Snak

Mere indhold efter annoncen
Personligt vil jeg hellere have Badelj, så håber de kan overbevise Fiorentina inden transfer vinduet lukker i. Stambouli er en okay spiller. Han har et stort løbepensum, presser meget boldholderen, men han laver også mange frispark. I øvrigt så siger rygterne, at Sabatini er villig til at sælge Paredes, men Spalletti vil helst holde på ham. Paredes ville være kanon til Milan midtbanen. Bliver spændende at se, hvad det hele ender med.
Grande Milan!
Jeps - har læst rygterne omkring Paredes og den interne situation. Problematikken er at vi skal lægge penge for ham/dem, og det er også derfor jeg skriver Stambouli som bedste realistiske mulighed, fordi vi kan leje ham mod option. Det har ikke været tilfældet i de andre tilfælde.

Jeg vil blive overrasket hvis man formår at hente Paredes. Glædeligt overrasket men jeg anser det ikke som vanvittig realistisk.
Rossoneri, nu foretrækker jeg ikke at være personlig ligesom dig. Med de spillere vi har i truppen i dag, kan du ikke tiltrække en træner der er ret meget bedre end Montella. Spillerne er på niveau med Montella og omvendt. Kineserne har købt Milan for 740 mil. Euro, men de har kun brugt 15 mil. Euro på spillerkøb.

Jeg tror Montella er tænkt som en "lad os nu prøve ham af" træner. Han har den spilforståelse, som kineserne ønsker, og så vil de da gerne give ham chancen. Men dette udelukker ikke et exit af Montella om 2 år, hvis han ikke leverer varen. Her tænker jeg ikke kun på resultaterne men også på spillet på banen. Jeg siger det igen - personligt tror jeg Montella er fortid hos Milan om 2 år. Det samme gælder flere af de spillere der er på Milan holdet i dag. Om jeg får ret, og du sluger dine ord, må tiden vise.
Grande Milan!
Kineserne har købt Milan for 740 mil. Euro, men de har kun brugt 15 mil. Euro på spillerkøb.

Der er flere aspekter i dette der ikke er korrekt. For det første har kineserne ikke købt klubben endnu.
Det bringer os videre til næste del, som er at de ikke må/kan investere i klubben endnu.
Kineserne har jo forpligtet sig til at bruge €350m på investeringer i truppen (det kan betyde flere ting). Første del (€100m) skal gøres tilgængelig ved afslutning at handelen.
I det lys, er det meget svært at forestille sig at argumentet for at hente Montella, skulle være at han er "billigere".
Samtidig så må det også være evident at det reelt ville være en ekstremt dyr model.

Men dette udelukker ikke et exit af Montella om 2 år, hvis han ikke leverer varen. Her tænker jeg ikke kun på resultaterne men også på spillet på banen.

Nej - naturligvis ikke. Det gør det jo ikke og nogen klub. Det kan man fx spørge Capello og Mourinho om i Real Madrid.
Men det har vel heller ikke noget med diskussionen at gøre.
Inter skulle arbejde på at sende Jovetic videre for omkring €14m.
Han ville i mit univers være et rigtigt godt bud på vores tridente også.

Til trods for udeblivelsen af den store succes hos bysbørnene, synes jeg stadig han er en rigtigt dygtig spiller. Montella kender ham også fra deres fælles fortid hos Fiorentina.
Rosso, find så nogle spillere der ikke er mentalt udfordret eller har kontinuerlige skadesproblemer :)

Det er lidt en bét at Schalke kommer vælgende ind fra venstre og gerne vil betale penge for Stambouli.

Desperationen fra Chelsea og Conte har også spredt sig nu, da de har smidt et bud på 35mio for Romagnoli der blev pure afvist. Jeg undres over det, fordi i Gladbach har de en meget spændende ung dansker løbende rundt som er ligeså talentfuld som Romagnoli. Hvorfor splashe ud med penge for Romagnoli? En anelse mærkværdigt.
Jeg er også færdig med, Prince, Balo, Cassano, Torres, Kaka v2 typerne, der enten en gang eller i glimt har vist sig fremragende men som ellers har været i en længergående nedadpegende spiral. Nej tak, nogle gange er man måske heldig som f.eks. Med Menez der bestemt spillede en god sæson, men alt i alt har spillere som førnævnte været med til holde holdet i stampe da man har låst en masse lønkroner, på spillere der måske kan gøre det godt. Selvom at vi måtte punge ud for de 3 store signingss sidste år, så må man alligevel erkende at 2/3 har vist sig at være alle pengene værd. Hellere betale stort for et ubestridt tallent som Romagnoli, og en brandvarm Bacca, der var/er i sit livs bedste form.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Enig, Bishop. Det skal være slut med at kaste penge på middelmådige spillere eller spillere som er en stor satsning. Vi er kun i begyndelsen af et stort kinesisk eventyr, og naturligvis tager det tid at bygge et helt nyt hold op. Dog kan det ikke nytte noget at blive ved med at bruge pengene på 2. og 3. rangs spillere. Bertolacci har været et af de ringeste køb i nyere tid. Dels har han spillet mildest talt elendig siden hans ankomst, dels har han spildt vores 20 mil Euro. Det er jo sindsygt, at man smider 20 mil på en spiller som ham, når man kan få noget der er langt bedre for de penge. En anden spiller der har kostet kassen er Romagnoli. Han har heller ikke været pengene værd, men han har dog været betydelig bedre end Bertolacci, man hvad siger det egentlig?! Intet. Romagnoli skal virkelig virkelig virkelig oppe sig, hvis han skal blive til noget stort. Sidste sæson var en meget svingende omgang fra hans side. Igår spillede han en udmærket første halvleg for så at falde helt igennem i anden halvleg. Det har vi simpelthen ikke tid eller penge til. Han skal have at vide, at Milan har satset stort på ham, og at han skal tage sig alvorligt sammen. For de penge vi gav for Romagnoli kunne vi sagtens have fundet en bedre midterforsvarer. Så det der med at bruge pengene rigtigt i Milan, er en by i Rusland. Vi har brug for en mand med hjerne til ledelsen - Maldini.
Grande Milan!
Romagnoli er simpelthen ikke pengene værd?!? Sikke en omgang vrøvl. Find en 21årig som er bedre end ham - eller nej; find flere i hans aldersgruppe der er bedre.
Jeg er sådan set ligeglad med hans alder, så længe han ikke leverer varen. Han har ikke spillet op til 70% af hvad han kan. Derfor er han ikke pengene værd endnu. Men han kan blive bedre med tiden, hvis han tager sig sammen vel at bemærke. En anden ting jeg ikke kan lide ved ham er, at han konstant skal brokke sig til dommeren ved nærmest hver kendelse. Laver dumme frispark og får unødvendige kort. Det så du jo aldrig med Nesta, Maldini, Cafu eller Stam. Og hvis Romagnoli er udset til at styre Milan´s midterforsvar i mange år, så er det okay at sammenligne ham med disse verdensklasse spillere, selv om han i min verden aldrig kommer i nærheden af dem.
Grande Milan!
annonce