Snak

Mere indhold efter annoncen
Korrekt, Rosso. Tror bestemt også vi bliver glad for ham. Men af de navne der er nævnt i forbindelse med Milan indtil videre, ser jeg mest frem til Biglia. Nøj hvor vil jeg gerne se ham spille på Milans midtbane, der i den grad har manglet folk, der kan spille fodbold. Belotti overgår naturligvis alle de nævnte navne, men den handel ligger nok lidt mere fjern end Biglia handelen gør.
Grande Milan!
Der begynder ihvertfald at tegne sig et billede af et hold. Biglia kommer vi nok til ar vente lidt på fordi læste mig til at hans agent, Montepaone, først kommer til Italien midt-juni.

Rodriguez er der snak om kan blive officiel i næste uge. I den henseende, venstre back, tror jeg også vi blir klogere på De Sciglios fremtid efter Juves finale imorgen.

Di Marzio melder at Keita vil til Juventus hvorfor vi skal finde et alternativ dertil. Hvem det så er syns jeg er svært at blive klog på.

Så tror jeg også Morata delen for alvor tager fat i næste uge når finalen i CL er overstået.

En anden interessant del er så om det blir ved Musacchio, Rodriguez, Kessie, Biglia, Morata & alternativ til Keita, eller vi har tænkt os mere. Antallet stemmer ihvertfald overens med det Fassone tidligere har snakket om.

Yderligere skal vi også have afsat spillere. Der blir det også interessant at se på hvor dygtig eller dårlig vi er til det. Fordi alle kan sprænge banken i indkøb, men afsætte overskudsvarer er immervæk en hel anden besværlig manøvre.
Jeg vil mene, det er vigtigt at få hentet endnu en midterforsvarer. Romagnoli døjer med en skadet menisk, og vi ved ikke, hvor slemt det er.

Hvis en af Zapata eller Paletta sælges, skal der en ny ind. Milan er nødt til at prioritere den defensiv.
Mojn do!
Tak for svar, d´herrer. Altid en fornøjelse at skrive herinde med så gode tilbage svar. Tillykke med købet og hvor bliver det spændende at følge Milan fremadrettet tilbage mod storhed. Får i Morata, bøjer jeg mig i støvet. Han er virkelig klasse.
Vi er enige om, at hvis vi ender med Morata, så køber vi nok ikke Belotti?
Jeg tror bestemt kun vi køber 1 angriber dette vindue. Håber virkelig at vi har budgettet til også at klemme papu gomez eller et alternativ ind så vi kan have Jack blive i midten
Jeg tror kun vi køber en profileret angriber, Morata eller Belotti. Men om vi kun køber en, udover den profilerede, ved jeg ikke. Jeg tror det kommer lidt an på om man får bud på Lapa, og hvad man evt tror man kan hente ind istedet. Lapa har egentlig gjort rimelig god reklame for sig selv efter han slog Bacca af med mål samt landsholdsdebut mod San Marino med tre mål til følge.

Hvis man som i vinters får et tilbud tilsvarende det Marseille ville give, 20mio EUR, tror jeg man er mere end lydhør.

Jeg er ligeledes som Foggy en anelse bekymret for Romagnoli. Men om vi ligger inde med økonomiske ressourcer til at gøre noget anser jeg som en smule tvivlsomt.
Mancini vil have Conti og Gomez til Zenit, så Milan skal ikke trække den alt for længe.

Lige nu ser fokus ud til at være på den angriber, der skal score målene i næste sæson.
Mojn do!
Tsk tsk Mancini. Har det aldeles fint med han har placeret sig i glemslen i Skt.Petersborg. Så slipper vi for at høre på alt hans kloge ævl i medierne.

Hvis Milan vitterligt vil signe nogen af de to nævnte, så får vi dem også.

Di Marzio skriver at vi også er igang med at se hvad der er muligt at gøre omkring Celtics angriber, Dembele. Den anser jeg kun muligt hvis man som nævnt før kan afsætte Lapadula til en tilfredsstillende sum.

Yderligere nævner han at Fassone & Mirabelli skal mødes med Jorge Mendes ifbm CL-finalen. Jeg har lidt svært ved at gennemskue hvem vi muligvis har på blokken i Gestifute, eller om det bare er høflighedsvisit. Vi virker bare ikke til at spilde tiden på det pt.

Gestifute tæller Bl.a.; Jamés, Diego Costa, Di Maria, Andre Gomes, Renato Sanches, Pizzi, Otamendi, Andre Silva, Mangala, Garay, Semedo, Carlos Vela, Semedo, Ruben Neves, Miguel Veloso og Pepe.

Edit: 2 sidstnævnte kontraktfrie.
http://www.football-italia.net/103574/donnarumma-row-over-clauses

Sælg ham til højest bydende. Så har vi også penge til vores angriber.
Mojn do!
annonce