Snak

Mere indhold efter annoncen
Goi,

Det kan vi sagtens! Det var ift. Aurier-transferen, som for mig også har karakter af en "har du penge, kan du få"-handel.
"Det kan vi sagtens! Det var ift. Aurier-transferen, som for mig også har karakter af en "har du penge, kan du få"-handel."

Jo jo, men selvom Milan har penge som skidt skal de vel lige i CL. Og det ser bestemt ikke nemt ud, selvom det stadig er tidligt på sommeren.

Aurier havde jeg holt mig langt væk fra, han er ikke rask i bolden.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Bosse

Tak for info, det havde jeg ikke hørt om. Det med politiet kan ske for selv den bedste, men det er ikke i orden at angribe træneren og sine holdkammerater på den måde. Der er tydeligvis noget i vejen med hans personlighed. Den attitude kommer han ingen vegne med i Milan, det er helt sikkert.
Grande Milan!
Visse spillere kan overbevises med et ambitiøst projekt a la det Milan har gang i, også selv om de er elite spillere. Dog er der naturligvis også dem, som ikke vil spille for en klub, der ikke p.t. spiller med om det hjemlige mesterskab samt CL. Her tror jeg personligt, at Verratti er en af dem, der desværre ikke vil til Milan p.t. Men jeg er også fint tilfreds med Kessie og Biglia til midtbanen, hvis de kommer til Milan her og nu.
Grande Milan!
Vangioni: SPAL har kontaktet Milan angående Vangioni. Milan er villig til at sætte sig til bords og snakke et evt. salg af venstre backen. Det vil være en fin destination for Vangioni og rigtig fint for Milan at komme af med ham.
Grande Milan!
Jeg vil gerne have Serge Aurier til Milan, selv om Conti vil være at foretrække. De vil være en opgradering ift. til Abate og Calabria.

Mojn do!
vi har blødninger nok i forsvaret. ingen grund til at gå efter aurier.
Så er Kessie i hus!
ser fornuftigt ud indtil videre. håber at morata kommer i hus, vi mangler en klasseangriber
Dejligt det går forholdsvist hurtigt. Med Galliani tog indimellem evigheder.
Mojn do!
annonce