Snak

Mere indhold efter annoncen
Suso bliver, det føler jeg mig overbevist om - forstår overhovedet ikke diskussionen herinde ang ham! Suso er montellas mand!

Vores nye sosa glider selvfølgelig ind på vores 3 mandsmidt, hvilket nok gør at Jack får venstrekanten på sigt igen. Mauri og Locatelli må man gå udfra udlejes, medmindre poli eller kucka sælges.
Endvidere rygtes det at vi stadig er på markedet efter endnu en midtspiller...
Diskussionen? Det som der påpeges er at Galliani køber en 10er i Sosa og desuden søger en defensiv midtbanespiller. Det betyder reelt set at han køber spillere tilegnet en diamant, som udelukker Suso fordi han "bare" kan spille højrekant. Det blir yderligere nævnt at Galliani formentlig ser det anderledes end det som påpeges hvorfor det underforstået ikke truer Susos position.

Ift til nuværende spilkoncept vil jeg anse det som højest overraskende hvis Jack spiller venstrekanten. Først og fremmest fordi denne spiller skal trække helt ind under spidsangriberen i det offensive spil. Det er dæleme ikke Jacks kop te, selvom han har mange kompetencer. Yderligere er Montellas darling Niang, og det er ham som er udset til den rolle.

Niang rykkes kun fra den position såfremt Montella har så mange balls og sender Bacca på bænken. Det vil jeg alligevel se før jeg tro det.
Bonaventura er Montellas mest sikre mand på midten - det ville være en kæmpe overraskelse at se ham på en kant.

Montella har nu fået en midtbane bestående af folk der kan "diktere" spillet, holde i bolden og kombinere sig frem til chancer.
Interesssant nok, var den kære Silvio faktisk ude allerede sidste sæson og sige at han mente at Bonaventura skulle have en mere spilstyrende rolle, dybere i banen.

Jeg glæder mig over at se mere "boldfaste" typer på den centrale midt. Guderne må vide at det har været en mangelvare i lang tid, hvor midten meget ofte er blevet bypasset og vi har spillet lange bolde op til de tre forreste der måtte modtage bolden med ryggen til mål.
Der er ikke noget at sige til at vores wings har haft det rigtigt svært.

Og skal vi nu ikke lige se Suso præstere i mere end et par træningskampe, før vi udråber ham som frelser. Det er ikke for at være pessimistisk, men som skrevet flere gange tidligere, har han mere end 80 førsteholdskampe på cv´et - uden at have fået sit store gennembrud.
Det vil i hvert fald være et gamble at antage at han kan gå ind som starter, set over en hel sæson. Et gamble som naturligvis også kan gå hen og give en stor gevinst.
Jeg syntes nu ikke Sosa er ren 10ér langt fra endda. Kigger man på hans karriere har han dækket flere positioner, derfor er jeg også overbevist om at han glider ind på 3 mandsmidten.
Men ja på sigt kan det da godt være vi ændre formation. Men så tænker jeg mere en formation der hedder: 4-2-3-1

Suso tror jeg bestemt ikke smutter, som jeg skrev tidligere. Virker han til at have fuld tillid fra Montella.

Nyeste fra transferrygterne er at vi er interesseret i Rodrigo Caio: http://www.football-italia.net/89939/milan-request-rodrigo-caio

ellers skulle vi desværre være noget langt fra Diawara. Kovacic skulle vi også stadig holde øje med.
@ Pirlo

Om Sosa er en ren 10er var jo ikke pointen ved hele emnet. Pointen var at vi har spillet 4-3-3, men at Galliani med sin ageren med Sosa og sekundært Diawara reelt set ville have spillere som matchede med en anden slags formation. Og nu understreger jeg så igen at nok ser vi tingene på en måde - Galliani har nok ikke haft samme øje på det.

Og hvad er overhovedet en ren 10er? Det er jo en subjektiv bedømmelse. Vi har haft Rui Costa som var en elegantier på 10er positionen som kreerede mange assists. Vi har haft et power monster i Kaka, som scorede flere mål selv. To vidt forskellige spillere, men hvem er den rene 10er? Subjektiv vurdering. Jeg vil sige begge.

Rodrigo Caio er dygtig, men mener faktisk han det seneste stykke tid har spillet mere def midt end central stopper.

Galliani skal ihvertfald hive noget bedre op af posen end lån med købsoption på spillere som Diawara, Kovacic og Paredes. No Way at sælgende klubber vil gå med til det.

