Snak

Mere indhold efter annoncen
@Lentini

Jeg er enig i at lønnen er meget voldsom. Men lad os nu se hvad det ender med, en ting er hvad pressen, en anden ting er virkeligheden.
Hvis lønnen holder, har jeg læst han kommer til at få cirka ligeså meget som Buffon.
Det er VILDT!
Men når det er sagt, hvad ville han ikke tjene i City, Man Utd, Barca eller Real Madrid....

Jeg tror han forlænger og hvis løn rygterne holder. Er Donnarumma ikke mere et talent for os, men en profil og skal bedømmes derefter!


@ Great Milan

Okay. Han er uden tvivl en dygtig spiller, men det er godt nok mange penge at kaste efter ham.
Jeg mener Morata sluttede med at tjene omkring €4mil om året, hvor han nu vidst tjener cirka 5. Men det er alligevel en seriøs lønstigning, må man sige...
Serge Aurier: Milan har været i kontakt med agenten til Serge Aurier. Ifølge rygterne er spilleren blevet overbevist om kinesernes projekt. Han har en kontrakt med PSG, som udløber i 2019. Ifølge Transfermarkt har Serge Aurier en værdi på 15 mil Euro. Det er en okay pris for en spiller i hans klasse.
Grande Milan!
Aurier er en gigantisk cunt og ikke videre populær i PSG, hvor Meunier også er den foretrukne til de store kampe. Efter seneste stunt er der sikkert ikke mange af de store klubber som tør satse på Aurier, hvilket taler for at man kan få prisen ned.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Aurier??? Højreback er da ikke der Milan har størst udfordring.

Raiola har snablen godt nede i Milans nyfundne pengekiste.
Bosse

"Efter seneste stunt er der sikkert ikke mange af de store klubber som tør satse på Aurier, hvilket taler for at man kan få prisen ned."

Har ikke hørt noget i den retning. Hvad gjorde han?Lynild

Milan er på udkig efter en ny højre back. Atalanta´s Conti har også været nævnt.
Grande Milan!
Atl. Madrid: Den spanske klub viste seriøs interesse i i flere Milan emner. Suso, Deulofeu og Belotti. Men det kan de godt glemme alt om, da de er ramt af UEFA´s Financial Fair Play. De må ikke købe spillere i 2017. Det var vel nok ærgerligt ;)
Grande Milan!
Han har raget en betinget dom til sig for "overfald" på en politimand. Videre har han tidligere gjort sig uheldig bemærket ved at svine træner og holdkammerater i en video på nettet.

http://bleacherreport.com/articles/2616518-serge-aurier-reportedly-suspended-for-laurent-blanc-zlatan-ibrahimovic-slur
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
På trods af at man har Abate og Calabria? Ok.

Der er mere på den centrale midt, man bør forstærke. 1-2 bomstærk mediano og en klasse regista vil gøre underværker for defensiven. Der har PSG en ung italiener, man kunne kigge på, nu hvor man har penge som skidt.
" Der har PSG en ung italiener, man kunne kigge på, nu hvor man har penge som skidt.
"


Han skifter jo ikke til en klub uden CL, det kan vi vel blive enige om.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
annonce