Snak

Mere indhold efter annoncen
Tja, Miguel Veloso er da en solid spiller. Han har aldrig helt udfoldet det talent som han blev pålagt af Sporting i en ung alder. Men han ved dog hvordan man spiller rollen, teknisk fin pasningsspiller og kender Serie A-gamet. Jeg er ikke afvisende.
Badeji er i den grad en herre, som vi mangler. Badeji er bedre end Veloso, jeg er faktisk enig med GM her. Det er kritisk, at vi ikke kan bruge 12 millioner euro, som vi har behov for. Noget andet som er kritisk er, at hvis Montella havde haft chancen, så tror jeg også, at Bacca havde smuttet, men kineserne SKAL åbenbart lege gud. Det er sådan noget, som jeg er vildt bange for, lad Montella som er træneren bestemme det meste.
Jeg er så (en af få tilsyneladende) ikke specielt vild efter Badelj. Jeg synes det er en spiller som fx Veloso er på niveau med.

Behovet for en defensiv midt er dog tilstede. Locatelli skal heller ikke knække nakken på det her. Det er første gang han rigtig oplever modgang, hvor eksponeringen er en del større og han har et ret stort forventningspres liggende på nogle meget unge og grønne skuldre.
Jeg kan egentligt godt forstå, at du ikke er "specielt vild efter Badelj". Sådan havde jeg det også i et pænt stykke tid. Men jeg må erkende, at han er vigtig for holdet. Han dæmmer op for rigtigt meget, inden det rammer forsvaret - et forsvar, som i vores tilfælde er en mindre katastrofe. Han er ikke på nogen måde iøjnefaldende, men når vi ikke har ham med, så savner vi ham. Hvis man - som viola og sådan tænker Montella til dels også stadig - gerne vil være kontrollerende og offensivt indrettet, er det afgørende, at man har en uhyre stabil, erfaren, defensiv midtbanespiller liggende som backup. Og hér er Badelj en af de bedste på pladsen i Italien pt. Når han til sommer formentligt forlader os, vil han i hvert fald blive ganske svær at erstatte.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Maginifico, tak min ven.

Badeji er en skraldemand, som vi i den grad har behov for. Hans tildstedeværelse vil også lade de andre spille mere frit på midtbanen. Der var faktisk en inde på Facebook, som skrev, at Locatelli lider af, at Bonaventura ikke spiller på midtbanen mere, og det kan jeg kun være enig med ham i.

Badelj vil gøre en spiller som Kucka mere overflødig og kunne være interessant, at bruge Locatelli på hans plads. Ellers så put Fernandez ind på Locatellis plads lige nu.

Se det lidt som, vi får en kroatisk Van Bommel ind. Vi har fra starten af sæsonen haft behov for en stærk sekser.
Såfremt Locatelli anses som fremtidens mand (og det bør han) på positionen, giver det ingen mening at købe en starter.
Vi har vist at vores talenter har udviklet sig i rekordfart og det bliver vi nødt til at holde fast i hvis vi vil skabe fundamentet for et fremtidigt storhold.

Derfor bør Montella snarere rotere lidt med de spillere vi allerede har til rådighed.

@Fossa
Ja, hvis der er en der har skrevet det på Facebook, så kan det ikke være andet end rigtigt.

Lad os endelig købe en 30-årig middelmådig spiller og smide en af klubbens og landets største talenter permanent på bænken og dermed potentielt stoppe hans udvikling.
Det virker som sund fornuft og god klubledelse. Godt set!
Jeg er lidt enig med Ros, i har så mange talentfulde knægte og det lille formdyk i har haft på det seneste, ændre jo ikke på at i stadig har haft en god sæson indtil videre. Der er så meget positivt i kan bygge videre på, det værste i kan gøre nu er at blive desperate og ødelægge de gode fremtidsperspektiver ved at smide en ældre herre ind i. Giv jeres projekt den tid og ro det har behov for.

Det løser bare ikke altid ens problemer at købe sig til gode spillere og have en pengebeholdning på størrelse med Von Ans pengetank, der skal også kompetente folk til og der er ingen garanti for at kineserne tilføre det!
Jeg kunne godt have ønsket mig Badelj til at supplere med, da han er noget bedre, end de andre midtbanespillere vi har. Alternativt overveje 4-2-3-1 med alle de offensive spillere, der er kommet til klubben. Sådan bliver det desværre ikke.
Mojn do!
Gear da lidt ned, Rosso.

Der er ingen som advokere for at smide Locatelli permanent på bænken.
Pt. har han det svært – han laver meget store positionelle fejl, krydre det med et tåbeligt rødt og en enorm pasningsfejl i går mod Udinese, som var total unødvendig i et moment af kampen, hvor vi er i total kontrol. Det skulle undre mig meget om det ikke påvirker ham mentalt. Der skal man være varsom med bare at blive ved med at spille manden – det kan blive for meget. Det kræver en vis form for mandskabsbehandling af Montella.

Veloso på lån til sommer eller en anden i den dur, der kender den specifikke rolle vil jeg være positiv indstillet overfor i stedet for at Montella skal forsøge sig med mirakelkure eller hybridversioner a la Sosa eller Bertolacci, som til en vis grad kan udfylde rollen. Sosa gjorde det okay mod Napoli, men blev stadigvæk fanget i situationer hvor han bare blæser op i banen og chancer på en bolderobring.
annonce