Snak

Mere indhold efter annoncen
@jensriis
Omkring Belotti, ligger der i den antagelse (som Foggy også nævner i sit indlæg) at vi sender spillere den anden vej.
Mihajlovic er en kendt fan af både Kucka og Niang og jeg tror det vil være muligt at strikke en handel sammen på baggrund af det.

Overordnet set, anser jeg det som muligt at Milan bruger en nettosum på €150mio på transfers. For et par dage siden ville jeg have tænkt at det var lidt mindre, men det synes at der for alvor bliver gravet dybt i pengekassen.
I det regnestykke skal man også indregne at det ikke nødvendigvis er beløb der bruges her og nu.
Eksempelvis er der tale om at Kessie-handlen skal strikkes sammen som et to-års lån med en obligatorisk købsklausul derefter.

Men ja, det ville sgu være en trup jeg ville mene kan spille med om 3./4. pladsen.

Jeg har i øvrigt forudsat at man spiller 3-5-2.
Papu, Keita, Biglia og muligvis Conti koster nok væsentligt mere end anførte, i det nuværende marked - og det er nok utopi at både Atalanta og Lazio sælger 2 hhv 3 profiler til Milan på én gang.

Men meget sjovt tankeeksperiment - og ikke helt vanvittigt urealistisk :)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Keita og Biglia har et år tilbage af deres kontrakt. Der er trods alt grænser for hvad klubberne vil gå med til ift Lotitos vanvittige markedspriser.

Ift Atalanta ville de sælge til Chievo hvis de gav dem de penge de forlangte, skarp optegnet. De er slet ikke i samme lag i fødekæden, hvor de sportsligt eller økonomisk er i en liga med den subtop de har forvildet sig ind i denne sæson. Hvis min hukommelse ikke slår fejl er Papu Gomez lønkongen i Bergamo med 1mio netto i året. Det er en reservelønning i den nu tidligere Milan-ledelse.
Hvorfor lejer Milan ikke Zouma fra Chelsea i næste sæson?? Han vil passe ind og være en klar forbedring.
Chat shit get banned
Ôzil

"Hvorfor lejer Milan ikke Zouma fra Chelsea i næste sæson?? Han vil passe ind og være en klar forbedring."

Fuldstændig enig. I øvrigt er Zouma ikke den eneste. Der er flere spillere, der ikke får spilletid i deres respektive klubber. Der er også mange spillere, der er uden kontrakt her til sommer, men dem ser Montella ikke. Han ser kun spillere som Rodriguez, der er reserve spiller for Wolfsburg, som måske rykker ud af Bundesligaen. Det giver også meget mening, at man henter en spiller, der ikke engang kan slå sig fast hos nedrykningskandidaterne fra Tyskland. I øvrigt koster denne mand 18 mil Euro. Det er dælme ikke så lidt.
Grande Milan!
Blandt fans tales der hver sommer om store transfers, hvor flere spillere inkluderes i handlen. Men den slags handler bliver stort set aldrig til noget, og det har jeg også svært ved at se ske i Belotti´s tilfælde. Mon ikke Torino, som alle andre klubber, vil lave en ren handel.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Enig, Gusten.

Det er sjældent det realiseres.
Jeg tror ikke, at Cairo tør sige nej, hvis en klub smider 60-80 mio. euro på bordet. Han kan ende som Immobile, der havde én god sæson og pludselig blev spået til at være et hit.

Ender Belotti med en dårlig sæson i 2017/18 med 10 sæsonmål eller en længerevarende knæskade, så er der ingen, der tilnærmelsesvis vil byde de penge for ham.

Nogen gange er mindre klubber nødt til at sælge, mens spilleren er varm.
Mojn do!
Musacchio har bestået lægetjekket. Velkommen til Milan. Godkendt køb!
Grande Milan!
De Sciglio har i øvrigt været til møde her til aften med sine to agenter.

Sky mener han har bedt om at blive solgt. Milannews refererer dog til en mere overordnet snak. Jeg tror Sky har ramt koen lige i røven på den.

Det andet ville også bare være træls med en halen frem og tilbage. Tag en beslutning, cut your losses og lad os komme videre.
annonce