Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad fatter du ikke? Det handler ikke om at finde nogen. Jeg skrev, at han ikke er pengene værd taget udgangspunkt i sidste sæson, og det kunne du ikke tåle at høre. Frem for at pege på andre alternativer, så synes jeg du skal redegøre for, hvorfor du synes han var så fantastisk sidste sæson? Lad mig høre dine argumenter?

Og kan du finde statistik over hans karakterer i sidste sæson, ville det være kanon. Go on... hvad var det han gjorde så godt din drømme fyr?


Er du stiv? Det er dig der har fremført en påstand omkring Romagnoli underpræsterer til en vis grad. Påstanden underbygger du med sammenligninger af fucking Nesta og Maldini. Er det meningen man skal tage det seriøst?

Yderligere har du fejlet stort i at finde rette sammenligninger, hvoraf jeg har spurgt til spillere på samme alder – der er ikke kommet andet end pjat og igen sølle forsøg på provokationer. Yderligere har jeg ikke nævnt nogen steder at Romagnoli har spillet fantastisk. Så få dine facts straight inden der vælter flere fjogede provokationer ud af æteren.

I din optik er man pengene værd, når man har underpræsteret. Det er i hvert fald ikke logik for fodbold eksperterne.


Nej – jeg har bemærket at du forsøger nå John Faxes niveau. Prøv en fadbamse til, så når du nok dertil på et tidspunkt.
GM, jeg vil gerne ha hvad du ryger, siden du mener Romagnoli ikke var god sidste sæson.
For at vende tilbage til markedet, og lade den kommende vinder af Ballon d’Or, Carlos Bacca, hvile et kort sekund. Så bekræfter Di Marzio at Schalke 04 har lagt et bud på 10mio€ for Benjamin Stambouli. PSG vil naturligvis helst sælge spilleren, og vi har ingen mulighed for at matche budet på franskmanden, så der er endnu en spiller vi kan strege af listen.

Og vi er efterhånden ved at løbe tør for alternativer til midtbanen, som understudy for Montolivo, fordi vi nærmer os også spillere der rent niveaumæssigt ikke tilbyder alverden ift. Manuel Locatelli, eller rent aldersmæssigt ikke tilbyder de store perspektiver. Alt i alt et svært marked at agere i, medmindre Galliani kan kreere nogle penge igennem salg. Spurs har tilbudt os at låne den unge Bentaleb, men det var tilsyneladende et no-go fra vores side. I hvert fald i første ombæring.

Det kan ærgre en at Honda ikke var så pokkers interesseret i at vise sin langsommelighed i den hektiske engelske liga, fordi de 10mio€ ville være faldet et tørt sted.

Jeg ved ikke om Galliani i samråd med Montella spekulerer i og diskutere eventuelle ofre, såsom Luiz Adriano eller Juraj Kucka for den sags skyld. De har tidligere haft interesse fra hhv FC Porto og Torino, og har et prislejde omkring de 8-10mio€. Ift. det bud vi lagde på Diawara, forlød det at vi kunne lægge 3-4mio€ for et lån.

Derfor burde det kunne lade sig gøre, naturligvis med forudsætning af et salg omkring de 10mio€, at ligge et bud på 12-14mio€ og fylde op med bonusser.
Så burde det være muligt at komme i nærheden af spillere som fx Diawara, Badelj eller Paredes.

Andre emner kunne være, om end de formentlig ikke er videre aktuelle er; Fernando(for dyr i løn, og for svag teknisk) Valdifiori(en absolut billig nødløsning for en sæson) Joao Moutinho(passer ikke helt til beskrivelsen, og aldersmæssigt passer han ikke ind + dyr i løn) Grénier(passer ikke helt til beskrivelsen) Jorrit Hendrix(nødvendigvis ikke bedre end Locatelli) eller Leander Dendoncker.

Nogle vil formentlig kunne erhverves på lån mod købsoption, mens andre vil kræve at der bliver lagt en transfersum.

Som sædvanligt tvivler jeg dog på at Galliani kan levere varen. Han vil hellere gå til Silvio og forsøge jamre sig til nogle millioner, i stedet for at tænke kreativt og arbejde stenhårdt for at skabe de nødvendige økonomiske midler igennem salg.
Nå du kunne som forventet ikke argumentere for, hvorfor du synes Romagnoli spillede en god sidste sæson? Det eneste du påpeger er hans unge alder, og at han kan blive god. Læg mærke til...kan blive, det kan også være han aldrig bliver god. Med god mener jeg ikke som han er i dag, for i dag er han ikke god. En god forsvarer er en som Bonucci, Chiellini, Barzagli, Koulibali f.eks.

