Snak

Mere indhold efter annoncen
En boksspiller er også hvad vi har brug for. Jeg kan godt lide Morata, men om han er 60 millioner € værd er svært at vurdere.

Nu scorede han et par vigtige mål hos jer i hans første sæson, men kan det passe, at han dykkede lidt i anden sæson? Fra hans tid i Juventus, hvad vil du sige, om hans pris i forhold til hans værdi?
Han scorede mange vigtige mål i begge sæsoner han var hos Juventus. Han er en ægte clutch, eller big game player om man vil, der stort set altid leverer i de store kampe. Den slags spillere vil alle store klubber have.

Han har imø. alt der skal til for at blive en topangriber. Fart med og uden bold, teknisk velfunderet og hans goal pr. minutte ratio var ganske imponerende både i Juventus og nu hos Real.

Hvad angår pris synes jeg €60mio er en ganske fair pris, taget nuværende niveau og potentiale i betragtning.

Jeg tror dog ikke han er interesseret i et skifte til Milan. Der vil højest sandsynligt være mere attraktive destinationer for Morata skulle han være til salg.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Jeg synes at prisen er pænt opskruet i forhold til hvad jeg mener han indeholder. €40-€45 mio. synes jeg er et mere passende leje for en spiller af hans kaliber.
Omvendt så er han selvfølgelig ung og besidder en relativt fin fart og teknik, og skulle han blive solgt for bemeldte €60 mio. så er det vel egentlig bare godt solgt af Real Madrid. (Jeg tænker dog at det næsten kun kan blive i England de er tossede nok til at smide det beløb)
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
€40-45mio er langt under markedsværdi for en ung angriber med de kompetencer Morata besidder.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
€40-45mio er langt under markedsværdi for en ung angriber med de kompetencer Morata besidder.
Tja. Kan godt ske jeg sidder fast i 2012. Det virker bare på mig som en tosset pris for en angriber der har ry for at være indskiftningsspiller frem for starter. At han så kun har spillet i kæmpe klubber gør det jo så ikke nemmere.
Under alle omstændigheder vil jeg dog mene at Milan ville være rigtig godt sat med en som ham som deres 9´er istedet for en Bacca-type.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Han har været udskifter/bænkevarmer hele sit liv. At give 60 mil Euro for en reservespiller er decideret hjernedødt omvendt er det fantastisk købmandskab af Real Madrid. De forsøgte at tøre ham af på Juventus, men de var ikke dumme nok til at give den da forlangte pris. Ydermere så de ikke potentiale nok i ham. Så at påstå, at 60 mil er en fin pris for Morata, er håbløst.

Har man mulighed for at bruge 60-70 mil på en klasse angriber, hvilket ledelsen har antydet, så skal de i hvert fald ikke spildes på en mand, der konstant har varmet bænken hos de klubber han har været i. Belotti er langt mere pengene værd.
Grande Milan!
Jeg har set en del Real-kampe i denne sæson, og der har han ikke imponeret. Hverken som starter eller indskifter. Benzema har været foretrukket, selv om han heller ikke har haft en god sæson.

Jeg vil hellere have Belotti eller Aubameyang, hvis vi kan købe Belotti eller lokke Aubameyang til.
Mojn do!
I øvrigt kommer det meget an på spillestilen. Hos Juventus fik han en masse bolde at arbejde med i feltet og kommer derfor også til at se bedre ud, fordi han kommer til afslutninger.

For Real Madrid er forreste angriber altid med i opspillet, og der har han ikke samme styrke.

Morata er en god angriber, men ikke den type angriber Milan bør gå efter. Skal vi have en boksspiller, vil jeg lige så godt give 35-40 mio. euro mindre og hente Kalinic i Fiorentina.
Mojn do!
Det hører godt nok til sjældenhederne at jeg er enig med Gusten. Men at kalde ham boldmongol er sgu håbløst.

Jeg tvivler på at han vil til Milan, men lykkes det så ville det være noget nær perfekt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce