Snak

Mere indhold efter annoncen
Man kan altid diskutere hvorfor Montella vælger at starte med ham fremfor ham m.m. Det er trænerens valg.
Men hvad fanden var gameplanen i dag Montella, at være passive og se på Roma spiller den rundt??
I guder en indstilling vi kommer til kampen med, bange for at spille bold, bange for deres speed... afventende i alt hvad vi foretager os! Jeg væmmes sku og er rasende på Montella og spillerne.
Vi har stort set matchet alle de store hold denne sæson (pånær Napoli). I dag overlader vi ALT initiativ til Roma! Skuffende at se, roma er et godt hold og et fantastisk hold når de får lov og det køre. I dag spiller de flot, men vi giver jo også dem i den grad lov og det pisser mig fuldstændig af!
Hvorfor Montella, efter Inter kampen - er vi gået fuldstændig i stå! Forsatan da osse
Jeg synes ikke De Sciglio gør det bedre. Løber meget, men han er en mongol med bolden. Kan hverken slå indlæg eller udfordre sin direkte modstander. Det defensive er han heller ikke for skarp til. Lad endelig Juventus snuppe ham.

Vores central midt er komplet usynlig. Sosa smider mange bolde væk. Pasalic er usynlig, og Mati løber rundt i sin egen boble og hjælper ikke i det defensive.

Suso prøver og gør det ok. Lapadula vinder ingen dueller og har knap nok rørt bolden. Deulofeo er gået i stå og ligner en spiller, der bare skal sendes retur efter lejemålets ophør.

Donna, Paletta og Suso har gjort det ok. Resten kan sendes væk.
Mojn do!
Vi har en træner, der udtager følgende spillere til en startopstilling mod Roma:

Vangioni, Fernandez, Pasalic og Lapadula. Lig dertil en De Sciglio til, som allerede har tankerne i hans kommende klub. I øvrigt se mål nr.2 igen. De Sciglio har begge ben plantet sollidt på jorden, mens en tårnhøj Dzeko hopper op og pander den ind. Manden er tydeligvis fuldstændig ligeglad - så ligeglad at han ikke engang gider at løfte sine ben fra jorden. Og så hans elendige dive senere i første halvleg - han er jo en tegning! Hvem fanden giver sådan en klovn et anførerbind!!

Jeg begriber ikke hans tankegang (montella med lille m). Gad godt vide, hvad kineserne tænker om hans valg af spillere til startopstillingen og der tilhørende elendigt spil. Vi er blevet kørt godt og grundigt rundt af Roma. Stod det ikke til Donna, var vi bagud 0-4 ved pausen.

Vi skal da være glad for, at vi er 3 point foran Inter og Fiorentina på stående fod. De to klubber gider ikke vinde kampe, og det gider vi tilsyneladende heller ikke. 3 runder igen til denne mareridt af en sæson er overstået.
Grande Milan!
Mirabelli skal nok ikke booke nogen charter-rejse henover sommeren.
Forlydender går på at kun Suso bliver af vores offensive spillere. De betyder at vi skal ud og hente 4-6 til forreste kæde. Læg dertil 2-3 midtbanespillere og samme antal til bagerste kæde.
@Foggy
Ikke helt enig med dig.
Vangioni har ikke sat en fod rigtigt i halvlegen. Han mister fuldstændig stedsansen når Salah leger kispus med ham. De Sciglio fejler først og fremmest frem ad banen. Argentineren fejler i alle spillets facetter.

Jeg synes at Pasalic er den eneste der bare tilnærmelsesvis udfylder sin rolle. Han tager løbene i boksen. Der kommer bare aldrig en bold til ham.

Jeg begynder også at have det fint med at Deulofeu ikke bliver efter pausen. Han får sandt for dyden ikke meget ud af sine anstrengelser.

Suso laver også et hav af fejl og går det let for hans kritikere, der påstår at hans præstationer svinger for meget.

Lapadula er fuldstændig blottet for spilforståelse. Han løber bare forvildet rundt og forstår på ingen måde at indgå i opspillet. Det er endnu værre end Bacca.
Deri har jeg også meget svært ved at forstå Montellas bevæggrund for sit valg.
@GM
Jeg er mere forundret over valget af Sosa fremfor Locatelli på midten. Det er svært at se at han skulle have bedre alternativer til de andre to pladser.
Hvis vi alligevel skifter mange ud, kan vi så ikke droppe den skide 4-3-3? Den formation kræver kanter og en central midtbane på højeste kvalitet, og det har vi ikke. Både Suso og Deulofeo kommer aldrig ind, hvor de bliver farlige, og de er de ikke ude på kanten.
Mojn do!
Hvorfor er Romagnoli ikke med?
Også utroligt at vi skal hen til 55 minutter før vi ser antydningen af et genpres.
Man skulle jo tro at Montella serverede varm mælk og fortalte godnathistorie, inden de kommer ud til kampen.
Han er skadet.
Mojn do!
annonce