Der sidder Milan fans herinde, som roser Montolivo for at være en dygtig fodboldspiller. I min verden har manden skrevet historie som Milans elendigste anfører nogensinde! Det er godt, det ikke er jer herinde, der skal troppe op foran Berlusconi´s villa og brokke sig over, at holdet er for tyndt. For i vil tydeligvis pege på de forkerte spillere. Flere Milan legender har kritiseret de nuværende spillere. Selv Maldini har været ude at sige, at man ikke skifter verdensklasse spillere ud med mindre gode spillere, og så forventer at man vinder titler. Der er en grund til at Milan ikke har vundet noget de sidste 5 år. Her er en af de største syndere Montolivo.

Mit råd til jer Montolivo, Bertolacci, Niang og Romagnoli elskere. Se mindre dansk superliga fodbold. Det er tydeligvis spillerne i den danske liga i sammenligner spillerne i Milan med. Og så kan jeg godt forstå, at i synes Montolivo og co. har spillet en fantastisk sæson.

Gentager: Alle udover Bacca og Donnarumma underpræsterede i sidste sæson. Bonaventura og Antonelli gjorde det godt i ny og næ. Resten spillede som en sæk kartofler.
Grande Milan!
Selvfølgelig er Romagnoli ikke et færdigt produkt. Han kom til klubben som 20-årig (for crying out loud). Du nævner Nesta - lad os lige blive enige om at han var 26 år da han kom til klubben og dermed på et helt andet sted i hans karriere og udvikling.

Da Thiago Silva var 20 år, rendte han rundt på Porto´s reservehold. Som 22-årig blev han solgt til Dynamo Moskva hvor han ikke formåede at spille sig på holdet en eneste gang.
"Først" som 22-årig begyndte han at snuse til holdet i Fluminense.

Mit råd til jer Montolivo, Bertolacci, Niang og Romagnoli elskere. Se mindre dansk superliga fodbold.

Når vi nu så rundhåndet er i gang med at dele gode råd ud, vil jeg da og kvittere med et til dig - se fodbold.

Montolivo har en rolle hvor han dels skal hente bolden fra forsvaret og bringe den frem og dels agere i en defensiv sammenhæng.
Montolivo var i top5 over flest interceptions i sidste sæson. I pasningsspillet er hans stats også blandt de bedste i ligaen.

Niang havde sidste sæson et væsentlig bedre scoringssnit end Bacca.

Bonaventura ligger i top10 i ligaen på nærmest samtlige stats for pasninger.

Jeg har ikke set nogen sige at Bertolacci har været en succes.
Nå du kunne som forventet ikke argumentere for, hvorfor du synes Romagnoli spillede en god sidste sæson? Det eneste du påpeger er hans unge alder, og at han kan blive god. Læg mærke til...kan blive, det kan også være han aldrig bliver god. Med god mener jeg ikke som han er i dag, for i dag er han ikke god. En god forsvarer er en som Bonucci, Chiellini, Barzagli, Koulibali f.eks.


Det er alligevel utroligt. Det er stadig dig, som fremfører en påstand om at Romagnoli har underpræsteret. Det underbygger du med at han ikke er ligeså god som Nesta. No shit, Sherlock! Det er alligevel utrolig flot spottet. Jeg synes du skal ringe ned til Casa Milan og fortælle om den opsigtsvækkende observation du har foretaget dig.

Der sidder Milan fans herinde, som roser Montolivo for at være en dygtig fodboldspiller. I min verden har manden skrevet historie som Milans elendigste anfører nogensinde! Det er godt, det ikke er jer herinde, der skal troppe op foran Berlusconi´s villa og brokke sig over, at holdet er for tyndt.


Okay – jeg antager du var en af dem som protesterede i Arcore, fordi du er RIGTIG Milan-mand. Hvad fortalte Silvio dig så? Jeg antager naturligvis at du var en af de tre mænd, som han inviterede indenfor.

For i vil tydeligvis pege på de forkerte spillere. Flere Milan legender har kritiseret de nuværende spillere. Selv Maldini har været ude at sige, at man ikke skifter verdensklasse spillere ud med mindre gode spillere, og så forventer at man vinder titler. Der er en grund til at Milan ikke har vundet noget de sidste 5 år. Her er en af de største syndere Montolivo.


