Snak

Mere indhold efter annoncen
Mon ikke Parolo ligger i en noget anden prisklasse end Nocerino?

Jeg ser ikke på nuværende tidspunkt Parma slippe ham for meget mindre end €8 mio.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Jorginho kunne være interessant, men også Parolo. Først og fremmest må Galliani få ryddet op og løsnet en del lønkroner.
Mojn do!
@Lentini
Det gør vi nok af den grund, at Galliani har udtalt sig offentlig om en wing/second striker type til truppen. Deraf diskussionen om hvorvidt hvilke spillere, der kan være tilgængelige. Det kan man næppe fortænke folk i at starte en spekulation.

Beklager den lidt tvetydige formulering. Det jeg mente var at jeg ikke forstår hvorfor klubledelsen ikke reagerer på at vi har et katastrofalt midterforsvar.
Mon ikke Parolo ligger i en noget anden prisklasse end Nocerino?

Jeg ser ikke på nuværende tidspunkt Parma slippe ham for meget mindre end €8 mio.


Det synes jeg umiddelbart ikke han gør. Men jeg kan se at vi har forskellig opfattelse af deres prisniveau. Jeg har Nocerino på de 5.5-7mio€, mens Parolo ligger et sted på ca. de 8mio€, som du dog synes er mindstekravet.

Hvis Milan skulle ligge sig fast på Parolo, kan der dog være andre indgangsveje, da Parma har interesse i både Saponara og Niang.

Rent personligt håber jeg ikke det bliver Parolo, da jeg er mere til den upcoming Jorginho, undervurderede Cigarini eller Dzemaili.

Beklager den lidt tvetydige formulering. Det jeg mente var at jeg ikke forstår hvorfor klubledelsen ikke reagerer på at vi har et katastrofalt midterforsvar.

Det tror jeg faktisk at de(ledelsen) mener de gør, ved at erhverve Adil Rami og uddele syndebuksprædikat til Cristian Zapata. Der bliver skiftet ud, og givet et typisk politisk statement ved at lægge alt ansvar over på den ansvarsløse Zapata.

Derudover tror jeg de venter til sommeren med at evaluere Matias Silvestre. Jeg forventer ikke mere tilgang til det centrale forsvar end Adil Rami.

Et andet spørgsmål er jo hvad man gør med Zaccardo? Han er tilsyneladende udsat, skal man tro de fleste meldinger fra Milano. Jeg forstår det ikke helt, fordi han udgør 3.valg til højre back samt 5.valg i midterforsvaret. Medmindre at han op- eller nedgraderer(hvordan man nu ser på det) Bonera til den rolle, forstår jeg ikke helt hvorfor man vil af med Zaccardo. Jeg synes det er svært at finde andre spillere, på det niveau og rutine, som vil være ligeså tilfredse med den rolle som Zaccardo... Lige pånær vores tro soldat, Bonera...
Jeg har meget svært ved at se, hvem, der skulle give over €5 mio. for Nocerino? Medmindre, selvfølgelig, at det er som følge af fiksfakserier i forbindelse med en byttehandel.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Nocerino er 2 mio. euro værd og ikke en rød reje mere.
Mojn do!
Det er jeres mening. Den deler jeg ikke. På trods af hans elendigheder.
Det fortæller desværre en del om hans niveau. Han kunne snildt have lavet 8-10 mål for Milan, hvis han havde målnæse. Kender ikke en spiller, der har misbrugt så store chancer uden også at smide nogen i rusen.

Bendtner er nu et meget godt bud. Eller Antipas i Brøndby, er også en mand, der efterhånden er mest kendt for enorme afbrændere.

Dermed ikke sagt at Matri på nogen måde er undskyldt for sit pauvre indtryk i Milan.


Robinho??????????????
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Jeg synes det er svært at finde andre spillere, på det niveau og rutine, som vil være ligeså tilfredse med den rolle som Zaccardo... Lige pånær vores tro soldat, Bonera...

jeg mener nu at huske at der allerede op til sommervinduet var tegn på at zaccardo ikke var tilfreds. agentudtalelser, og zaccardo selv der virkede uforstående over at han kun fik et kvarter på banen i foråret.
derudover - synes jeg - at de gange han har været på banen i denne sæson, har han ikke virket som om han kunne (og derfor ikke gad) at kæmpe for spilletid. om det er manglende evner eller manglende gejst der gør at poli og bonera bliver valgt ved jeg ikke, men når nu de gør kan jeg ikke se en grund til at beholde ham - især ikke hvis serie a´s midter- og bundhold vil give en sjat penge for ham
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Så er Honda i hus, og Rami er også mere eller mindre officiel.

Win/win i aften. Enten går vi videre, ellers også ryger Allegri forhåbentligt på porten, hvis vi ryger ud.
Mojn do!
annonce