Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis det stod til mig så røg han på porten idag, således kunne Tassoti også få nogle kampe hvor chancen for at hente point er til stede.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
enig. men jeg tvivler på at en i mine øjne ganske acceptabel barcelona-kamp bliver allegris sidste. det er trods alt den ene kamp hvor man ikke kan forvente et resultat.

men hvis man skal tro at sædet brænder under galliani, så må man også gå ud fra at det er gået op for ham at allegri ikke skal have flere chancer. men hvis allegri henter 9 point i de næste tre kampe, så ser det pludselig anderledes ud
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Tassotti bør også kun være en nødløsning. Han har i sin tid under Allegri ikke rigtigt bevist noget, jeg er bange for at det kommer til at køre i samme spor. Spalletti eller Prandelli til sommer, da begges kontrakt udløber der. Ellers skal der fandeme en vild kanin op af hatten. Jeg ved ikke helt hvor Donadoni står men har tidligere udtrykt at han gerne vil blive i Parma
"Old Lull Bee"
"Tassotti bør også kun være en nødløsning. Han har i sin tid under Allegri ikke rigtigt bevist noget"

Hvad bedømmer du det på?

Vandt han i øvrigt ikke "alle" de kampe han havde da Allagri var ude med karantæne sidste år? Jeg husker det som var det kampen(e) der var med til vende den dårlige periode.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Jeg bedømmer det på at han indgår i et træner team med Allegri og Allegri står ikke alene med ansvaret de fejl de bliver begået både forsvarsmæssigt og i opspillet. Han er assistent jovel, men Milan skal have en total blodtransfusion.
"Old Lull Bee"
Hvis du tillægger ham så stor betydning som assistent, så skal han vel også have credit for at have vundet 2xCL + deltaget i et et par finaler, samt 2 x scudetto?

Han fortjener nu nok at få lov til at stå i spidsen for Milan, om ikke i hvert fald indtil sommer.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
jeg tænkte også kun tassotti som en nødløsning, medmindre at han selvfølgelig gør sig fortjent til mere. men gattuso kunne være nøglen ifølge mit hoved - han er vel om nogen symbolet for det milan mangler på nuværende tidspunkt: et ordentligt los i røven.

om tassotti har de taktiske evner til at lede et storhold ved jeg ikke, og hans aktive karriere er før min tid som fodboldfan.

til sidst:
udløber spallettis kontrakt allerede til sommer? jeg synes for nyligt at have læst at den først udløb 31/12 2015
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Jeg vil for alt i verden ikke have en grønskolling, Pippo om et par år kan ikke udelukkes, men nu og her skal der en erfaren herre til, en der har en klar forestilling om hvordan holdet skal spille, en der kender sine do´s and don´ts.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Spallettis kontrakt blev forlænget sidste år og løber til 2015. Havde ellers været en fantastisk kapacitet at få ind.

Udover en ny træner,mener jeg at der er akut behov for at se på to ting; skadessituationen og bagrunden for denne samt vores transferstrategi.

Personligt tillader jeg mig at være moderat optimistisk om den retning Barbara Berlusconi tilsyneladende ønsker at skubbe klubben. Èn ting er i hvert fald sikkert - det ville være en fornøjelse at se Maldini i en eller anden rolle i klubben - og gerne som transfer-guru (som det jo så populært hedder disse dage).
Tassotti må gerne for den kredit også. Men Bishop! Forstå mig ret, hvis Allegri bliver fyret så er den bedste erstatning Tassotti, indtil videre, så kan han bevise at han er rette mand for jobbet,det ville være fantastisk ingen tvivl om det. Jeg fatter ikke at han blev forbigået i første omgang da vi ansatte en Cagliari træner men det virker som om at det er trænerteamet der udover en vanvittig indkøbspolitik er problemet, derfor er jeg af den holdning at vi må brænde hele lortet ned til grunden og bygge op igen.
"Old Lull Bee"
annonce