Snak

Mere indhold efter annoncen
Mon dog at Kucka har tænkt sig at blive 2. eller 3. valg?
Kucka er ganske dygtig på sine egen præmisser - det er dog rimeligt evident at Montella beder om noget andet.

Kombineret med at klubben skal prøve at frigive nogle midler, har jeg svært ved at se et scenarie hvor han skulle fortsætte.

Formålet skulle være at bibeholde noget fysik og energi - Montella har bare ikke historisk fokuseret på dette. I Fiorentina tiden var de mest benyttede spillere Valero, Illicic, Fernandez, Pizarro, Kurtic, Badelj og Aquillani. Ikke just spillere der beror på deres fysik.

I Sampdoria hed de foretrukne midtbanespillere Soriano, Correa, Barreto og Fernando. Ligeledes spillere der først og fremmest "lever" på deres tekniske og taktiske formåen.
Oveni det, er Montella nu i en (på papiret) større klub, hvor det også vil forventes at holdet skal skabe kampene. Det er ikke just her Kucka excellerer.
Det er muligt, men han ryger ingen steder.

Du kan snarere påbegynde dit afskedsbrev til Poli.
Det er bestemt også muligt at han snart er fortid. Det ville være svært at begræde (udover at du mister en syndebuk).
Schalke skulle allerede have overbudt os på Diawara, hvilket gør det meget usandsynligt at han skulle komme til klubben.

Sosa er signet officielt og i pressemeddelsen står der bl.a. at man ser frem til hans erfaring og evner på midtbanen - med "midtbanen" værende det interessante ord.
Det giver os et godt praj om at han er tænkt som mezzala.

Jeg hælder mere og mere til Lentinis syn på brugen af visse spillere. Mere specifikt at Lapadula er tænkt at skulle spille til højre og Adriano kan bruges som backup til venstre - hvilket vil gøre at puslespillet i højere grad går op ift de tre forreste.

Spørgsmålet er så bare hvor det efterlader Suso og Honda. Sidstnævnte har været lagt for had i lang tid - med rette. Jeg hælder dog også til at han har lidt under Mihajlovic´ ret kyniske spillestil. Jeg erindrer faktisk også at han i sæsonens første kampe sidste sæson, vel sagtens var vores bedste spiller. Kan han mon finde den form igen?

Med mindre et eller andet scoop tilbyder sig selv til Galliani, kunne jeg egentlig godt forestille mig at markedet var lukket.
Napoli skulle have budt bedre med 15+1 for Diawara. Den er umulig at trumfe mm Galliani laver et lån med forpligtelse til køb.

Eller at vi sælger Bacca til Valencia som de spanske medier vil have fordi Paco er på vej til Barcelona. Det skal så ske indenfor en dags tid... Urealistisk.
Er jeg den eneste, der ikke kan se Kucka som fast mand i Montellas system? Han er jo ikke teknisk dygtig nok? Desuden skal Suso ikke sælges, han er om nogen en kantspiller som passer i Montellas system
@Fossa
Nej - det har jeg også meget svært ved at se. Personligt forventer jeg at han bliver solgt - men lad os se hvad de næste 14 dages tid byder på.
Nu skal alle vores spillere jo heller ikke være faste startere, og Kucka på bænken er altså ikke helt dumt, nuvel han er ikke super teknisk men man skal heller ikke gøre ham dårligere end han er, og på trods af Montellas foretrukne spikkestil måske ikke passer perfekt til Kucka, så kan han stadig være anvendelig i visse kampsituationer. Hvis Kucka er tilfreds med at være indskifter så skal vi bare være glade for at have ham til bredden.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Rino passede heller ikke ind i Carlos spillestil. Det gik vidst okay.
annonce