Snak

Mere indhold efter annoncen
Både Fiorentina og Inter gør virkelig alt i deres magt for at give os så mange matchbolde som muligt. Det er jo helt absurd.
Både Fiorentina og Inter gør virkelig alt i deres magt for at give os så mange matchbolde som muligt. Det er jo helt absurd.

Ja, det er jo nærmest som at se Wozniacki i en finale.
Hvis vores nosseløse vatarme bare lige kunne levere varen bare én aften, vil eet være perfekt.
Milan: Donnarumma; Calabria, Cristian Zapata, Paletta, De Sciglio; Pasalic, Sosa, Mati Fernandez; Suso, Lapadula, Deulofeu
Milan bench: Storari, Plizzari, Gabbia, Gomez, Vangioni, Montolivo, Locatelli, Bertolacci, Honda, Bacca, Ocampos,

Roma: Szczesny; Emerson Palmieri, Manolas, Fazio, Juan Jesus; De Rossi, Paredes; Salah, Nainggolan, Perotti; Dzeko
Roma bench: Lobont, Alisson, Peres, Mario Rui, Vermaelen, Grenier, Gerson, El Shaarawy, Totti

Skuffende at se Lapadula igen fra start, syntes virkelig ikke han har gjort noget de sidste 2 kampe der fortjener hans 3 kamp i træk som starter.
Locatelli havde jeg også gerne set fra start.
I forsvaret bliver det spændende at se hvordan fansene tager imod de Sciglio. Ang de Sciglio, er han enlig kommet med en klar udmelding omkring sin fremtid? Eller er det pressen der har konkluderet det?

Spændende kamp bliver det, kan vi undgå at komme bagud tror jeg på vi har en chance for 3 points... på papiret er det ikke imponerende det vi stiller til start med, men forhåbentligt er der noget hjerte og vilje som kan gøre forskellen. God kamp til alle.
Det er ikke en gratis kamp, men da Fiorentina satte point til, og Inter tabte, er vi ikke piskede til 3 point.

Kampen er en anelse vigtigere for Roma, da Napoli har overhalet dem i tabellen. For italienske hold er der kæmpe forskel på en anden- og tredjeplads, da det ikke plejer gå så godt i kvalkampene til Champions League.
Mojn do!
Ikke at vi ligefrem har en imponerende trup, selv når alle er klar, så er dagens startellever godt og grundigt støvsuget for kvalitet. Et point vil være en kæmpe succes, også med henblik på at holde EL målsætningen.

Uden Romagnoli og med tvilsom midtbane samt en angriber der skal 5 chancer for at score, så virker det utopisk at vi skulle kunne byde Roma op til dans.

Men fint at de nærmeste forfølgere ikke ligger pres på os, måske det kan være til at få miraklet til at ske, en ting er i hvert fald sikkert, jeg tvivler stærkt på at man starter ud på halvt blus idag. Den må få fuld skrue og så må det briste eller bære.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@Pirlo
Helt enig omkring Lapadula / Bacca. Jeg synes det er arrogant af Montella.
Bacca er bare en bedre angriber, uanfægtet om Lapadula løber solen sort.
Fremragende start !!
Hvor den her sæsonafslutning efterlader mig med en virkelig dårlig smag i munden. Føj, hvor skal der bare strammes op.
Der mangler så rutine og ikke mindst kvalitet. Ingen fra dagens bagkæde eller midtbane bør være at finde i startopstillingen til næste sæson.

Fint spark af Sosa.
Mojn do!
annonce