Snak

Mere indhold efter annoncen
@GM
Referencen til Montella kunne jo skyldes at Donnarumma som bekendt er spiller på det hold som Montella er ansvarlig for.
Synes sgu det er for nemt at tørre den af på pressen. Den lugter virkelig meget, når man siger: Ingen kommentar. "Jeg skal ikke forklare mig overfor Raiola". Det er jo ti gange nemmere at holde afstand fra det, men det gør han ikke.

Grande Milan!
Rosseneri

"Referencen til Montella kunne jo skyldes at Donnarumma som bekendt er spiller på det hold som Montella er ansvarlig for."

Ja, det kan du have ret i. Men havde Raiola sagt: Milan fans kan være rolige. Eller Milan kan være rolige, så havde jeg ikke haft mine tvivl. Men når han siger Montella kan være rolig efterfulgt af der er ingen der siger Donna nødvendigvis SKAL sælges, så synes jeg den lugter af svar på tiltale fra Raiola til Montella.

Nå men anyway så bliver vi nok klogere den kommende tid.

Med hensyn til Donnarumma er min holdning klokkeklar:

Minimum 3,5 i løn + anførerbindet. Accepterer han ikke dette, skal han sælges til højst bydende klub hurtigst muligt. Donna har tidligere udtalt, at han ønsker et forstærket Milan mandskab. Dette skal selvfølgelig indfries af Milan, ellers har Donna sin fulde ret til at skifte til et stærkere hold.
Grande Milan!
Syns sgu man er efterladt med en lidt slatten fornemmelse ovenpå den her sæsonafslutning. Første halvdel af sæsonen rigtig stærkt, mens anden del har været skuffende med en dårlig januar måned og rædselsfuld afslutning på sæsonen.

Plizzari, Storari, Antonelli, Montolivo, Mati, Honda og Cutrone er et eller andet sted udenfor bedømmelse med baggrund i for få optrædener pga reservemålmand, ungdomsspiller, marginaliseret eller meget skadesplaget sæson.

Jeg kan kun svinge mig op på Donna, Romagnoli, Jack, Suso, Abate og Deulofeu, som er spillere som gennemgående har haft en god sæson med skønhedspletter her og der.

Når jeg kigger mine notater igennem er det desuden påfaldende at Locatellis præstationer falder ca samme tid, hvor Montella er tvunget til at flytte Jack pga Niangs uduelighed. Det understreger egentlig bare min opfattelse af at Jack er vanvittig vigtig for det her hold.

Montella havde jeg klasket op på en 10er, gammel skala, efter efteråret. Nu vakler jeg mellem 7 eller 8, hældende imod det første.
Hvilken slags spiller er Kessie egentlig? Playmaker eller mere en oprydder eller et mix?
Dynamisk 2vejs spiller.
Deulofeu bekræfter selv sin afsked på Twitter.
De italienske aviser skriver, at Donnarumma har bedt om en så kaldt "release clause", hvis ikke holdet formår at kvalificere sig til CL anno 2018. Milan har efter sigende accepteret hans krav.
Grande Milan!
Fesent hvis det er rigtigt. Han er ung og vil have masser af muligheder for at spille CL i en anden klub lykkes det ikke for Milan de næste par år.

Men men, sådan er det vel nu til dags, der må dog være en frikøbspris i en vis størrelsesorden i den aftale, skulle den vise sig at være sand.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Nu er det La Repubblica som skriver, så man skal nok være varsom..

Men hvis den står til troende, wow hvilken klubmand. Håber han kløjs næste gang han demonstrativt kysser logoet - what a fake. Fuck off.
annonce