Snak

Mere indhold efter annoncen
for ikke at snakke om den tid det tog ham at snakke om alle de mulige transfermål
I øvrigt godt strikket sammen den handel for Milans vedkommende, da det er to års leje med pligtkøb derefter.

Kessie vil få trøje nr. 19 som i Atalanta.
Mojn do!
Herligt med Kessie. Glæder mig til at se ham i aktion i den smukke Milan trøje.
Grande Milan!
Efterhånden flere år siden jeg har købt en trøje, fordi jeg ikke går med dem længere, men jeg overvejer at købe en Kessie-trøje. Også fordi den nye trøje er lækker.
Mojn do!
Fuldstændig fantastisk at vi napper Kessie og så endda på en 2 årig lejeaftale med tvunget købsoption - hvilket giver os et større råderum nu og her til yderlig forstærkninger.
Kessie er som jeg ser det, en kæmpe signing. Et af de mest hypet talenter i serie a vælger os fremfor fx Roma og Chelsea. Det er simpelhen pisse godt gået af de nye ejere - intet mindre.
Er der nogen der kan forklare mig hvordan Atalanta kan gå med til sådan en aftale? Ingen tvicl om at det er klasse køb af Milan, men 2 års leje er da mindre (tror jeg) end hvad Atalanta sikkert kunne få fra andre udenlandske klubber. Det virker tit som om at handler, italienske hold indbyrdes, er lidt mere fordelagtige end hvis de sælger til udlandet.
@ Pirlo

Jeg tror aldrig Chelsea interesse materialiserede sig i noget konkret. Sky hævdede hele tiden at det var et parløb mellem Roma og Milan. Jeg har det anelse blandet med handlen fordi jeg har et andet syn på Locatelli end Montella. Men nuvel - han skal da være velkommen.

@ Brætmand

Vi ved endnu ikke hvor meget vi skal betale i lånesum for Kessie. Der har tidligere været snak om 5-6mio. Så er der de resterende 22-23mio som også meget vel kan være aftalt betalt i rater.

Men for Milan er der den fordel lige nu at man kan investere ekstra. Regningen skal dog betales i sidste ende. Det er et bevidst gamble med det mål at hente en CL-plads.

Pirlo

"Fuldstændig fantastisk at vi napper Kessie og så endda på en 2 årig lejeaftale med tvunget købsoption - hvilket giver os et større råderum nu og her til yderlig forstærkninger.
Kessie er som jeg ser det, en kæmpe signing. Et af de mest hypet talenter i serie a vælger os fremfor fx Roma og Chelsea. Det er simpelhen pisse godt gået af de nye ejere - intet mindre."

Fuldstændig enig! Det er glimrende købmandskab af de nye ledere.

Nu gælder det Biglia.
Grande Milan!
Brætmand

Du har ret. Man ser tit, at italienske klubber handler lidt mere gunstigt mellem hinanden i forhold til udenlandske klubber. Dette handler nok i høj grad om, at udenlandske klubber blot betaler det, de italienske klubber kræver.

Kessie: Vi betaler 8 mil Euro for 2 års lån for Kessie. Når de to er gået, skal vi købe ham for 20 mil Euro. Derudover er der aftalt en bonus på 2 mil Euro. Så alt i alt 30 mil Euro for Kessie.
Grande Milan!
@GM
Vigtigt at notere sig at vi ikke KAN købe Kessie, vi SKAL købe Kessie.
annonce