Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi bliver nødtil at forlænge med donnarumma ellers kan vi aldrig på sigt få ham solgt til et crazy beløb.
Men nok er nok og har pressen ret, har vi også givet ham en deadline ellers sælger vi ham.

Tror ikke jeg gider bruge mere tid på donnarumma rygter. Nu må vi bare se hvad der sker.
Hehe rolig nu, Foggy. Lad dem spille sine kort. Nu skal du også have for øje at Milan, ligeledes som Raiola, kan plante nogle historier i pressen.

Men vi kan da fint indføre en kontraklausul at såfremt vi kvalificere os til CL er samarbejdet mellem Gigio og Raiola opsagt og han tilmed skal betale os 50mio EUR i kompensation for at være træls.
Midt juni er dog den deadline hvori Milan har udbedt sig svar fra Donna. Og iflg sammenstemmende forlydender så nåede man ikke til enighed i Montecarlo fordi Mirabelli ikke ville indsætte den klausul som Raiola efterspørger.

Det er meget muligt jeg står ene med den mening, men syns det er fint arbejde af Mirabelli. Der er fremlagt et projekt. Syns om det eller ej. Either you´re in or you´re out. Støt projektet 100pct uden bagdørsklausuler eller find en anden klub. Syns det er fint at forlange en fuldstændig dedikation.

Milannews siger i øvrigt at kontakterne omkring Andrea Conti blir genoptaget i næste uge igen. Jeg har stadigvæk lidt svært ved at forstå den hede interesse om så han skal spille wingback eller normal back.
Sky Sports snakker i øvrigt om at Cafú er på vej tilbage til klubben i en rolle. Jeg håber at det har noget at gøre med den ikke-eksisterende scouting i navnligt Brasilien, som blir opgraderet. Vi har været svage på det punkt i samme øjeblik som Leonardo forlod klubben.
Conti er bestemt dygtig og han har virkelig et godt drive i sig. Men vi har allerede Abate, de Sciglio og Calabria. Ved ikke om conti kan dække venstre side.

De Sciglio er jo nok fortid, han afløses af Rodriguez. Hvem skal Conti afløse?

Fokus bør være på en erfaren midt med leder evner, en meget dygtig kant med fart og fleksibilitet samt en klasse angriber der kan spille alene på toppen via fart og fysisk, men samtidig skal han også kunne indgå i opspillet.
Abate og Calabria er jo mere skadede, end de er klar.

Mojn do!
Foggy

"Abate og Calabria er jo mere skadede, end de er klar."

Enig, og så er Calabria ikke god nok til at starte for Milan. Derfor er det klart og tydeligt for enhver, at vi har brug for en højre back. Snakken om De Sciglio forstår jeg slet ikke, da han jo er en færdig mand for Milan. Det eneste man venter på er, at CL finalen skal færdig spilles, så Juventus har tid til at se på transfer.
Grande Milan!
Mødet mellem Jorge Fassone, Mirabelli og Jorge Mendes i Cardiff bliver spændene. Han har jo flere spillere under sig, så gad vide, hvem der her skal tales om. Måske er det bl.a. Pepe, der er på tapetet. Ham vil jeg virkelig gerne have til Milan. Synes stadig han har et højt niveau, og så gør det ikke noget, at han er transfer fri.
Grande Milan!
Enig. Pepe skal være hjertelig velkommen. Vi har brug for den slags rutine og kvalitet.
Mojn do!
Arrh skal vi nok ikke lige holde os fra Pepe, 34 år og kræver nok en heftig løn. Bevares manden ved hvad han laver men syntes ikke der er meget fidus i lige den der.
annonce