Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi skal i top6 og for at komme det, kræver det ikke, at vi slår Napoli på udebane. Is på.

Mojn do!
@ Duck

Jo, det har du ret i. Der er det bedste af to verdener. Et par brugere, der virkelig er vidende og så en enkel tosse, der går helt i selvsving når man taber 4-2 på San Paolo.

"Hele truppen skal skiftes ud!! NUUUUU!!"

Det er så sandeligt bold.dk´s bedste forum.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Nu handler det vel i højere grad om måden kampen bliver grebet an på af holdet, end slutresultatet? Set i forlængelse af Torino kampen, så tegner der sig en tendens af et hold uden nogen form for organisation og disciplin.

Dette kombineret med et hold uden den store kvalitet borger ikke rigtigt for nogen synderlig god slutplacering.

Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Damn, der er ellers kommet gang i lynchingen af mandskabet herinde. Gårsdagens kamp var dog også alt fra himmel til helvede – Susos vidunderlige rivaldoske korte aftræk, der blev torpederet op i målhjørnet til Kuckas demonstrative lossen bolden væk med rødt til følge. Jeg blev i hvert fald hevet igennem flere forskelligartede følelsesspektrer.

Normalvis synes jeg faktisk dommeren, Valeri, gør det udmærket. Han forfalder normalt ikke til Rocchis dådyrøjne, og forvirrede udtryk, når han har lavet en himmelråbende stor fejl, og i affekt bare stanger kort ud til højre og venstre, i håbet om at påpegelsen af fejlene fortager af den grund. Men jeg synes ikke Valeri slap godt fra det i går. Det manglende straffe irriterer mig grænseløst, fordi det kommer på et vitalt tidspunkt i kampen.

Vores store problem bliver de perioder i kampene, hvor vi ikke har synderlig meget boldkontrol eller laver for mange provokerede og uprovokerede fejl. Når vi rammer de perioder, er vi bekymrende lette at spille udenom. Det er lettere voldsomt at vores backs, De Sciglio og Abate, af flere omgange er at finde i bagerste område i modstanderens felt ved indlæg fra modsatte side.

Når vi forsøger at mase backs så højt i banen, er vi naturligvis sårbare imod omstillinger. Derfor kræver det god boldomgang, men når vi i perioder forfalder til dårligt teknisk niveau er vi godt nok udsatte. Montolivo skal dække et kæmpe område i de tilfælde, og både Gomez og Romagnoli bliver ofte revet væk fra deres udgangspunkt, som skaber en reel forvirring i organisationen.

Og deri ligger min største bekymring, fordi det var netop dette element af spillet som straffede Fiorentina om og om igen, da Montella var træner i Firenze. Han lærte aldrig af det. Et eller andet sted har jeg respekt for at trænere har deres filosofi, som de forsøger at udarbejde så meget som muligt – det farlige er dog at blive dumstædig og ikke lære af sine fejl. Det gjorde Montella aldrig i Fiorentina – og som træner er det vanvittig vigtigt at kigge på de spillere man har og vurdere udfra deres kompetencesæt, hvor meget man kan præge dem med sin filosofi. Hvor langt kan man presse den, uden at forlange det umulige af mennesker.

Den defensive organisation er pt. ligeså hullet som da Leonardo var træner. Oceaner af plads mellem kæderne, men som det var tilfældet under Leonardo også, så kan vi finde ud af at angribe og lave mål. På den positive front kan man så sige, at vi i hvert fald fik vist at vi har nok offensiv power til at lægge Napolis defensiv ned anytime.

Men jeg foretrækker godt nok en del mere balance på holdet fremfor kamikaze-bold, hvor vi kan smide sikre føringer ud af det blå, fordi vi ikke er pragmatisk nok tænkende i de afgørende perioder af kampene. Hvis Montella virkelig forestiller sig at han vil spille sådan her, så tror da fanden at han vil have et alternativ til Montolivo. Fordi den defensive midtbane skal godt nok være en mobil type, med fart i stængerne. Så kan jeg godt forstå at vi overvejede Fernando tidligere på sommeren, fordi han netop har nogle hurtige fødder og udover at kunne tackle igennem også formår at spille bold.

