Snak

Mere indhold efter annoncen
@Foggy
Jeg skal ærligt sige at jeg ikke har set mange kampe med Rami. Dog kan jeg forstå at han er meget samme type som Mexes - rigtigt god i duelspillet, fysik stærk, men knap så god placeringsevne, teknik og taktisk forståelse.
Derfor frygter jeg at det bliver "mere af det samme" fremfor en styrkelse af forsvaret.
Jeg har heller ikke set mange kampe med Rami, men det kan ikke blive ringere end Zapata, når det kommer til boldomgang og placering.
Mojn do!
Nej, det skulle man nærmest ikke tro. Desværre bliver man jo overrasket gang på gang.
Rami er da ganske udmærket, og bestemt en opgradering af Milan-forsvaret.

Han er fysisk stærk, et monster i duelspillet, rager godt op, er hurtig, dækker et stort område, er nogenlunde i afspillet og er en forsvarsleder.

Jeg vil tro, at han er bedst, hvis han spiller forholdsvist højt i banen; jvnf. ovennævnte forcer, men mere defensive er Milan så heller ikke.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Ligner lidt det, Milan har brug for. Hverken Mexes eller Zapata kan agere styrmand i forsvaret.
Mojn do!
Ligner lidt det, Milan har brug for. Hverken Mexes eller Zapata.Rettet.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Zapata som backup vil nu ikke være tosset. Men Mexes hæver en for høj løn i forhold til, hvad han præsterer.
Mojn do!
Martinez er skadet, men han er på vej tilbage. Lahm er en intelligent spiller og det er derfor at Pep har indset at han godt kan udfylde pladsen i midten.

Nok om det. Jeg er også tilhænger af at vi skifter til 4-2-3-1, som Real i øvrigt også praktiserer med Alonso og Khedira. Montolivo er en arbejdshest, der løber som bare fanden, erobre en masse bolde og er et godt bindeled mellem angreb og forsvar, såfremt han spiller godt, selvfølgelig. De Jong er lige så, men De Jongs forcer ligger selvfølgelig mere i det defensive. Det ændre dog ikke på at Monty ikke også erobre en masse bolden, for hvis man har fulgt ham siden sidste sæson, kan man ikke påstå andet.
Rossoneris holdning er at cashe ind på El Shaarawy og den sang var vi hørt i så mange tråde. Det er blevet irriterende, for det håber jeg satme ikke bliver en realitet. Hellere gå Roma, Napoli, Inter og Juventus´ vej med enten nye ejere eller nye stadions. Derudover er Roma godt i gang med at styrke deres brand i Asien, hvilket vi også bør overveje. Er i hvert fald sikker på at det har været oppe før, mhp vores samarbejde over julen sidste år med en kinesisk klub, hvis navn jeg har glemt.

De Sciglio og El Shaarawy er spillere vi skal beholde hele vejen. Det samme med Niang, Cristante, Mastour, Petagna, Valoti osv, såfremt at de også bider sig fast snart. For ikke at glemme Vergara og Salamon. Vi har masser af talent. Og glemte helt Fossati!!
Men disse spillere skal skabe og fortsætte Milans succeshistorier. Uncle Fester må se at blive venner med Maldini efter denne sæson, ellers ser jeg ham gerne få sparket efter de seneste år. Zaccardo, Emanuelson, Robinho, Muntari, Matri, Gilardino, Boriello, Acerbi og Traore er bare nogle navne på spillere der ikke har været deres løn eller pris værd. Nocerino og Boateng kan diskuteres. Fristes næsten også til at smide Matri på..
Men alt det plus at han valgte at fastholde Allegri selv om at Berlusconi ville skifte ham ud. For ikke at nævne ALLE de rygter vi hvert vindue lider med og alle de brudte løfter. Frustrerende.

Galliani kan heller ikke midt i vinduet sige at det hold med det bedste forsvar vinder ligaen og ikke engang forsøge sig med en defensiv forstærkning. Og ja, han giver Allegri lov til at vælge en spiller ifølge eget udsagn, hvor Allegri så vælger Matri..
Kan godt være at dette indlæg er lidt rodet, men hold kæft hvor har jeg meget på hjerte. Det er helt vildt så trist den periode vi har været i og stadig er i, er.
Maldini sagde det selv. Milan plejede at sørge for at de ældre videregav erfaring og passion tilmed unge, men det stoppede helt siden han, Gattuso, Inzaghi, Seedorf, Pirlo, Nesta mv stoppede stille og roligt. MilanLab blev der skæret ned på i 3 år, men nu vælger man at investere i det. Meget flot. Vi har så i næsten tre år også haft helveds masser af skader..

