Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvem vil du da beholde?
Mojn do!
@ GM

Måske Montella ikke er den rette. Jeg ved det ikke. Jeg vil også hellere have en type som Diego Simeone eller Conte til at piske spillerne, men det sker ikke. Dertil er Milan ikke attraktiv nok i øjeblikket.

Mojn do!
Vi har vundet 3 kampe ud af i alt 13 mulige (vi mangler at møde Atalanta) mod de hold, der ligger i top 8. Hvis man synes dette er flot, så var der vel ingen grund til at vi fyrede Mihajlovic. For slet ikke at nævne bundholdene. Vi er klart det tophold, der har været mest gavmild mod nedrykningskandidaterne og dem der ligger lige over. Ergo er vi både elendige mod top holdene og mod bundholdene - derfor er montella tøsen ikke den rette.
Grande Milan!
Hven er så erstatningen kloge Åge?
Det forekommer mig at Montella allerede er i gang med næste sæson. I hvert fald er han i fuld gang med en række eksperimenter, som decideret eksploderer i ansigtet på ham.

For det første har han allerede indstillet sig på at Bacca er væk og tester givetvis om Lapadula er god nok som reserve.

Det samme gør sig gældende på venstre back, hvor der skal findes en løsning post-MdS. Vi må i den forbindelse (om ikke andet) give Vangioni kredit for at sætte en fed streg under at han bestemt ikke er løsningen.

Det synes også at Montella er indstillet på at Suso skal spille 10er - hvilket jeg isoleret set synes er ganske fornuftigt. Han er simpelthen for lidt med i spillet når han lusker rundt ude på sin wing og gang på gang løber ind i en blindgyde, når han modtager bolden med ryggen mod mål og skal skabe noget selv.
At han har en 9er foran sig der har en fodboldforståelse som en 11-årig, gør naturligvis ikke opgaven nemmere.

Problemet er at det sker på bekostning af al taktisk logik, hvor han har skabt et skævt system som ingen af hans spillere tilsyneladende forstår.

Hvis nogen har nummeret på vores kære træner, må I meget gerne lige texte ham og fortælle at det ikke er pre-season endnu.

Vi skal for alt i verden i Europa næste år. Jeg synes Fassone sagde det meget godt, da han sagde at det ikke drejede sig om pengene. Det er derimod et spørgsmål om selvforståelse og ikke mindst om at "øve" sig i at spille i midtugen.

Og så tænker jeg om vi måske så tegningen til næste sæsons taktiske oplæg. Hvis jeg så rigtigt, slog vi over i en 3-5-1-1 med Suso bag en enlig angriber.
Det ville i så fald rime meget godt på hans "storhedstid" i Fiorentina.

Og som @Foggy skrev - lad os nu for alt i verden droppe at spille med wings. Udover korte perioder hvor hhv El Shaarawy og Suso har lavet flotte enkeltmandspræstationer, har vi reelt ikke haft held med det.

EDIT: Mirabelli udskiftet med Fassone
Pilen peger ihvertfald imod Montella når han hele ugen op til kampen, snakker om at mentaliteten til Roma-kampen er det som de arbejder mest med. Yderligere siger han at det ikke blir et problem at sætte spillerne op.

Nu taber man så 1-4 og blir udklasseret.

Det ville i øvrigt klæde ham at give holdet en offentlig røffel istedet for altid at forsvare og beskytte de kære små.
Så er mit bæger også fuldt mht røde kort. Både Paletta og Kucka excellerer med 3 hver..
Skal man komme med en smule ros, kunne jeg faktisk rigtigt godt lide den energi Ocampos kom ind med som wingback.
Bertolacci kom også ind og bidrog til et presspil, der, om ikke andet, gav enkelte smil på læben i en kortere periode.
Paletta er faktisk oppe på fire...(bare lige for at smide lidt ekstra brænde på bålet)
Montella får et pass for mig den her sæson.

Men de sidste en del kampe har været horrible, og hvor jeg førhen var ret begejstret for ham.

Havde i spurgt mig, hvad han ville få i karakter i decembers, så var det et flot 10 tal.

Nu er det nok 4 pil ned eller 02.

Der mangler tydelige ledertyper på det hold, og der fejler Montella gevaldigt. Det falder ret meget tilbage på ham med de udvisninger, at han som træner ikke kan styrer sine spillere.

Kucka og Paletta bør ikke spille de sidste kampe, de har seriøst tabt hovedet alt for mange kampe.
annonce