Snak

Mere indhold efter annoncen
Er Perin ikke for smadret? Syns godt nok han har trukket sig nogle skader de senere år hvorfor han er strandet i Genoa.

Det kommer vel an på hvordan Montella vil spille, Fossa. Mati er dog nok væk.

Rino ser i øvrigt ud til at være på vej tilbage til Milan. Som cheftræner for vores Primavera. Jeg gad virkelig godt se en træningsseance under Rino. Jeg har lidt svært ved at forestille mig det..
De Lgijt var en katastrofe for Holland mod Bulgarien. Nu tvivler jeg stærkt på, om han kommer, men nu har jeg en forkærlighed til hollandske spiller, og hvis prisen skulle være fornuftig, kunne det da blive spændende.


Af Poli, Kucka, Mati og Sosa ville jeg helst beholde Mati. Synes faktisk han har leveret ganske respektable indhop med skader i mente.
Glædelig nyhed: Bonaventura har genoptaget træningen efter 4 måneder på sidelinjen. Glæder mig godt nok meget til at se ham spille for os igen. Han har været savnet den gode Bonaventura.
Grande Milan!
Tyder på det bliver Morata og så til den vanvittige løn af 7,5 mio. euro pr. år.

Det er en om´er, Fassone.
Mojn do!
Haha, Foggy. Du er simpelthen så sønderjysk som man kan blive når det angår penge - kig lige tilbage på dine seneste mange indlæg angående priser. Ikke én gang syns du prisen er okay, alle er overbetalte. Det minder mig sgu om min den gamle når han en sjældent gang handler ind, og beklager sig over de vanvittige priser Føtex kræver nu om dage.

Jeg gad godt se dig stå og duellere med en sælger på Vorbasse marked på kroneniveau. Tror det kunne være underholdende :)
Haha! Troede det var nordjyder der var kendt for den slags. Jeg havde fornylig en lang diskussion med en B&O sælger fra Frederikshavn over 20% på et par høretelefoner, som jeg var blevet lovet. De længder folk vil gå for knapt 500,- dkr. :|

Men jeg giver dog Foggy ret mht. Morata. 40-45 burde være rigeligt, og lønnen burde aldrig overstige 5 mio euro. Men det er vel prisen man betaler når man ikke er blandt de mest attraktive som klub.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Hehe, jeg er jo selv sønderjyde så jeg kender udemærket til den stramme fornemmelse man får i kroppen når der blir for meget "københavnerpriser" over det.

Priserne i fodbold er bare blevet latterlige fordi der er kommet så ekstremt mange penge i fodbold. Særligt angriberpriserne er skudt helt af. Men det handler nok også om den kommercielle værdi er større ved angribere fremfor andre positioner på banen. Derfor syns jeg tit man ser en angriber som har en reel værdi der ganges med to.

Jeg tror så heller ikke FIFAs slækken på agentlicenser og krav hjælper særlig meget fordi der nu er flere agenter og mellemmænd, involveret i én handel, som allesammen skal betales en x sum af købssummen.
Ift Morata køber jeg dog ikke GDS´ historie, fordi vi snakker lige op til CL-finalen som Madrid dog kommer til at tabe. Men at Morata allerede skulle have givet sit ja på nuværende tidspunkt inden sæsonen er helt færdig, virker bare besynderligt.
Mener Morata sidste år udtalte, at han ikke ville skifte til Napoli (de var interesseret i sommers) af respekt for Juventus.
Det in mente, er det så realistisk med et skifte til Milan?

Tingene ændrer sig selvfølgelig i fodbold, og det kan også være, det kun var i sommers, han mente, da han han lige havde foretaget sit skifte.
Det er meget simpelt. Morata VIL til Chelsea. Chelsea vil IKKE give den pris, Real forlanger. Milan VIL give den pris, Real forlanger. Real VIL naturligvis helst sælge til højeste bud - Milan.

Jeg fatter simpelthen ikke, at man vil give en spiller som ham 7,5 mil Euro i løn! Ordet hjernedød er i bogstaveligste forstand det mildeste ord jeg kan komme på i dette sammenhæng.

Det jeg frygtede mest, da kineserne ville komme til?

Jeg var aldrig i tvivl om, at vi ville komme til mange penge med kineserne. Men jeg frygtede mere end noget andet, at vi ikke ville kunne finde ud af at bruge dem fornuftigt. Som det ser ud nu, så sker netop dét, jeg frygtede. Fy for satan hvor er vi dårlige købmænd!

Jeg er rasende, og hvis den handel går igennem, bliver jeg det endnu mere.
Grande Milan!
annonce