Og tilbage til de tugtede spillere; Yarmonlenko(Dinamo Kiev, højre fløj, han havde sidste år af sin kontrakt), Hamsik var Mister X, Yanga Mbiwa, Ljalic (Valgte Roma over os), Strootman(Også Roma), Lloris(Kæmpe Milan fan og hvad ved jeg, og nu i Tottenham for 10€ mio, flot), Tevez(Juventus), Ogbonna(Juventus), Astori(Stadig i Cagliari), Nianggolan(Stadig i Cagliari), Hernanes(Stadig i Lazio), Aubameyang(Milan talent, fortalte flere gange at kunne tænke sig at spille i Milan, nu i Dortmund for 13€ mio, TO mio mere end Matri), Eriksen, (Nu i Tottenham), Dragovic + Tasci + Dede + Chiriches(Basel, Stuttgart, Cruzeiro, Nu i Tottenham - endda udråbt som den rumænske Thiago Silva, alle efter Silvas afgang), Belhanda(Talentfuld offensiv midt, valgte Dinamo Kiev over os - 10€ euro)..

For ikke at nævne Criscito, Nu Casilias, Ter Stegen, Marchetti, Lodi, Kucka, Muriel, Armero, Dossena, Antonelli, Andreolli, Rigoni, Juan Quintero, Rolando, Witsel, J. Garcia, Cardozo, Coentrao, Ganso, Handanovic(Før han drog til Merda), Lucas Biglia, Akinfeev, Lassana Diarra, M. Veloso, Yann Sommer, Granit Xhaka, Pajtim Kasami, Jordi Clasie, Van Ginkel, B. Indi, Sahin, Kolarov, Rasmus Elm, Andreas Granqvist, Mattia Perin, Diamanti, G Rossi, Sakho, Moussa Sissoko, Aly Cissikho, Tymoshchuk, Dzeko og Jorginho.

Nogle spillere er slet ikke Milan-kvali, nogle er bare en and, mens andre har selv Galliani kommenteret på, og dem er der mange af. Det er blot for at understrege hvor mange.. Har fulgt klubben intensivt i lang tid, men der er så mange problemer lige pt at det ser så svært ud at komme tilbage til toppen indenfor en overskuelig fremtid, i hvert fald toppen af Europa.

Træneren, manglende motivation, konstante skader, dårlige spillere, dårlig ledelse, ingen penge, gammelt og faldefærdigt stadion, elendig tv-rettighedsaftale, ikke konkurrencedygtige brand på den internationale scene.. Dårlig struktur generelt og vi bliver både påvirket af interne problemer samt eksterne(tvrettigheder, kommunale stadions).

Og prikken over i´et.. Så taber vi til Primavera-holdet 1-0 i dag med følgende opstilling:

Coppola;
Nocerino, Zaccardo, Silvestre, Emanuelson;
Cristante, De Jong, Poli;
Birsa, Kakà, Robinho.

Desuden spillede Gabriel, Saponara og Vergara for Primaveraholdet.
16-årige Yusupha Yaffa, som er angriber, scorede det ene mål. Jeg ved ikke om jeg skal græde eller grine.. Nogle vil mene at man ikke skal lægge meget i det, men efter Caen kampen, så er det f****** svært. Puha. Godnat.

Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Mange af de navne kunne være endt i Milan for mindre penge, end dem vi har hentet. Det sker mere og mere sjældent, at Galliani laver en god handel.
Mojn do!
Omkring Galliani så synes jeg egentligt at han har lavet masser af gode handler i de seneste år (økonomisk set) - Robinho, Zlatan, Balotelli, Kaká, Nocerino, Montolivo, Poli osv.
Problemet er at han også laver rigtigt mange VIRKELIGT dårlige handler - Constant, Birsa, Traoré....og listen bliver ved.

For lige at binde en hale på Montolivo som bolderobrer snakken, må jeg nok revurdere min holdning lidt efter at have været i arkiverne.

Hans stats for i år er godt nok meget ringe, men ser man på sidste år, ser det helt godt ud.

Den spiller der har lavet flest tacklinger i ligaen i år er Allan (Udinese) med et gennemsnit på 6,2 pr. kamp. Milans bedste på listen er, ikke overraskende, NDJ med et snit på 3,5 tacklinger og 4,2 interceptions. Monty´s (meget beskedne) tal hedder 1,5 tacklinger og 0,8 interceptions pr. kamp. Foran ham på listen ligger Zapata, Muntari, Abate, Zaccardo, Mexé, Nocerino, Constant (!!) og Poli.

Dette skal naturligvis ses i lyset af en sæson hvor meget lidt har fungeret for holdet.

Kigger man på sidste sæson har Montolivo faktisk et ganske flot snit med 3,3 tacklinger og 1,9 interceptions pr. kamp - sammenlignet med ligaens bedste (sjovt nok en gammel Milan dreng) Matteo Darmian med et snit på hhv 5,2 og 2,0.

I stand corrected.
annonce