Snak

Mere indhold efter annoncen
I øvrigt utroligt Poulsen ikke har fået bare et gult kort. Han har lavet to-tre frispark, der alle kunne have givet et kort.
Mojn do!
Totalt tosset af Montolivo. Den var sandsynligvis gået, hvis ikke han havde været så hjernedød at lave det lige op af linjedommeren.

Det mest irriterende, er at vi ikke får vores interessante tridente på toppen at se. Faraoen, Balo og Kaká har så mange forskellige spidskompetencer, at kunne der opstå en kemi mellem disse tre ville det være hyperfarligt.

Istedet er Ajax gået hen og blevet decideret ufarlige efter vores udvisning, selvom de startede ret pænt, ved at udnytte vores svaghed på dødbolde. Mon ikke Frank de Boer sparker teenagerne i røven hele pausen.

I øvrigt flot redning af Abbiati på Klaassens super hovedstød.

Ajax gør det også smart, ved at lade Zapata få bolden i opspillet. Han bliver konsekvent forvirret, og har smidt utallige bolde væk. Utilfredsheden med Zapata kan også tydeligt høres på lægterne. Det gør det absolut ikke nemmere, for en spiller der ikke ligefrem er indgrebet af overlegenhed, og aldrig lade sig kyse.

Det er sjovt nok, hvor meget italienerne hader Poulsen. Ja, han spillede meget(overdrevent) hårdt på Kaká dengang i Gelsenkirchen, men det retfærdiggjorde jo ikke Rinos hån af ham i returopgøret. Desuden synes den gængse holdning blandt italienerne, at være at det var Poulsens skyld at Totti spyttede ham i ægget. Og nu hvor han bliver trådt ned af Montolivo, er det naturligvis hans skyld igen. Det er sgu en smule komisk, den hetz italienerne fører mod Poulsen. Jeg tror desværre bare at det gør Poulsen bedre, og tænder ilden i ham, som har været slukket de seneste år.

Edit: De Sciglio gør det i øvrigt overraskende godt på backen. Jeg havde forventet mere rust.
Poulsens forseelser har jo ikke været tilsigtede, hvorfor han heller ikke skal straffes.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Han er sådan en type, man hader, når han ikke spiller på ens eget hold. Han laver mange små professionelle frispark.
Mojn do!
Alt hvad Poulsen foretager sig, er tilsigtet.
Mojn do!
Omend jeg ikke deler Foggys holdning om Poulsens fuldstændigt, læner han sig op af en advarsel. Hans professionelle hægtning af Monto allerede efter 3-4min kunne sagtens have afkommet en advarsel, derudover har han lavet 2-3 ekstra frispark. Med det antal af frispark nærmer han sig. Howard Webb har givet ham to påtalelser, det er en for meget. Næste gang skal kortet op.
Poulsens ankel forsøges brækket og så er han skurken :-)
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Tænk hvis det var omvendt.

Wise Men Say...
Har brug for en italiensk sejr for den italienske koeff, vil hellere se Milan videre end kedelige Ajax, selvom Milan er en konkurrent.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Foggy

Du burde hellere skælde ud på din nar af en anfører over at lave en så svinsk tackling. Men fortsæt du bare med at gøre dig selv til grin
annonce