Snak

Mere indhold efter annoncen
Hehe, meget sjovt at du taler om læs og forstå, når nu du åbenlyst har det svært med netop at læse og forstå, jf. mit sidste indlæg. Jeg taler om fremtiden, altså de kommende år, hvor Milan for sæsonen 15/16 allerede har overskredet/ramt det maks. beløb FFP tillader, ergo skal man i 16/17 og 17/18 køre med overskud for ikke at komme i problemer. Det skal gøres uden europæisk fodbold, med stigende udgifter og faldende indtægter, samt (i følge dig) betragtelige investeringer på transfermarkedet.

Har du i øvrigt et link til de tal du kommer med omkring Milans plus på driften?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Hehe, meget sjovt at du taler om læs og forstå, når nu du åbenlyst har det svært med netop at læse og forstå, jf. mit sidste indlæg.

Problemet med det pågældende indlæg er at det (også) er noget værre vrøvl.

Jeg taler om fremtiden, altså de kommende år, hvor Milan for sæsonen 15/16 allerede har overskredet/ramt det maks. beløb FFP tillader, ergo skal man i 16/17 og 17/18 køre med overskud for ikke at komme i problemer.

For det første - de fleste virksomheder, herunder fodboldklubber (og Milan er ikke en undtagelse) kører ikke med forskudt regnskabsår.

Med andre ord - de tal UEFA og FFP skal tage stilling til op til sæsonen 17/18 må nødvendigvis være for regnskabsårene 2014, 2015 og 2016. Og som jeg nu har prøvet at forklare dig ved flere lejligheder, så har Milan i pågældende periode haft et OVERSKUD på driften på €72M.

Men du skal naturligvis være velkommen til at gøre rede for hvordan du mener at UEFA vil straffe Milan for økonomiske tal der endnu ikke foreligger.

Det skal gøres uden europæisk fodbold, med stigende udgifter og faldende indtægter, samt (i følge dig) betragtelige investeringer på transfermarkedet.

Ja, man ved jo ikke helt om man skal grine eller græde.
Udfra ovenstående (som jeg endnu engang understreger ikke er 1:1 med FFPs beregninger) så kan Milan jo tillade sig et markant større driftunderskud i 2016 uden på nogen måde at komme i problemer med FFP i sæsonen 17/18.

Men mon ikke også at vi ser kineserne komme med nogle investeringer "udefra", som man fx så i PSG i form af kæmpe sponsorater.

Har du i øvrigt et link til de tal du kommer med omkring Milans plus på driften?

Men henvisning til min tidligere kommentar om at læse hvad der er blevet skrevet og ikke spilde spalteplads, så kunne du jo se om du var heldig at kunne finde netop det i et tidligere opslag.
Her til morgen kom der endnu en milanesta til verden, men det er nok også den sidste Milan-fan, jeg bidrager med :)
Mojn do!
Med andre ord - de tal UEFA og FFP skal tage stilling til op til sæsonen 17/18 må nødvendigvis være for regnskabsårene 2014, 2015 og 2016. Og som jeg nu har prøvet at forklare dig ved flere lejligheder, så har Milan i pågældende periode haft et OVERSKUD på driften på €72M.

@ rossoneri

Kan du ikke linke helt præcist til, hvor du har disse tal fra. Jeg er - som Gusten, og tidligere V4E - lidt uforstående overfor, at Milan de sidste 3 år decideret skulle have haft et samlet overskud på driften på 72 mio euro. Det er ikke de tal, som jeg møder. Men måske er du bedre informeret :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Tillykke Foggy.

Dreng = Paolo
Pige = Barbara
;)
Fuck, Foggy. Du kan stadig, imponerende. Stort tillykke!
ACF Fiorentina & Leeds United FC
2 x Paolo og nu har konen "lukket for det varme vand".
Mojn do!
@Magnifico
Når du nu spørger så pænt :)
http://www.forbes.com/teams/ac-milan/
Tallene er som du kan se fra Forbes, som må siges at være en ganske pålidelig kilde.

Bemærk at diskussionen jo ikke går på om Milan har en sund økonomi. Det kan der nnaturligvis ikke være tvivl om at vi ikke har. Men det er, omend en yderst relevant dialog, ikke det som snakken her går på. Snakken går udelukkende på om Milan står overfor problemer med FFP.
I driften er ikke indregnet transfers som ses som en investering (der er en note om hvad der er inkluderet i dette). Det er vigtigt her at holde for øje hvad der er hvad.

Når vi taler om det dundrende underskud klubben kunne præsentere sidst, skal man se det i lyset af ret omfattende transferomkostninger i indeværende sæson, samt ikke mindst opførelsen af Casa Milan.
Derfor holder det heller ikke at se regnskabet som et udtryk for hvordan den generelle økonomi ser ud.

Det er naturligvis altafgørende at vi får bygget et eget stadion så vi i langt højere grad skaber et indtjeningsgrundlag ifm kampdage og andre arrangementer.

Snakken går yderligere på om kineserne vil kunne bruge store summer på transfers. Og her er svaret at det kan de til en vis grad godt. Det er klart at der med store transfers følger store lønudgifter, som påvirker driftregnskabet.
tillykke Foggy!
Pippo, Gennaro, Rhino, Alessandro eller sågår Andriy kan vel også gå. Andrea skal I nok lige overveje nøje ;)

En dark horse kunne i øvrigt være Silvio, ha ha ha ha.
annonce