Snak

Mere indhold efter annoncen
@Foggy
For mig har det egentlig ikke så meget med "for og imod" at gøre.

Jeg finder det blot bemærkelsesværdigt hvis Montella skulle skifte væk fra 4-3-3 i sidste del af sæsonen, for derefter at vende tilbage til det i starten af den nye sæson.

Nuvel, jeg tror også at meget afhænger af hvad vi formår at hente på transfermarkedet. Det ser rigtigt svært ud at skabe et hold hvor der bredde til at spille med wings.
Et bud kan være, at Milan gik i stå i april med flere kampe uden sejre med 4-3-3, og Montella derfor ændrede på systemet for at ændre på dette.

Med 3-5-2 skal vi have endnu en starter. Vi kommer ikke i top4 med Zapata eller Paletta om startere.
Mojn do!
Hvis en realistisk pris på Belotti er €60M, så begriber jeg ikke at Belotti er gået med til at indskrive en klausul på €100M i sin kontrakt - vel at mærke kun for udenlandske klubber.
Det er vel næppe anken at man er villig til at sælge billigere til konkurrenter.

Vi kan diskutere hvem der er bedst, men Morata er vel i hvert fald et mere "sikkert" kort, da han har bevist sig på topniveau. Det savner vi stadig at se fra Belotti.

Forstå mig ret, jeg synes Belotti er en rigtigt god spiller og det ville glæde mig at se ham trække en MIlan-trøje over hovedet.
Jeg er samtidig stor fortaler for nationale spillere. Men her synes jeg så også at det der peger mod Belotti hører op.
Og skal vi investere et beløb i den størrelse, mener jeg at al logik peger mod spanieren. Ikke mindst fordi har passer perfekt ind i Montellas beskrivelse af en 9er.
Mussachio skulle være på plads.
Men tør nu først at glæde mig over Kessie og Rodriguez når det bliver officielt.
Ang Morata, så virker det helt crazy og især lønnen. Jeg tror aviserne er gået i selvsving. Om han vitterlig kunne finde at på tage til os, må tiden vise!

Min største bekymring lige pt er klart Donnarumma situationen. Må indrømme jeg klart havde forventet at knægten havde forlænget nu. Montella var også noget skarp i sin udtagelser ang Donnarumma forleden. Hvor han jo et eller andet sted sagde mellem linjerne, at klubben havde strukket sig så langt som muligt nu og at Donnarumma måtte træffe en beslutning!
Håber godt nok at forlængelsen kommer plads inden for de næste 2 uger! For ellers bliver jeg rigtig bekymret!!
Milan are negotiating the sale of Jose Sosa to Antalyaspor [SportItalia].

Kunne være fint at få ham afsat.
Mojn do!
Jeg synes ham for Villarreal se interesant og er rigtigt god med bolden. Når bonaventura kommer tilbage samt kessi ( forhåbentligt ) og så synes jeg godt vi kunne bruge Milan badej for Fiorentina eller kovacic fra Madrid. Morata ville være interesant og hvis vi så kunne beholde delafeo og suso eller købe keita fra Lazio hvis delafeo ryger til Barca, på backen synes jeg de siglo skal sælges med hans svingene præsentationer og køber Conti fra Atlanta. Sælges : montolivo sosu de siglo bacca zapata Honda ( er vist allerede væk )
Bestemt væk med ham !
En reminder til dem, som vil deltage i Zio Fester Cup.

Sidste deadline imorgen 23.59 med bud.
http://www.football-italia.net/103130/paletta-and-zapata-antalyaspor-too

Lige før det vil være sommerens bedste handel, hvis vi kan skippe alle tre af sted i én handel.
Mojn do!
Fuck alt det der. Det er ligegyldigt.

Næsehornet er tilbage! RINO !!!!!!!

Nu skal der ses Primaverabold næste sæson. No doubt. Hiver hele familien med til Milano.
annonce