Snak

Mere indhold efter annoncen
Grunden til at Milan fans måske overreagere er fordi, at disse tendenser er lige præcis dem, som man frygtede da Montella skulle tage: Ingen organisation eller disciplin overhovedet. Jeg kan ikke beskrive min frustration ved 3-2 målet, det er så tydeligt, at der er ingen til at beskytte forsvaret, som i forvejen ser ud til ikke have nogen gameplan eller taktik.

Det er MEGET begrænset, hvor langt vi kan nå selv med en god offensiv, hvis forsvare tillader 3+ mål ind hver kamp. Montella skal vide han er kommet til en klub, hvor der på lang sigt forventes resultater, som han ikke har oplevet før, og laver han ikke de nødvendige justeringer, er han også hurtigt væk igen.
Nå, transfermøllen kører for fuld gas nu.

José Mauris agent, Dino Zampacorta, skal snakke med Galliani i dag. Problemet omkring udlejningen af Mauri falder sammen med den købsoption, hvori Galliani vil have den liggende på 8mio€. Den virker også en tand for høj ift. det som Mauri reelt set har leveret det seneste år sammenfattet med hans talent. Zampacorta vil have den ned til 4mio€ - der vil jeg mene at Galliani i så fald enten skal hæve den til 5-5,5, alternativt få en tilbagekøbsklausul eller eventuelle % ved et videresalg.

Det underlige er at Mauri tilsyneladende blokerer for Pedro Obiang. Vi har igen fået ham tilbudt – denne gang på lån. Men Obiang er endnu en 8’er, bare en mere balancerende en af slagsen. Altså igen ikke et alternativt til Montolivo, hvorpå vi ender ud med at have sytten forskellige typer til mezzalaen uden at gardere os ind på den defensive midtbane. Det er ikke videre imponerende.

Forhandlingerne omkring Rodrigo Caio fortsætter. Galliani forsøger at lande ham nu – som det mindste med ankomst i vinter-vinduet. Sao Paolo forlanger 15mio€ for spilleren, selvom klubben ikke just har det fantastisk rent finansielt.

Galliani skal også snakke med den tidligere Roma- og Juventus-angriber, Daniel Fonseca, som i dag agerer som agent for Martin Caceres. Inter skal ligeledes have en snak med Fonseca, som også har en bejler i spanske Espanyol.

Jeg er lid spændt på hvordan Paletta reagerer såfremt vi får hentet yderligere spillere til forsvaret. Han har tidligere anmodet om et skifte såfremt Milan hentede nye spillere ind til det centrale forsvar.

Så skulle det (overraskende nok) ikke være problematisk at komme af med Vergara. Der er både Serie A, Serie B såvel som La Liga klubber som gerne tager ham på lån.

Pasalic overstod i øvrigt sit dobbelte lægetjek med bravour, og skulle være clearet fra alt tvivl omkring sin rygskade han pådrog sig i vinters på sit lejemål i Monaco.
Gazzetta dello Sport har fokus på Montellas joke om kineserne efter Napoli kampen, jeg synes både det er flabet og fornuftigt gjort af Montella, han har i mine øjne ret til at udtale sig sådan efter den joke, det her transfervindue har været.
@ FD

Jordens Største Milan Fan (C)
Verdens Største Milan Fan (C)

Beslut dig, kære hollænder.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Betyder det ikke det samme?
Der florerer rygter om både Rodrigo Caio og Caceres. Men pt har jeg svært ved at gennemskue om vi rent faktisk går efter begge, eller den ene udelukker den anden.

Mauri blir sendt til Empoli uden købsoption. Fint nok.

Så mangler vi "bare" klubber til Ely, Vergara, Poli og en af målmændene - gerne Lopez. Jeg har ærlig talt også lidt svært ved at se Vangionis berettigelse, men den må vi formodentlig tage senere.
Betyder det ikke det samme?


Når man har knaldet et copyright-tegn på, må man beslutte sig, Fossa :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Rart at vi er kommet af med en af de mange uduelige spillere. Dog en skam at det kun er et leje ophold. Men væk er Mauri, og det er herligt. 800.000 kr. sparret, og hvor der er sparret, er der tjent. Og spar mig for den der "Jamen han er jo stadig meget ung, og kan gå hen og blive en af de bedste om nogle år"! Han bliver ikke til en skid!

Så vidt jeg kan forstå på rygterne, er vi ude efter en forsvarer og en midtbanespiller. Jeg tror næppe, at vi både får Caio og Caseres. Det er vi ikke dygtige nok købmænd til (med andre ord er vi for dumme til at gå efter dem begge). Havde man nu været en dygtig købmand, havde man hentet Caseres gratis her og nu, da han står uden klub, og så havde man hentet Caio til januar. Men det er Galliani vi taler om.

Jeg har været inde på det før. Vi har et par løntunge spillere, som nærmest aldrig spiller. Lopez er en alt for dyr reserve målmand, så ham kunne jeg godt tænke mig at komme af med, selv om han er en dygtig keeper. Donnarumma er ung og stærk, så han skal være meget uheldig, hvis han skal gå hen og blive skadet. Derfor væk med Lopez og spar 2,5 mil Euro i løn.

En anden reserve og i mine øjne amatør spiller jeg godt kunne forestille mig smutte inden torsdag, er Honda. Han er ikke en del af Montella´s planer (tak for det), så ham kunne jeg godt forestille mig, at vi cash´ede ind på her og nu. Ellers ryger han gratis til sommer, når hans kontrakt udløber. Her vil også sparre 2,5 mil Euro i løn.

Adriano er også en mulig kandidat til et afsked her og nu. Han spiller jo alligevel aldrig, og så får han 3 mil Euro i løn. Dybt dybt godnat. Nøj hvor får jeg lyst til at gokke Galliani det skallede æg i knoppen, når jeg læser disse lønninger. Det er uhyggeligt, så dum man kan være.

Vergara, Ely bør forsvinde til en hver givet pris eller slikpose.

Grande Milan!
@GM
Kunne du ikke lige forklare hvordan det stiller store krav til ens intellekt og købmandskab at hente en gratis spiller?

Vi henter naturligvis ikke begge spillere, fordi det numerisk ikke går op (med mindre Montella kaster sig over en 3-5-2).
Det virker lidt fjollet når forskellige medier hævder vi presser på for Caio. Hvordan det? Og med hvad dog? Luft og Matador-penge?
annonce