Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er fandme for dårligt, Bishop.

De Sciglio, Mexes og Zapata er tilbage i truppen mod Livorno, hvor vi SKAL have point, og hvis Gud vil have det, kunne Matri måske få gang i scoringerne.

De Sciglio er dog ikke klar til 90 minutter endnu, så det ligner at Poli starter på HB, hvor jeg synes han gjorde det fint sidst.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Hvis eller når nu situationen kommer hvor Babara skal vælge mellem sheriffen og mig til en tur i høet, så er det jo fint at vi allerede der er klar over at jeg har dips og sheriffen må agere babysitter.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Dips?


Jeg har dog en udtalt forventning til at Barbara er kvinde nok til at håndtere en håndful mænd ad gangen.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
BALOOOOOO!

Hvad fanden, skal vi virkelig have 3 i træk?
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Røvhuller.

Man kan sku da hellere ikke regne med jer.
Daje!
Homoseksuelt.
Sherif,

Ja, det er også det jeg tænker. Jeg er nødt til at beskæftige mig med noget, som har min interesse. Samtidig har jeg kastet mig ud i et trænerprojekt for serie fodbold, i min fritid. Jeg har mange idéer i hovedet, men det bliver et eller andet sted spændende, om man kan videreformidle de ting man har ud i ord til spillerne. Derudover er det interessant om man kan motivere spillere, et psykisk aspekt af spillet, som jeg synes er rigtig et interessant.

Nå, det blev lige et sidespring.

Lige for at præcisere mig selv vedrørende kvinder i fodboldverdenen, så var det på det fodboldmæssige plan, altså fodboldforstand. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Barbara ved hvem der har evner til at føre Milan videre. Og jeg tror desuden heller ikke, at hun er for stolt til at rådføre sig med mennesker der har større indsigt, og viden, i fodboldverdenen end hende selv.

Jeg kunne snildt forestille mig at hun har rådført sig med Paolo Maldini, når hun nu har tiltænkt ham en fremtrædende rolle… hvornår end det træder i kraft. Samtidig tager hun selvfølgelig også et kig på, hvem der har udført nogle fornuftige transfervinduer for deres respektive klubber. Og der skinner både Sogliano og Pradé igennem. Dog synes jeg at Pradé skulle tage et ekstra kig på Violas defensiv. Den er ikke prangende. Særligt den fumlende brasilianer i målet, kunne godt granskes lidt ekstra.

Marvin Plattenhardt fra FC Nürnberg har desuden valgt at forlænge sin kontrakt med FC Nürnberg til 2017, så han kan slettes fra listen, ganske vist.

Hvor er jeg i øvrigt træt af at høre på Allegri, og at holdet mangler determination. Er det ikke hans opgave at sørge for den rette motivation? Det er noget værre ævl, som vi har skullet høre på hele sæsonen hidtil. Det er trættende. Ligeså trættende, som Galliani sædvanlige kryptiske ævl om mulige overraskelser i transfervinduet. Hold nu kæft… Vi gider ikke høre det pis, mm. man rent faktisk henter en spændende tilføjelse i form af fx, Doria i Botafogo.

På den positive side, er dog at Balotelli er ved at vågne op til dåd. Det er tiltrængt når han er den eneste som kan lave mål. Det minder bare en om, hvor stort et flop Matri har været. Ligegyldig spiller uden nosser. Kan man ikke leje ham ud til Lazio, eller lignende næste sæson. Han vil lidt samme som Pazzo, men magter det bare ikke ligeså godt. Paloschi kan give lidt anden dimension, med hans konstante position på offsidelinjen, og sin fart. Så må han i øvrigt gerne ligge skaderne på hylden.

Gallianis ønskeliste:

Lukasz Fabianski(Arsenal)
Bacary Sagna(Arsenal)
Nicklas Bendtner(Arsenal)
Johnny Heitinga(Everton)
Dimitar Berbatov(Fulham)
Heurelho Gomes(Spurs)
Younes Kaboul(Spurs)
Nicolas Burdisso(Roma)
Cristian Chivu(Inter)
Luca Antonelli(Genoa)
Danilo D’Ambrosio(Torino)
Andoni Iraola(Bilbao)
Martin Montoya(Barcelona)
Mateo Musacchio(Villarreal)
Rafinha(FC Bayern)
Diego(Wolfsburg)
Mame Diouf(Hannover)
Cristian Molinaro(Stuttgart)
Aaron Hunt(Werder Bremen)
Andreas Beck(Hoffenheim)
Jeremy Menez(PSG)
Eric Abidal(Monaco)
Ola Toivonen(PSV)
Dirk Marcellis(AZ)
Fernando(Porto)
Lucho Gonzalez(Porto)
Caner Erkin(Fenerbahce)
Albert Riera(Galatasaray)
Didier Drogba(Galatasaray)
Manuel Fernandes(Besiktas)
Hugo Almeida(Besiktas)

Fælles for alle spillere er at de er kontraktfrie til sommer. Derfor kan de erhverves billigt nu. Så skider vi hul om de rent faktisk har kvalitet, eller er de rette typer til holdet. Hvad skal man også med et scoutingnetværk, når man kan gøre noget så simpelt at printe en liste ud med spillere der snart er kontraktfrie. Så er der da sparet på den front.
åh nej jeg havde slet ikke overvejet bendtner ! antonelli og d´ambrosio er noget nær de eneste fra den liste der ville være brugbare
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Der er ikke rigtig nogen på den liste, Milan for alvor har brug for. Diego springer i øjnene, men vi er fint besatte på den offensive midtbane. Mangler et par gode tovejsmidtbanespillere, en målmand, en venstre back og måske en centerforsvarer. Alle med kvalitet. Så kan Galliani godt sparke en håndfuld eller flere ud af truppen.
Mojn do!
annonce