Snak

Mere indhold efter annoncen
Morata må hjertens gerne blive langt fra Milan. Synes Moussa Dembele og Andre Silva begge er bedre angribere end ham. De er ikke afhængige af 4-5 mand, der skal fodre dem konstant. De kan begge meget mere på egen hånd, og det er sådan nogle angribere vi skal bruge. Lidt a la Shevchenko typen. Husk at Real Madrid er et hold, der laver rigtig mange mål. Dette først og fremmest takket være verdens bedste fodboldspiller Ronaldo og derefter Isco, Modric, Kroos, Bale, Marcelo osv. med en masse assist og fremadrettet spil.

Så jeg ser meget gerne Belotti og enten Dembele eller Silva komme til Milan fremfor Morata.
Grande Milan!
"Morata må hjertens gerne blive langt fra Milan. Synes Moussa Dembele og Andre Silva begge er bedre angribere end ham. De er ikke afhængige af 4-5 mand, der skal fodre dem konstant. De kan begge meget mere på egen hånd, og det er sådan nogle angribere vi skal bruge."

Moussa Dembele som spiller i Skotland, det er jo lettere useriøst at mene han skulle være bedre, når du ikke kan bedømme ham bare nogenlunde i den liga.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Tro mig der er render mange spillere rundt i diverse ligaer med at lavere niveau end La Liga og Serie A, som har et højere niveau end nogle spillere i topklubberne i henholdsvis La Liga og Serie A. Man skal bare lige have øje på dem. At man spiller i La Liga og for Real Madrid gør dig ikke nødvendigvis en bedre spiller end andre, der løber rundt i lavere ligaer. Thomas Gravesen har også spillet for Real Madrid just to mention.
Grande Milan!
Det ændre bare ikke rigtig på det jeg skrev før, det er ganske svært at bedømme ham i Celtic, når de vandt ligaen med 30 points foran Aberdeen og scorede over 100 mål i 37 kampe.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Jeg forstår heller ikke Morata-leden, jo pga. hans tid i Juve fair nok, men da ikke på hans fodboldmæssige kvaliteter? Han har scoret over 20 mål i samtlige turneringer i år, og det som reservespiller i RM.

De er ikke afhængige af 4-5 mand, der skal fodre dem konstant. De kan begge meget mere på egen hånd, og det er sådan nogle angribere vi skal bruge."


Hans assist til Cuadrado i Bayern sidste år vidner ellers om en spiller, der om nogen kan noget på egen hånd. Men det må du jo selv om.
DQ

"Moussa Dembele som spiller i Skotland, det er jo lettere useriøst at mene han skulle være bedre, når du ikke kan bedømme ham bare nogenlunde i den liga."

Man kan vel bedømme alle spillere uagtet hvilken liga de spiller i. Ellers var der vel ikke grund til at hyre talentspejdere? Dembele er jo alt for god til den skotske liga, det må du da give mig ret i. Knægten er ung og et ukendt navn i dag, men hans talent og potentiale er da til langt mere end Celtic. Han er stadig meget ung, og man skal jo starte et eller andet sted.
Grande Milan!
"Man kan vel bedømme alle spillere uagtet hvilken liga de spiller i. Ellers var der vel ikke grund til at hyre talentspejdere? Dembele er jo alt for god til den skotske liga, det må du da give mig ret i. Knægten er ung og et ukendt navn i dag, men hans talent og potentiale er da til langt mere end Celtic. Han er stadig meget ung, og man skal jo starte et eller andet sted. "

Knægten er ikke særlig ukendt, jo måske for folk som følger Serie A. Men han er nu ganske kendt i UK, han scorede en del mål i Fulham mindes jeg.

Og det er da fint med talentspejdere, men det er altså bare lettere at være god/se god ud mod hold som Ross County, Motherwell, Kilmarnock osv.

Og at han er for god til Celtic, gør ham vel ikke videre god nok til Milan som vil tilbage i toppen af Serie A.

Udover det får Milan ham ikke, hvis de store i PL begynder at byde på ham. Der er allerede rygter om Chelsea vil ligge £40 mio for ham. Vil Milan det?
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Lynild

"Hans assist til Cuadrado i Bayern sidste år vidner ellers om en spiller, der om nogen kan noget på egen hånd. Men det må du jo selv om."

Alle spillere har vel nogle få gode glimt i løbet af de mange kampe de spiller. Vi skal ikke bruge en spiller, der viser noget godt i glimt. Vi skal bruge nogle som kan vise noget kontinuerligt, og det kan Morata ikke.
Grande Milan!
DQ

"Og det er da fint med talentspejdere, men det er altså bare lettere at være god/se god ud mod hold som Ross County, Motherwell, Kilmarnock osv.

Og at han er for god til Celtic, gør ham vel ikke videre god nok til Milan som vil tilbage i toppen af Serie A. "

Du har ret i den øverste sætning. Det er lettere at lave mål i Skotland i forhold til La Liga. Men som jeg ser Dembele, så er han alt for god til at rende rundt i den skotske liga. Det giver ikke nødvendigvis en garanti for at han kan bombe i Serie A, men ser man på hans potentiale og talent, virker det ikke utænkeligt, at rent faktisk kan løfte Milan. Han er hurtig, dribler godt, har en vild god teknik, god på hovedstød og en fin fysik. Synes det er godt spottet af Milan. Bliver spændende at se, hvad det hele ender med.
Grande Milan!
Det er jeg godt nok uenig i, GM. Men dig om det.

Dembele og Andre Silva er begge talentfulde spillere. Det store spørgsmål er om vi kan forvente 15-20 mål fra en af dem plus de kan indgå i relationer som er det Montella søger, og som var den store downside med Carlos Bacca.

Jeg syns begge de to unge nævnte mangler noget i deres afslutningsspil. Andre Silva har jeg set i nogle kampe i CL i år, og omend han kan nogle ting mangler jeg noget klinisk kynisme fra ham. Det var immervæk også den suverænt dårligste CL-pulje de spillede i med FCK, Brugge og på daværende tidspunkt, et kriseramt Leicester mandskab.
annonce