme efterfølgende. Det ligger alt sammen frit tilgængeligt her:
http://www.uefa.org/protecting-the-game/club-licensing-and-financial-fair-play/index.html

Man kan også sætte sig ind i procedurerne for UEFA´s Club Financial Control Body (CFCB), deres sammensætning samt juridiske grundlag her:
http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/Tech/uefaorg/General/02/28/72/46/2287246_DOWNLOAD.pdf
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Vel ikke nødvendigvis. Det kan formentlig meget vel også handle om et landsholdsstop.
Skal vi virkelig til det igen Gusten? Behøver jeg at minde dig om at du for lige præcis et år siden sad og sagde nøjagtig det samme, og kom med diverse stålfaste udtalelser der i sidste ende ramte helt ved siden af?

Og slap da lige af med sproget, "kneppeaffald" Jeg har ikke nogen aktier i Berlusconi familien, og den er med da med garanti bundkorrupt, men ærlig talt, så er det noget forstyrende med sådan et nedladende sprog i tråden.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Arg man kan vist ikke komme udenom at gusten har ret i at vi er i ffp søgelys, det kan der ikke være to meninger om. Men der er flere faktorer der spilder ind, vi er ikke i Europa, ejerskifte m.m

@Pirlo
Arg man kan vist ikke komme udenom at gusten har ret i at vi er i ffp søgelys, det kan der ikke være to meninger om. Men der er flere faktorer der spilder ind, vi er ikke i Europa, ejerskifte m.m

Det kan man ret let komme udenom. Eftersom vi i en lang årrække har haft positive driftsresultater (hvilket er det FFP måler på), så bør vi ikke have problemer. I det forgangne regnskabsår, har vi for første gang i lang tid haft et negativt driftsresultat.

Det var den øvelse der startede for en del år siden, hvor vi måtte sælge vores bedste spillere for at balancere bøgerne. Det gav positive driftresultater men negative sportslige resultater.
Klubbens store fejltagelse har været en arrogance omkring at selv middelmådige spillere jo nok skulle levere varen, når blot de trak en Milan-trøje over hovedet. Det må man sige var at skyde LANGT over målet.

Det er lige gået op for mig, at RB Leipzig har dobbelt så mange spillere til EM som os. Og halvdelen af dem vi har med får formentlig ikke (meget) spilletid.
Forza Milan!
Intet nyt om Zlatans fremtid på pressemødet - udover at han afviser at skifte til Malmö (surprise).

Det er i den grad godt nyt for dem af os der håber at se ham retur.

Mine egen vurdering af sagen er at han venter på at se hvad der sker med kineserne. Hvis de kommer, og vel at mærke kommer med økonomiske garantier, så jeg at chancen for at vi henter ham er god.

Jeg kunne også forestille mig at Raiola har en rolle i de lidt uventede udtalelser der er kommet fra Berlusconi de seneste dage.
Pludselig hører vi ham sige at han har stor tiltro til kineserne og at han faktisk er bange for at tingene går for langsomt. Skal man komme op med teorierne, så kunne det jo evt. være fordi Zlatan ønsker at have sin fremtid på plads inden EM.

Hvilken større afsked kunne Berlusconi få, end at bringe Zlatan tilbage. Han (Berlusconi) er helt sikkert i gang med at sikre at Milan har kurs tilbage mod toppen. Han ved godt at han ikke selv kan gøre det, men nu kan han stå tilbage som ham der ofrede sit ejerskab for klubbens bedste - if you love something, set it free....eller noget.
@ Rossoneri

Eftersom vi i en lang årrække har haft positive driftsresultater (hvilket er det FFP måler på), så bør vi ikke have problemer. I det forgangne regnskabsår, har vi for første gang i lang tid haft et negativt driftsresultat.


Jeg tror du skal gennemgå fakta igen, for du er ret langt fra virkeligheden.

The accounts for the year ending 2014 were approved back in April, and give an idea of the challenge faced by any investor:

- Milan made a net loss of €99m.
- Net debt is up to €340m.

Øvrige highlights fra ´14 regnskabet inkluderer bekymringer over faldende omsætning og stigende omkostninger.

Året inden landede man på et minus på "sølle" 16 mio. € og nu har man så i ´15 præsenteret et underskud på 90. mio. €.
Altså konsekvent underskud. Samlet over den treårige periode, på mere end 200 mio. €, eller i danske kroner mere end halvanden milliard - 1.500.000.000 kr.

Så uanset hvor du har den ide, at man skulle have positive driftsregnskaber i AC Milan fra, så er det ganske enkelt faktuelt forkert.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce