Snak

Mere indhold efter annoncen
@ GM

Ok - jeg kender ikke til Ederson, da jeg ikke har set det fjerneste til Benfica i år. Voldsom sum dog for en målmand.
Den pris er vel ikke så voldsom når jeres målmand koster 150 millioner euro.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Ok - jeg kender ikke til Ederson, da jeg ikke har set det fjerneste til Benfica i år. Voldsom sum dog for en målmand.

Og især en brasiliansk én af slagsen, men sølle fem U23 landskampe på CV´et.

Pengene sidder i dén grad løse i Manchester.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Det er ham her:

https://www.youtube.com/watch?v=40ZXH4CnSqI

Han bliver den dyreste målmand nogensinde. Dermed overgår han Buffon´s pris fra Parma til Juventus.
Grande Milan!
Han ser godt nok klejn ud, men i flg. Transfermarkt er han 1,88. Bestemt ikke stort for en keeper, men omvendt heller ikke uhørt lille.

Jeg hæfter mig dog ved at han er meget klassisk sydamerikansk i sin stil og står ofte og varmer målstregen. Det kan givetvis blive et problem for ham i PL.

Nuvel Man City og PL rager mig en høstblomst. Det glæder mig at der er en bejler mindre til Donnarumma.

Som @GM skriver, ville det være et lækkert scenarie hvis Raiola stod uden potentielle destinationer til spilleren og dermed måtte stikke piben ind.

Jeg synes både Fassone og Montella fint understreger at de hekt klart planlægger en fremtid med Donnarumma og at han anses som en hjørnesten i det projekt der nu skal startes op. Herunder også at man er villig til at gå langt økonomisk.
Jeg har svært ved at se hvordan Raiola skulle mangle potentielle destinationer for Donnarumma, specielt med tanke på kontraktsituationen.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
For at afslutte La Repubblicas artikel så nævner de også en gammel traver; Zlatan.

Der havner jeg altid i ambivalente følelser med det jeg syns om han karakter, person og evner kontra hans alder, nuværende skade og den ensformighed alle hold med Zlatan spiller på.
Lentini - hvis det alligevel har interesse, så vil jeg anbefale at se ScoutNationHD´s video om Ederson Moraes istedet. Meget mere fyldestgørende og bedre til at vise styrker og svagheder end den GM linkede til.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
@Gusten
Det skal naturligvis ikke forstås som at det skorter på klubber der gerne vil have fingrene i verdens største målmandstalent.

Men der er givetvis kun en lille håndfuld klubber der ville kunne friste Donnarumma (hvis det usandsynlige scenarie skulle opstå hvor man ikke kan komme overens).
Jeg ser det som Bayern, Man Utd, Man City, Chelsea, PSG, Real Madrid og Barcelona. Jeg er så godt som overbevist om at Juventus ikke er en option.

Bayern har Neuer og er dermed, selvsagt, ude af ligningen. Man City har lige signet verdens dyreste målmand (??!!). Chelsea har Courtois mens Barcelona netop har forlænget med Ter Stegen. PSG har mig bekendt slet ikke været på tale og er vel ganske fint tilfreds med Kevin Trapp.

Det efterlader Man Utd og Real. Skulle Real vælge at holde på Navas, er der dermed heller ikke bud efter De Gea og, som følge deraf, heller ikke bud efter Donnarumma fra EL mestrene.

Hvis denne kabale går op (set i perspektivet fra alle os der ønsker at Donnarumma bliver i klubben), kan Raiola ikke rigtigt spille det spil han er så god til. Dermed er der også mindre pres fra hans side for et skifte.

Når det er sagt, så er jeg overbevist om at forlængelsen kommer i hus. Donnarumma (sammen med Locatelli) er jo selve symbolet på fremtidens Milan. Det er fint nok at vi henter nogle "tunge/tungere" navne på kort sigt, men på langt sigt drejer det sig om at have en klub der er attraktiv for de største talenter i verden.

At miste Donnarumma ville fuldstændigt underminere kineserne inden de overhovedet er kommet i gang. De har simpelthen ikke råd til ikke at finde en løsning. Koste hvad det vil.

Det ved den fede pizzabager naturligvis også og han har givetvis også fortalt Donnarumma at han sagtens kan presse citronen lidt mere.
Med Fassones seneste udmeldinger om at vi har behov for vished på posten snarest muligt, er Raiola dog presset lidt da jeg er sikker på at Donnarumma ønsker at blive.
Det er da også yderst atypiske meldinger man hører fra Raiola i disse dage.

Fassone skal i den forbindelse have kredit for at vise snilde.
Rossoneri

"At miste Donnarumma ville fuldstændigt underminere kineserne inden de overhovedet er kommet i gang. De har simpelthen ikke råd til ikke at finde en løsning. Koste hvad det vil."

Enig, kineserne vil næppe tabe ansigt ved at miste Donnarumma - det absolut største talent verden over p.t. Den nye ledelse vil helt sikkert være angst for at det kan give negativ domino effekt. Forstå mig ret, mister man Donnarumma, har man mistet en meget vigtig spiller. Det kan få andre potentielle spillere til at vælge klubben fra. Det vil kineserne næppe risikere. Jeg er da også ret sikker på, at man vil strække sig langt for at nå til enighed med Donna.

Personligt ser jeg Donna som grundstammen på det kommende Milan hold. Han SKAL skrive under på en forlængelse - sådan er det bare!

Grande Milan!
annonce