Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Måske man også bare skulle tage artikler fra The Sun med et gran salt...
https://kortlink.dk/sudv
Nej, det her er langt sjovere.
La prende Vecino.
@Great Milan come on, der bliver snakket om leje aftale og så begynder du at rable om 35 mio euro eller pund.. Man gider jo snart ikke at læse hvad du skriver, det skriger jo til himmelen næsten hver gang!
Men my bad jeg var dum nok til at kommentere på noget at dit nonsens... :D
En købsoption skal jo heller ikke nødvendigvis udnyttes, og man kan også købe en spiller til mindre end hvad købsoptionen er på, hvis det endelig skulle være.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Sidste dag på markedet, og vi søger angiveligt "bare" en central stopper.

Egentlig synes jeg bare man skal lade være. Musacchio og Caio har vi ikke en kinamandschance for at erhverve os og spillere som Ranocchia og Lacroix er jo bare fyld - en slags købe bare for at købe.

Jeg er tilbøjelig til, som sidste sommer, at være meget lidt imponeret over Milans transferarbejde. Men jeg afventer lige denne dag inden der skal fældes dom.

Jeg forstår ikke helt at vi henter Sosa for 7,5mio ud af de 15 der blev bevilliget, hvorfor halvdelen er tilbage - det er 2,5mio fra Sao Paolos krav på Caio. Det burde da være muligt, men ja, vi venter og ser.
Vi har et hold, der skal kunne sikre en 6.-plads. Ellers vil det være et flop igen igen.

Jeg er dog lidt ærgerlig over, at klubben ikke har formået at hente en erstatning for Montolivo. Måske Sosa bliver omskolet.

Badelj havde været perfekt som balancespiller.
Mojn do!
Sosa snakkes som eksperiment til den position. Og det kan da vise sig at være fint nok, men det viser vel i virkeligheden bare hvor ufuldkommen vinduet har været når en mand bliver købt til en rolle, men så skal afdække en anden istedet.
Er Sosa normalt en 8´er?
Mojn do!
Nej han er en egentlig en 10er kigger man på hans Besiktas tid. Inden da florerede han meget på højre kanten. Men i træningerne har Peppe Di Stefano meddelt om at Sosa er blevet træner i en 8er rolle som konkurrent til Kucka. Så det er formentlig den han har været tiltænkt da man købte ham.
Jeg synes også det er yderst kritisk at man ikke har formået at komme af med Honda og Diego Lopez som ikke er førstevalg. Selv min personlige favorit, Luiz Adriano, kan lægges ind under her når man meget tidligt hentede Lapadula, som vel er tiltænkt positionen helt i front.

De får alle en betragtelig løn.

Og en ligegyldighed som Poli... Herre Jemini!
annonce