Grunden til Milan ikke har vundet noget og står med det materiale som man har pt., kan udelukkende skydes på elendig ledelse. Det er ikke Montolivo som har hentet Milan, men Milan som har hentet Montolivo. Det er ikke Muntari som har hentet Milan - det var omvendt. Besynderlig argumentation.

Mit råd til jer Montolivo, Bertolacci, Niang og Romagnoli elskere. Se mindre dansk superliga fodbold. Det er tydeligvis spillerne i den danske liga i sammenligner spillerne i Milan med. Og så kan jeg godt forstå, at i synes Montolivo og co. har spillet en fantastisk sæson.


Ingen har nævnt en fantastisk sæson. Igen en af dine tåbelige postulater, fordi du igen ikke formår at komme med argumentationer som er underbygget med substans, hvor nuancer tydeligvis ikke er en del af din ordbog. Det er som sædvanlig alle andre der er DÅM.

Var det i øvrigt ikke dig, som sidste sommer blæste ud med et FRYGT OS!! fordi vi nu havde penge. Du må jo have været tilfreds med materialet at hand – igen en del af din overvældende dobbeltmorale, der seriøst er latterlig og grinagtig.
Romagnoli er sammen med Donnarumma Milans fremtid. De er de eneste to spillere i truppen, Milan på ingen måde må sælge. Resten er til salg for rette pris.
Mojn do!
@Foggy
Det synes jeg er en meget forsimplet konklusion.
Der er ingen tvivl om at begge er rigtigt dygtige spillere og forhåbentlig har vi glæden af dem i mange år fremover.

Jeg synes dog at der er en række andre nøglespilere som jeg ville være ked af at miste - af forskellige årsager.

De Sciglio har haft et par svære sæsoner med skader og problemer med at leve op til de tårnhøje forventninger. Han spillede sig dog op mod slutningen af sidste sæson og leverede dertil en rigtigt fin indsats til EM.
De Sciglio har været symbolet på muligheden for at bringe spillere fra egen avl op i førsteholdstruppen. Det er super vigtigt for klubben at han lykkes med at blive fast mand, da det vil være til inspiration for de kommende årgange.

Af samme årsag som ovenstående, er det også vigtigt at vi får Calabria og Locatelli i spil i løbet af sæsonen. Begge besidder et kæmpe talent.

Abate er en spiller der faktisk besidder nogle af de gamle dyder fra senatorerne. Flid, professionalisme og sult. Det er dyder der er ekstremt vigtige vi genfinder - han spiller en meget vigtig rolle i det.

Bonaventura er på samme måde garant for dette. Dertil kommer at han er anvendelig på mange pladser og derfor passer rigtigt godt ind i Montellas fleksible tankegang.

Niang er symbolet på den uslebne diamant der kan få mulighed og frihed til at imponere. Hvis han fortsætter sin udvikling, er han jo en spiller der har potentiale til højeste niveau.

Og så skal man ikke underkende "arbejdshestene". Dem der aldrig brokker sig over at sidde på bænken og leverer en professionel indsats når de kommer ind. Her er Antonelli et rigtigt godt eksempel.
Donnarumma, MDS, Niang, Romagnoli skal blive og få spilletid.

Mauri, Locatelli og Calabria må godt udlejes og få spilletid, men skal tilbage og blive en del af stammen.

Alle de spillere har potentiale til at ha et godt Milan niveau, givet at de udvikler sig. Jose Mauri får sjældent spilletid, men når han gør, så gør han det også godt.

Tag den stamme og supplere med stjerner udefra, så tror jeg vi har noget godt i vente.
Set udefra kan jeg sagtens følge Rossoneri´s tankegang.

Milan har i Donnarumma, Romagnoli, De Sciglio, Niang, Mauri, Calabria og Locatelli nogle talenter, som andre klubber må misunde jer.

Krydret med erfarne spillere kunne disse spillere vel godt blive stammen i et nyt Milan-hold, der kæmpede i den Top 4, som fra 2018 giver direkte adgang til CL.

Altså et Milan-projekt, hvor der - endelig og for en gangs skyld - igen er længerevarende fremtidsperspektiver.

EDIT: Kan se at Fossa dei Leoni er inde på det samme.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce