Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er også Torosidis fra Roma, han har vist, der findes en målnæse i ham, så kan vi byde på eksotiske Emerson Palmieri. Jeg ved, at Milan har gode oplevelser med brassere. Til dem, der er vild med speed, kan der hentes en Iturbe. Go go go, der er lastminute sale i Roma.
Daje!
Vida ville være helt fint for mig, han har niveauet til at være en god Serie A forsvar i mine øjne.
Enig. I den optimale verden havde man Vida som 1.reserve til centerforsvaret, bagved Romagnoli og en anden med lederegenskaber. Fx Musacchio.

Men nej, sommerens farce har igen taget på den hårdtprøvede milanesiske mentalitet.
Bendtner. Glem ikke Bendtner.
Man er desperat efter en forsvarer, og så holder man et møde med Caseres agent, men alligevel formår man ikke at lukke en handel med spilleren. For dælen hvad kan han kræve i løn! Giv ham da bare mellem 2 of 2,5 mil Euro, så er den hjemme. Hvor svært kan det være. Det viser bare hvor inkompetent Galliani er.

Grande Milan!
Giv ham da bare mellem 2 of 2,5 mil Euro, så er den hjemme.


Sikken en god DS du vil blive for Milan GM.
Daje!
Hvad blev der egentlig af Arbeloa Handlen?
Grande Milan!
Apropos 2.rangs?! Du håber vel ikke Arbeloa indfinder sig i Milano?

Edit: Kineserne blokkede Galliani mht Arbeloa.
Careres vil jeg modtage med åbne arme, jeg har altid synes, at han var lidt undervurderet. Ikke en Muccashio fra Villareal , men stadig dygtig nok til at begå sig i den øvre halvdel af Serie A. Dog er jeg mere varm på Vida, da han har vist glimt af, at han kan begå sig på det højeste niveau.
"Kineserne blokkede Galliani mht Arbeloa."

Passer mig fint.

Caseres ja tak!
Grande Milan!
annonce