Blir dog spændende om hans anstrengelser bærer frugt på en eller anden led og om der eventuelt ofres en spiller pga det.
@Lentini
Rodrigo Caio er dygtig, men mener faktisk han det seneste stykke tid har spillet mere def midt end central stopper.

Er det ikke lige omvendt? Nu ser jeg ikke så frygteligt meget brasiliensk fodbold, men hvad jeg læser så har han spillet mere eller mindre alle kampe i forgangne sæson som central stopper. Medierne har også travlt med at kalde ham den nye Thiago Silva (som også ændrede position).

Når det er sagt, så er jeg meget forvirret over vedvarende transferrygter om en ekstra forsvarer og en ekstra midt.
Hvordan skal de passe ind og hvem skal ud?

Skulle vi hente Kovacic, må han naturligvis vurderes at skulle være starter. Uanfægtet system, har jeg ikke fantasi til at forestille mig at Montolivo, Sosa eller Bonaventura skulle være udset en plads på bænken.

Skal det gå op, er der et par muligheder, hvoraf kun én af dem går op i mit hoved. Qua Montellas udtalelser omkring Bonaventura, har jeg svært ved at se ham blive brugt (som udgangspunkt) på andet end mezzalaen.
Det gør så at Sosa skal rykkes væk fra 3-mands midtbanen. Alternativet er som 10er eller en af kanterne.
10eren har han spillet hele sin tid i Besiktas og han havde OK succes med at spille ventre kant i Metalist. Sidstnævnte ser jeg dog ikke som en realistisk mulighed udfra Montellas fortolkning af positionen (af samme årsager som med Bonaventura).

Og hvorfor en ekstra forsvarer? I dag har vi Romagnoli (som er sikker starter), mens Montella har udtalt at vi satser meget på Gomez. Dertil Zapata som Montella også har sagt bliver en vigtig brik (omend skadet noget tid endnu). Paletta må også have forventninger om spilletid.

Der må i hvert fald være nogle spillere i periferien af start 11eren der må vurdere deres fremtid i disse dage.
Rodrigo Caio skulle iflg Di Marzio først være mhp januar vinduet og ikke nu.

Edit; Og du har ret angående positionen på banen. I slutningen af sidste sæson blev han rykket ned i det centrale forsvar og har figureret der stort set siden. Ikke noget dumt move pga hans hurtighed og evne i pasningsspillet.

Jeg vil ikke have noget imod at vi har en diskussion om hvem der er i den optimale opstilling, og der er tvivl iblandt os. Det vil faktisk bare antyde at vi er forstærket og har flere forskellige spillere og variationer at vælge imellem. Det er positivt.

Mht Kovacic så vil jeg ikke have en Morata-lignende situation på nakken. For mig er der kun den tvungne option, der er en mulighed. Det der tilbagekøbsklausul-pis kan stikkes et vist sted hen. Vi skal ikke være Madrids rugeklub.
"Skulle vi hente Kovacic, må han naturligvis vurderes at skulle være starter. Uanfægtet system, har jeg ikke fantasi til at forestille mig at Montolivo, Sosa eller Bonaventura skulle være udset en plads på bænken."

Montolivo er vel ikke nødvendigvis sikret en plads i startopstillingen, jeg ved godt vi lige har forlænget med ham, men det var jo ikke en "Montella beslutning". Montolivo har har så store udsving i sine præstationer at jeg virkelig ikke håber at han er at anse som obligatorisk starter. Sosa har jo trods alt alt at bevise, sidste år forventede man jo også at Berto skulle være fast starter, men var jo slet ikke tilfældet. På papiret er enig i at Sosa er en opgradering til midten, ingen tvivl om det.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Midtbanen er Milans svageste led, og her er de to største syndere Montolivo og Bertolacci. De har begge ganske enkelt ikke Milan format, men sådan som situationen er lige nu, må vi nøjes med de to amatører.
Grande Milan!
Nå - Galliani forsøger fortsat at afdække markedet. Amadou Diawara ser ud til at havne i Napoli, selvom han helst vil til Milan - men når vi kun kan tilbyde 4mio€ her og nu, og desuden bare vil en indføre en købsoption i aftalen bliver det svært.

Real har også sagt nej til udlån af Kovacic.

Roma har sagt nej til udlån af Paredes.

Moutinho er blevet tilbudt os af Mendes - den er vi lidt lunkne på. Jeg vil tro han kun kan erhverves permanent, så det er vel også et no go.

Og så er Fernando også blevet tilbudt os, men det er vi også lidt lunkne på. Han virker som eneste reelle mulighed, men spillertypen Fernando og det han tilbyder passer umiddelbart ikke ind imo.
annonce