Men det kan vi jo takke de snegllangsomme omstændelige kinesere for. Men lad det ligge – det er fortid, og ikke noget man kan gøre noget ved nu.
Det interessante er at vi havde fuldstændig samme snak sidst år - med sit højdepunkt efter (sjovt nok) at Napoli havde banket fire kasser ind mod os.

Mihajlovic lagde fra land med en lignende naivitet og jeg tror at Montella lige som sin forgænger, kommer til at lave nogle ændringer.

I sidste sæson var bedste medicin at skifte til en 4-4-2 formation med en flad midtbane.
Det mener jeg ikke umiddelbart er løsningen her - af flere årsager.

Jeg kan egentlig godt lide at Montella har en ambition om at spille offensivt og kontrollere bolden. Tingene bliver dog lige naive nok for mig og jeg både håber og tror at han (Montella) finder lidt pragmatisme frem.

Med backs der er ultra offensive, må man kalkulere med at de bliver fanget højt i banen til tider. Med et centralt forsvar der savner både rutine og intern forståelse, gør vi os selv meget sårbare.
Jeg mener ikke at løsninger skal findes i at bede backs træde på bremsen i offensiven.
I højere grad ønsker jeg mig at de to centrale backs får noget støtte fra midtbanen.
Det ville betyde at vi skal ændre konstellationen en smule.
Jeg synes egentlig at Montolivo gjorde det ganske fint i en lidt dybere central rolle sidste år.
Hans primære rolle er dog at bringe bolden frem og knap så meget på at støtte forsvaret.
Derfor kunne jeg godt tænke mig en 6er med et mere specifikt defensivt fokus - han må naturligvis gerne være stærk på bolden, men jeg ville overlade den opbyggende og kreative opgave til de to 8ere.

Det betyder naturligvis også at vi skal på markedet. Personligt ville jeg skaffe mig af med Kucka og Poli og sende Mauri afsted på lån.
Det efterlader os med Bonaventura, Sosa, Montolivo, Bertolacci og Locatelli til de to 8ere.
Montella har ambitioner om at spille Pasalic som 6er, men jeg ville nu være mest tryg ved at have et alternativ.

Jeg kan godt lige at se os score mål, men italiensk fodbold har alle dage været kendt for en stærk defensiv. Det var i høj grad også den del jeg forelskede mig i.
Fx læste jeg den anden dag at Baresi og Maldini spillede 196 kampe sammen. I de kampe indkasserede vi 29 mål - det er jo simpelthen for vildt.

Jeg forventer ikke vi kommer tilbage til sådan et niveau, men jeg håber at Montella ryster posen en gang.
Snakken går i øjeblikket på om man skal forsøge at hente Caio allerede nu fremfor januar. Forsvaret skal forstærkes efter elendighederne mod Napoli. Sao Paolo vil have omkring 15 mil Euro for ham.
Grande Milan!
Ja, har set Di Marzio kører historien. Han glemmer dog at Caio endnu ikke har et EU-pas som jeg forstår det. Det er først tilfældet i september.

Either way; om han kommer nu eller til vinter vil det stadig være en rigtig fin signing.
Inter fik kun 1-1 mod Palermo. Efter to runder er de alle fem point efter Juventus.

De skulle nok have skiftet Mancini ud lidt før.
Mojn do!
Der er lidt blandede meldinger omkring Caio. Har nu flere steder læst at han faktisk skulle have fået italiensk pas. Kunne være ret interessant at se ham foran forsvaret.

On another note. Vi taler meget om at vi har overbetalt for Bertolaccci (hvilket udfra hans præstationer hidtil, er svært at argumentere imod).
Nu har jeg lige siddet og set Inter - Palermo og Kondogbia får Bertolacci til at ligne et røverkøb på linje med Kakà.
Det er jo alarmerende.

Nu er det så heller ikke Juve vi skal koncentrerer sig om , men 2. og 3. Pladsen . Men ja han skulle være fyret ved sommerens start
Forza Inter
annonce