Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes at Belotti og navnlig Morata er et niveau over Dembele, Andre Silva og Dolberg (som Fassone og Mirabelli er kendte fans af).
Men man må også se på hvad der giver bedst mening i et overordnet perspektiv.

Virkeligheden er at vi, med al sandsynlighed, vil kunne hente to af de tre ovenstående alternativer, til samme om samlede omkostningssum som enten Belotti eller Morata. Førstnævnte er i øvrigt lidt af en lotto-kupon da han kun har præsteret på højt niveau i én sæson.

Og hvis vi nu købte enten Belotti eller Morata - hvad så med backupsituationen? Hvem skal tage over i tilfælde af skade, karantæne eller formdyk?
Jeg tvivler på at finanserne er til at hente et alternativ fra samme hylde som Dembele & co.
Og skulle det i øvrigt være interessant for dem at komme til som andetvalg?

Og @GM
Så bliver jeg altså lige nødt til, igen, at understrege af vi godt nok på papiret har lejet Kessie i to år. Men vi har stadig committed et køb af spilleren til en samlet sum af €30M.
Derfor kan det ikke sammenlignes at Roma ville købe spilleren for €28M, idet dette højst sandsynligt også ville omfatte betaling i rater.
Jeg undrer mig i øvrigt også meget over Moratas kategoriske afvisning igår.

Ikke fordi jeg ikke forstår at han ikke ønsker at tage til Milan.
Men mere fordi Fassone så sent som fredag meldte ud at Morata var en spiller Milan var interesseret i og at der var planlagt møde med Real Madrid for at drøfte nærmere.
Rossoneri

Vi ved jo ikke, om Roma skulle betale i rater. Det kan vi ikke udelukke de måske også ville, det er bare overhovedet ikke nævnt i medierne. Stadigvæk flot af Fassone og Mirabelli at fravriste Kessie fra Roma, som oven i købet kunne friste med CL bold kommende sæson.

Fassone og Mirabelli drøftede også Benfica´s højreback Nelson Semedo i går. En meget spændende spiller med fart, teknik og en del assist.
Grande Milan!
@GM
Det ved vi naturligvis ikke, men det er stadig ikke korrekt at sammenligne med at vi "bare" skulle have hentet spilleren på lån.
Atalanta er garanteret min. samme købssum som Roma tilbød. Resten er regnskabsteknisk.

Dét sagt, så er det da super arbejde at ledelsen at vi henter ham for næsen af en klub der, på den korte bane, har et mere interessant sportsligt projekt.
Ift Morata så udtalte han sig i mere generelle termer i et andet interview som ikke er så kategorisk som det til Premium. Måske fordi det var et italiensk medie ? Men som nævnt tidligere bliver da interessant i den kommende uge. Morata kan i så fald komme til at se lidt dum ud.

Måske han i så fald vil få titlen "Mercenario" som desværre begynder at blive en navngivelse af Donna spredt i diverse milanesiske fangrupperinger.

At stoppe handle med Raiola syns jeg er at gå lidt over gevind. Desuden har han både Abate og Jack i folden også. Så at helt nægte et samarbejde kan blive svært for Mirabelli og Fassone. Men jeg er ganske sikker på at netop Real Madrid har gjort en dyd ud af ikke at få Raiola-spillere til klubben. Om det er fordi Raiola er en "gadedreng" eller i en form for loyalitet til den anden superagent, Jorge Mendes, Gestifute, kan jeg ikke erindre.

Raiolas chance denne summer ligger i Manchester og Mourinho. Ellers skal han stille sig på tværs og placere Donna på tribunen. Gad vide om knægten vil det, hvis det når helt derud?
Det synes naturligvis en umulig opgave helt at afstå fra at handle med Raiola. Men jeg synes klart at det giver mening at begrænse det i størst muligt omfang.

Tænk sig at man nærmest forventer et "smooth ride" når det kommer til Jorge Mendes. Det siger vist mere om pizzabageren.
Der var ingen der troede på, at man ville kunne leje Kessie for 8 mil Euro over 2 år, når nu Roma stod klar med en check på 28 mil Euro her og nu.


Som Rosso er inde på, ville Romas eventuelle køb af Kessie i givet fald ligeledes være strikket sammen som et lån med tvungent køb, præcis som Milans er det. Der kan være flere grunde til at vælge Milan frem for Roma - bl.a. højere løn, lettere adgang til spilletid og generelt mindre racistiske fans - men uanset årsagerne, er købet af Kessie selvfølgelig en "transfersejr" til Milan over Roma, som ikke lagde skjul på, at man ønskede spilleren. Jeg er dog fan af underdog-vinklen. "Ingen troede på ..."
Lentini

"Raiolas chance denne summer ligger i Manchester og Mourinho. Ellers skal han stille sig på tværs og placere Donna på tribunen. Gad vide om knægten vil det, hvis det når helt derud?"

Ja, og dette kommer kun på tale, hvis Real slipper Navas og henter De Gea. Ellers kan Donna knægten sidde på skødet af Raiola og hygge sig på Ibiza.


http://www.football-italia.net/103638/milan-warn-donnarumma

Grande Milan!
At Man. U. nåede CL, og at Real vandt både mesterskabet og CL giver os et håb om, at De Gea godt kunne fristes til at fortsætte hos United. Samtidig kan det kun være til fordel for Navas, at han vogtede buret hos de to dobbelte mestre. Det må da give noget kredit. Han så ikke for god ud i går ved 1-1 målet (fejlplaceret, forventede ikke det spark i det øjeblik). Hans højde kom også til tælling. En højere målmand havde nappet den. Men til gengæld havde han kampens bedste og vigtigste redning ved stillingen 0-0.
Grande Milan!
Jeg er ikke sikker på nogen havde snuppet den. Jo måske Schmeichel i 92, men den kommer så overrumplende at det ville være synd at bebrejde Navas den. Han har faktisk en klasseredning på Pjanic´ skud lige udenfor boksen.

Jeg tog ham da gerne i en trerundeskarrussel med United og Madrid, hvis Donna ikke kan finde ud af at tage en beslutning.
annonce